• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiniz veya sevgiliniz size nasıl hitap ediyor?

eşiniz veya sevgiliniz size nasıl hitap ediyo?erkek arkadaşım bana aşkım deyince nedense çok rahatsız oluyorum acaba bende bi sorun mu var?bana seni seviyorum deyince çok mutlu oluyorum böyle ayaklarım yerden kesiliyo ama mesela seni seviyorum aşkım dediğinde bana öyle deme diyorum o da tamam diyo.neden bu kadar rahatsız oluyorum benim gibi rahatsız olan var mı?
İnsan böyle güzel aşk sözcüklerinden rahatsız olur mu hiç ya ? Sevgilim, aşkım, aşkıtım, mandalinam, turuncum, koca bebeğim en çok kullandığı hitapları, hatun da der. :KK23: Bende ona sarı böceğim derim, aşkitoşkom derim, ouyyy hanimiş benim dünyalar yakışıklım derim :KK68: Bırak rahatsız olmayı ya bir gün ondan böyle güzel aşk sözcükleri duyamazsam diye korkarım.. Ama herkes hoşlanacak diye bir kaide yok demekki. Hoşlandığınız hitaplar seçin birbirinize. Elbet birinden hoşlanıyorsundur.

Yumoş ne yaa bu topikte yazılınca aradım taradım buldum baktım ve gördüm de görmez olaydım.
Bir de oksijenim gördüm orada.. Kaçışş:KK55:

Askim cok klasik evet ben de daha ozel seyler secsin isterim ama dile getirmiyorum..
Hanim efendiye bak ne yapsak begenmiyor tribine giriyor araba guya zor memnun ediliyormusumm:p
Bazen canim diyor bundan hic hoslanmiyorum herkes herkese canim diyor..
Ben arkadaslarimla konusurken mesela bir birimize canim diyoruz e sevgiliminde aynen hitap etmesi..
Nebilim bana hic ozel gelmiyor ama yinede uyarmadim yukardaki yazdigim ayni sebepten:KK48:

Obur turlu baska hitaplarda kullaniyor bitanem kuzum herseyimm gibi ama agzina dolamis askimi, askim asaga askim yukari:confused:

Bu arada mustakbel gorumcem bile gulumm diye hitap ettigi var..
4 senede benimkinden gulum dedigini duymadimm..
Neyse hakkini yemim cok daha guzelleride dokuldu agzindan ama iste aklima geldi soylim dedim:KK53::KK53:

Son düzenleme:
Ben canım hayatım balım derim
Eşim yavrum genelde o da yalnızken toplum içinde adımı söyler. Ben kocacım demeyi de seviyorum

Gülüm dior ama öyle romantikliğinden değil adım gül:-D:-D birde arada güzel gözlüm dior. en azından hep samimi:-D bende paşam diorum:-D

herşeyi der.canım aşkım hayatım bebeğim prenses yavrum karım....canım çok samimiyetsiz gelir hiç hoşlanmam.kavga ettiğimizde canım der.bebe der bazen takılmak için.benim yüzüm küçük gösteriyo biraz.22 yaşındayım ablası ilk fotoğrafımı gördüğünde 16 yaşında olduğum konusunda ısrar etmişti.nüfus cüzdanımın fotoğrafını çekip göndermiştim.öyle inanmış.:KK53: en çok aşkım der ağzımıza yapışmış bi kere.en çok da yavrum demesini severim :)

öncelikle aska inanmiyor olabilir misin??
sevmek ve asik olmak biraz fazkli seyler gibi geliyor banada... ask geçici ama baki olan sevdadir, sevmektir diye düsünenlerdenim...
askim kelimesini, zaman zaman dil aliskanligi oldugu için kullanmisimdir, her zamanda yapmacik bulmusumdur..
hani artik herkes herkese askim diyor..
sevdigim adama bize ait, kimsenin söylemedigi bir sekilde hitap etmek isterim..
sende farkinda olmadan belkide bu sekilde düsünüyorsundur...
o halde yapabilecegin sey, ona aranizda size ait olan ask sözcükleriyle hitap etmeniz olacaktir..

eşiniz veya sevgiliniz size nasıl hitap ediyo?erkek arkadaşım bana aşkım deyince nedense çok rahatsız oluyorum acaba bende bi sorun mu var?bana seni seviyorum deyince çok mutlu oluyorum böyle ayaklarım yerden kesiliyo ama mesela seni seviyorum aşkım dediğinde bana öyle deme diyorum o da tamam diyo.neden bu kadar rahatsız oluyorum benim gibi rahatsız olan var mı?

Ben de askim lafini hem samimiyetsiz, hem de gulunc buluyorum. Beni cidden rahatsiz ediyor, bana askim denmesini ben de istemem.

Etrafta askim diyenleri duyunca ya icimden gulmek geliyor ya da yapmacik bulup hoslanmiyorum.

Canım kelimesini ne ben ne de sevgilim kullanmayız. Çok itici. O bana, yavrum, hayatım, bitanem, bitanesi, baş tacım der :)

Çiçeeem der.

-Şakası bile korkunç, sevgilim yok AÇŞ. =( -

Çok sinir oluyorum, kızıyorum ve bir türlü de vazgeçiremedim..Malesef eşim bana avratım diyor bide at avarat silah diyip gülüyor pis pis :KK61::KK62: Aşkıma da razıyım :KK61:

O da öyle seviyor demekki, neden kızıyorsun ki: )
Yapmacık bir sevgi olmasından yada sevmemesinden iyidir bu sözü ama tabi kaba bir soz katılıyorum bu konuda sana, dedirtmemeye çalış: )))

aşkım der onu yargılamam bu konuda kafasında karısını seven erkeğin bunu diyebileceğine karar vermiştir.dalga geçerse tosunum der kiloma istinaden baskası dese ağzına .... derdim ama onunkisi kilolu olmama rağmen batmıyor.yağ çekmek içinde bitanem der.kafasında bi şey düşünerek konuşursa direk komutanın askerine seslendiği biçimde adımla çağırır kafa durumuna göre değişiyor.

Back
X