Eşiniz Ya da Sevgiliniz Size Ne Sıklıkla çiçek Alir?

ay canımm üzzülme bende bendeekaydirigubbakcemile5.hatta bi kere söledim beyefend
iye de;bi gün baktım eli arkasında şikayet ediyodun çiçek almıyosun deyip bişi uzattı.aaa bi de ne göreyim;evde ki budadığımız çiçeğin dalıdelikafadulden.ay dedimm gitt gözüm görmesin seni.güler misinn ağlar mısın işte erkek milleti şekerim:roflol:bide ben romantiğim demez mi bana ayyyy kafamçokkarıştı

nişanlıyken:asigim:
evlenme yıldönümümüzdeŞeniz
doğumumda:CüvCüv:
sevgililer günümüzde:içelim:
anneler gününde
1 de bu son sevgililer gününde
yeterde artar bile buna şükür:lepi: evde koyacaq yer yoq daha almasın atamıyorumda kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Valla benim kocam biz henüz nişanlıyken çok alırdı.
Evlendikten sonrada pek değişmedi. Doğum günümde, evlenme yıldönümümüzde, sevgililer gününde hiç boş geçmez çiçek alır. Sadece bu özel günlerde değil bunların dışındaki zamanlarda da elinde çiçekle eve geldiği olmuştur.Şeniz
Çiçekle gelmesi beni mutlu ediyor açıkçası...hihoyyyt

nişanlıyken ( ben ayrı şehirde o ayrı şehirdeydi,internetten sipariş etmiş :) )
evlilik yıl dönümümde
doğumumda
doğum gününmde
sevgililer gününde
ayyy düşündümde nankörmüyüm ne ,saydığımda almış baya :)

Her zaman alır.
Bekarken farklı şehirlerdeydik.
O zaman bile çiçek yollardı bana.:teselli:
Şimdi İstanbul trafiğinin sayesinde ,haftada en az bir kez gül alır .:jeyyar:

sene de biiiiiiiiiiiiiiir keeeeeeeeeeeeez senedeee biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir keeeeeeeeeeeez:roflol:

valla 12 senem olacak,birak cicegi,bi dal bile gormedim ben..........

cicek alacak kadar degerli olamamisim demekki 12 senedir,

çiçek almayıı hiç ama hiç sevmem.. bir kaç kez alma girişiminde bulunduu aslaa kabul etmedim.. söz yaparken adettendir diye getirdi... bir de nişanda getiri o kadar işte yeter:)

özel günlerde alır.a.s.

yalnız tuafmıyım nedir.bana çiçeği alacağına parasını verse bana daha makbule geçer.ömrü bir gün çünkü.laelaelaelaelae
şimdi onun değeri filan demeyin ben böyle düşünüyorum ne yapayım

ayy arkadasım bende içeçek diye okuyorum , gozum mu kor ne sırnaşık şey :roflol:
acıkcası cicegini en son nikahta gordum :mymeka:
ben sölemeden istemeden alma huyu yok herufun kaydirigubbakcemile :mymeka:

benim çilek reçelim her buluşmada alır
alamazsa bahçelerinden getirirdi..
çiçek almasa baka birşey alır ama asla eli boş gelmez görüşmeye

benimki tanışma yıldönümümüzde, doğumgünümde, yılbaşında, anneler gününde, yani özel günlerde alır. diğer günler almak aklına gelmez ya da sadece özel günlerde çiçek alınır zannediyo :roflol:

daha nişan yıldönümümüz olmadı ama benimki uyanık doğumgünümde yaptık nişanı hediye olayını teke indirdi. doğumgününde evlenelim demez mi bi dedelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…