hiç almadı valla.. ama ayrı şehirlerde olmamızdan da kaynaklanıor olsa gerek die kendimi teselli etsemde ziyaretler de de almadı valaaaa. teşebbüs bile etmedi
cok şükür istemeye geldilerde çirkin bi çiçek almıs saolsun.onuda kendisi secmemiş.
neyseki bi çiçek söz konusu olan.kafama takıyorum arada ama cokda önemsemiyorum
benimki sadece özel günlerde alır.papatya..çoğu erkek gibi saklayarak taşır tabi.neyinden utanıyorlarsa.hediye alır ama.eve boş gelmez.hiçbişe almazsa çikolatam gelir muhakkak.ama geçen gün sana süprizim var bak sana ne aldım dedi.poşetten armut çıktı..hediyeye bakar mısınız.neymiş ben armut severmişim.alışverişte ne zaman armut görsek gülme krizleri geçiriyoruz
Genelde hastaneye yattıysam mutlaka alır. Yani bu da demektir ki; iki doğum
ve iki ameliyatımda kesin almıştır. Onun dışında ise bazen bahçeden koparıp
getirir, bazende hiç ummadığım bir zamanda elinde çiçekle gelir.
ben evleneli 5 ay oldu ama daha bir çiçek yüzü görmedim nikahımızın olacağı gün alıp eve koymuş evemi aldı banamı aldı belli değil birde çıkarken doğum günümde zorla ben istedimde öyle gönderdi ne kadar kaba biriyle evlenmişim...
aklına düştükçe alır bitanem..dünde elinde masmavi bi buketin içinde rengarenk güllerle geldi..bebişede birsürü kıyafet almış..canım benim yaaa..herşeyim o benim..Allah acısını göstermesin...