Eşiniz Ya da Sevgiliniz Size Ne Sıklıkla çiçek Alir?

hiç almadı valla.. ama ayrı şehirlerde olmamızdan da kaynaklanıor olsa gerek die kendimi teselli etsemde ziyaretler de de almadı valaaaa. teşebbüs bile etmedi
cok şükür istemeye geldilerde çirkin bi çiçek almıs saolsun.onuda kendisi secmemiş.

neyseki bi çiçek söz konusu olan.kafama takıyorum arada ama cokda önemsemiyorum

yilbaşında sevgililer gününde d.günümde alir

eşim çicek aldığında, onun ebatında koca bir torbanın içinde,

sanki, eve ekmek almış gibi sallaya sallaya getirdiği için, :1shok:

kendisini kakıtarak romantik olmayada zorlarken,o güzelliklere heba ettiğimi farkettiğimden bu yana,

yasaklamış bulunmaktayım...şutarafagitti

yaklaşık 2-3 senedir çiçeği kendime kendim alıyorum, o ise bana çikolata almakla yükümlü...a.s

6 senede 3 defa aldi oda benim söylememlekaydirigubbakcemile-tatlicadiarzu-

benimki sadece özel günlerde alır.papatya..çoğu erkek gibi saklayarak taşır tabi.neyinden utanıyorlarsa.hediye alır ama.eve boş gelmez.hiçbişe almazsa çikolatam gelir muhakkak.ama geçen gün sana süprizim var bak sana ne aldım dedi.poşetten armut çıktı..hediyeye bakar mısınız.neymiş ben armut severmişim.alışverişte ne zaman armut görsek gülme krizleri geçiriyoruz

çok sık çiçek alır, özel günleri hiç atlamaz, onun dışında da her ay işyerime çiçek gönderir, sürprizleri seviyor.

ilk bir kaç yıl çok sık alıyordu hatta işyerime sık gönderirdi ama artık kesildi ((
arada olması gerekli diye düşünüyorum.

ben pek çiçek sevmem onun yerine hep muz al derim
en azından yeniyo

Genelde hastaneye yattıysam mutlaka alır. Yani bu da demektir ki; iki doğum
ve iki ameliyatımda kesin almıştır. Onun dışında ise bazen bahçeden koparıp
getirir, bazende hiç ummadığım bir zamanda elinde çiçekle gelir.

En son geçtiğimiz 14 Şubat'ta aldı.

Aslında eskiden çok sık alırdı ama sanırım ne yazık ki acı gerçekle karşılaşıyoruz zamanla romantizm ölüyor. :1no2:

Ama biz daha evlenmedik bilem ya. :1shok:

ben evleneli 5 ay oldu ama daha bir çiçek yüzü görmedim nikahımızın olacağı gün alıp eve koymuş evemi aldı banamı aldı belli değil birde çıkarken doğum günümde zorla ben istedimde öyle gönderdi ne kadar kaba biriyle evlenmişim...

aklına düştükçe alır bitanem..dünde elinde masmavi bi buketin içinde rengarenk güllerle geldi..bebişede birsürü kıyafet almış..canım benim yaaa..herşeyim o benim..Allah acısını göstermesin...

14 Şubat'tan 14 Şubat'a, doğumgününden doğumgününe..
zaten yeter heralde bu kadar, devamlı alsa anlamı kaybolur gibi..

cikmadan once her hafta alirdi
cikmaya basladigimizdada devam etti hala sakliyorum gulleri :asigim:
ama 2 aydir almiyo kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…