• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esiniz yaptiniz yemeklere laf ederse?

Ohh yaa
Biri yazsın arkasından yürüyeyim diye okudum bu sayfaya kadar.
Defalarca yaptığım basit haşlama salatayı bile bazen beğenmiyorum.
Ne o beğenmeyen aç kalsın, kafasına geçiririm, çöpe dökerim?
Valla çok komik herkesin nick altında horoz gibi ötüp, aslında öyle olmadığı gerçeği.

Her insan güzel yemek yapsa, her insanın 5 yıldız mutfaklarda garanti işi olurdu

yemek işe altıüstü ne gerek var yok başına çalayım, önünden alıp laf sokayım filan. :D yersin yemegini daha sonra eşinin istediği gibi yaparsın bıdaha. Benım de kendı yaptıgım yemegi yiyemediğim oldu yani :D

Yeni evlenmiştik 1 sene Boyunca eşim her çeşit yemeklerimi bayila bayila yedi hatta ilk sene 10 kilo bile aldı

sonra kv ler bize 10 gün kalmaya geldi
geldikleri ilk günden beri yemeklerin çok yağlı,salçalı,etli demeye başladı
hiçbişey demedim sustum

5.günden sonra onların yanında eşim ne dese bana

benim midem bu yemeklerden çok yanıyor dokunuyor galiba böyle yapmassan iyi olur

O an gözlerim döndü resmen
aldım tabağını lavaboya döktüm boş tabaği koydum önüne
Kayinvaldem kala kaldı öylece

Anasından duyduklarını kalkmışta bana söyluyor nekadar sinir olmuştum eşime ozamanlar

Sonra bidaha asla hiçbiseyim hakkinda yorum yapmadı

Demem oki acaba senin eşindemi birilerinden etkileniyor

yemek işe altıüstü ne gerek var yok başına çalayım, önünden alıp laf sokayım filan. :KK70: yersin yemegini daha sonra eşinin istediği gibi yaparsın bıdaha. Benım de kendı yaptıgım yemegi yiyemediğim oldu yani :KK70:
#hanım#mutfak#sunum#aşk#sofra
Ve sonsuz pembe döngüsü
Bu hale getirdi işte.
500 saat uğraş, tadını bilmeden sunum için barbie evi yap,
Aç gelip yiyen insan, pardon ne yedim ben bakışı atsın
Hani emek? Hani hanımlaaaar? Hani sunum emekti?
Üzülüyorlar işte
Bilmiyorum
:/

Ve sonsuz pembe döngüsü
Bu hale getirdi işte.
Valla 8 saat çalıştıktan sonra açıkçası sunumla uğraşmıyorum.
Asıl olan karin doyurmaktır.
Artık kendisi yapacak galiba.
Ben bir müddet yapmayacağım.

Yeni evlenmiştik 1 sene Boyunca eşim her çeşit yemeklerimi bayila bayila yedi hatta ilk sene 10 kilo bile aldı

sonra kv ler bize 10 gün kalmaya geldi
geldikleri ilk günden beri yemeklerin çok yağlı,salçalı,etli demeye başladı
hiçbişey demedim sustum

5.günden sonra onların yanında eşim ne dese bana

benim midem bu yemeklerden çok yanıyor dokunuyor galiba böyle yapmassan iyi olur

O an gözlerim döndü resmen
aldım tabağını lavaboya döktüm boş tabaği koydum önüne
Kayinvaldem kala kaldı öylece

Anasından duyduklarını kalkmışta bana söyluyor nekadar sinir olmuştum eşime ozamanlar

Sonra bidaha asla hiçbiseyim hakkinda yorum yapmadı

Demem oki acaba senin eşindemi birilerinden etkileniyor
Ihtimal var neden olmasın....
Konuşmak ya da kızmak bir şeyi değiştirmiyor.
Harekette belli etmek lazım.
Ve ben bunu yapacağım.

Valla 8 saat çalıştıktan sonra açıkçası sunumla uğraşmıyorum.
Asıl olan karin doyurmaktır.
Artık kendisi yapacak galiba.
Ben bir müddet yapmayacağım.
Aç mı kalacaksınız?
Beraber yapın, eski sevgilimle birlikte öğrendik yemek yapmayı,
3 sene beraber yaşadık, işten hep geç gelirdi, ben alışveriş yapıp beklerdim gelmesini, gelince birlikte yapardık.

Şimdi onu özlediğimi fark ettim allah karetsin :(

Ben gidiyorum, konu bana bi dokundu :(

Ve sonsuz pembe döngüsü
Bu hale getirdi işte.
Üzülüyorlar işte
Bilmiyorum
:/

sunum konusu derin bir mesele girersek cıkmayız :D

Ayy çok şükür benim koca beni şımartır annem böyle yapamıyor du, çok güzel olmuş, sen bu işi biliyosun gibi gibi şeyler bilmiyorum ya cidden güzel yapıyorum yada annesi yemek yapmayı bilmiyor aslında kv bilmiyor bence de çünkü evinde bir iki yemek yedim ki yiyemedim kötüydü harbiden benim avantajım ordan geliyor :halay::KK49::KK55:

Önüme gelen her şeyi beğenme zorunluluğum olmadığı gibi kocamdan da her şeyi beğenmesini beklemezdim. Düzgün bir üslupla beğenmediğini söylerse onun istediği gibi yapmayı denerim. Ya da istersen sen yap ben öyle yapamıyorum derim.

Düşündüm de o lafçı ben olabilirim galiba. Erkek arkadaşım güzel yemek yapar. Bazen adama kriz geçirtiyorum böyle olsaydı daha iyiydi diye. Tabii genelde amaç onla uğraşmak oluyor ama yakında beni bele kovalayabilir. :sinirli:

Son düzenleme:
Boreklerimi ağır buluyormuş.
Annesinin yaptığı kuru börekler gibi yapmamı bekliyormuş.
Ben de kendin yaparsın o zaman bundan sonra beraber yeriz dedim.
Ve buna benzer diyaloglar haftada kaç kez kuruluyor sayısını ben unuttum.
Çoģu erkek yeni evlendiginde annesinin yemeklerini arar.buna yapacak birşey yok ama kırıcı olunmaması gerekir.

Benimki annesinin yemekleriyle kiyaslamiyo da daha cok hergun cesit cesit yemek istiyo.. hayir yapiyorum yapmasinada bu sefer kilo aliyorum tek cesit yap diyo.. tek cesit yapiyosun.. bu sefer doymuyo niye yemek yapmiyosun diyo.. :olamaz:

yemin ederim aynısı :KK53:

Ben dedim valla atar yaptim hatta git annenin evine orda ye dedim.. tmm yaa bise demedik diyo :KK70: bikac gun iyi ses yok sonra yine kaldigimiz yerden devam napiyim bende azicik azicik yapmaya calisiorum ki en gec yarina bitmeli o yemek :-)

Ertesi gun asla yemez artık yemek saklıyorum :kk77: pilav yapsam yarısını saklıyorum ertesi gun tekrar oisirmis gibi yapiyorum :duduk: valla artık yemek kalmadı günluķ yemek yapmaktan yoruldum bide begenilmiyo :işsiz::işsiz::işsiz:

Düzeltecek bir şey varsa şayet düzeltirim tuzudur, baharatıdır mesela. Ama toptan beğenmeyip her defasında laf ediyorsa bu çok rahatsız edici olur. Ya yapmam ya da kendime kadar yaparım. Yalnız işin kötü tarafı benim eşim yemek yapma işine hevesli ama bütün mutfağı, mutfak duvarlarını mahvediyor, tencereleri yakıyor. Yemek yapmasam kendi yapar ama güzelim mutfak eşyaları nolur bilmiyorum.:KK57:

Ne dediği, nasıl söylediği ve kendisinin yemek yapıp yapmadığı önemli.
O yemeği yapmak benim görevimmiş de becerememişim gibi bir tavrı yoksa istediği eleştiriyi yapabilir. Ben de yapıyorum.
Haklıysa "Evet öyle olmuş" der geçerim, bir dahakine dikkat ederim.
Ama sürekli gereksiz eleştiri yapıyorsa "çok biliyorsan sen yap" derim.

Bir de siz çalıştığınız halde iş bölümü yapmayıp sürekli adamın annesi gibi davranır, her şeyini hazırlarsanız böreği de annesinin böreği gibi ister tabii.

Ertesi gun asla yemez artık yemek saklıyorum :kk77: pilav yapsam yarısını saklıyorum ertesi gun tekrar oisirmis gibi yapiyorum :duduk: valla artık yemek kalmadı günluķ yemek yapmaktan yoruldum bide begenilmiyo :işsiz::işsiz::işsiz:
Ya bu şekilde ne kadar zor. Eşiniz çok zor biri demekki yemek konusunda.

Bunu yapsam önümden yemek aliyon diye bidaha yemez benim herif 🙄🤣
O halde laf etmeyecek,bilsin ki yemeğe emek vermişim ben öyle derse bende alırım önünden kırıcı yorum yapacağına bir kerede o yapsın sunsun bak böyle sanki daha iyi olmuş seninki güzel ama böyle yapalım artık bence desin

Back
X