Eşinizden para saklıyor musunuz

Bizde saklama yoktur herkes her seyi bilir. Saklasaydi kendisi eski esim olurdu. Ev icinde gizli sakli olmaz. Ne belli borca girmedigi ve bir gun Allah gecinden versin sizi borcla basabas birakmayacagi. Ya da elindekini sizden gizli bir seylere harcamadigi. Siz de soylemeyin dyecegim ama bugune kadar soylediyseniz dikkat ceker. Miktari azaltarak soyleyin mesela 2500 geldiyse 1500 geldi diyin gecin. Yalniz bunu yapmadan acikca konusun bir kere. Bir de yalaniniz ortaya cikabilecekse hic yalana girismeyin. Ikincisi madem kocaniz bu kadar ataerkil o zamna sizin maarafinizi da tamamen o karsilamali. Sizin abiniz ananiz babaniz kuafor paraniza sponsor olmak zorunda degil. Hani demis ya sende para var diye onun icin diyorum. Oh ne ala kadina gelen paranin da hesabini o tutsun oldu oyle bir dunya. Biraz disinizi gosterin. Ne meraklisin derse sen de gizli kapakli is cevirmeye ne meraklisin diyin biraz sert olun

Calisirken sizin paraniza dokunmuyorduysa suan birikmisinizin olmasi gerekmez miydi sizce? Bence siz biraz Kemalim yapmaz dusuncesindesiniz ama Kemaliniz yapar herkes yapar. Hikayenizde eksik parcalar var. Erkek milleti diger bir arkadasin dedigi gibi kadinin elinde ya para olsun istemez ya da olan parasini harcatmak ister. Bence esinizden duzenli nakit isteyin bu surecte. O zaman anlarsiniz. Ben mirin kirin edecegini dusunuyorum. Umarim yanilirim.

Çalışmayan evli kardeşlerinize para gönderiyorsanız demekki onun da ihtiyacı olduğunu düşünüyorsunuz o yüzden gönderiyorsunuz,mesela çalışmasa da kartı parası bolca sağlansa eşi tarafından,rahat olsa siz yine de eşinin eline bakma benim gönderdiğimi harca demezsiniz sanıyorum,eşi kısıtlıyor yada yetemiyordur ki siz de veriyorsunuz

Kenarda bir miktar paranızın olmasını istemeniz gayet doğal zaten. Eşiniz de bilebilir bunu. Der ki, saruras’ın köşede 3-5 kuruşu var. Gariplik sizde 5 kuruş olduğunu bildiği an, o paradan harcama yapmanızın istenmesi. Anladığım kadarı ile sizde bu yüzden ona para olduğunu söylemek istemiyorsunuz. Bence bu da normal.

Eskiden annelerin hepsi kirli çıkıydı. Hepsinin kenarda köşede, herkesten gizli bi parası olurdu. Kriz anında, bu para ortaya çıkar, sorun çözülürdü. Sizde aynen bunu istiyorsunuz. Bence gayet normal.

para saklamam eşimden. Benim eşimin kendi işi. üretim üzerine bir iş yeri var. bugün şu kadarlık iş aldım der ama ben ne zaman yaptı o işi o işin parası ne zaman geldi eşim onun ne kadarıyla elemanlarını ödedi ne kadarıyla ham madde aldı kirayı elektriği bilmem çünkü o dükkanın gideri eşim ilgilenir. ama mesela bu ay x lira atıyorum evimize ayrılan para, eşim hem dükkanın giderleri gelirleri hem ev karışıyor diyip bana atar. benim maaşımla birleşir oradan ödenecek ödenir market yapılır fatura ödenir yatırımlık birşey yapılırsa yapılır. Eşimin paraya ihtiyacı olunca söyler varsa yolla der yollarım yada yok derim. bana yanlış geliyor para saklamak. varsa yok demem yollarım.

Ya benden saklamak değilde miktarı net söylemiyor napıcaksın ne kazandığımı ben bişeyinizi eksik etmiyorum ne istersen alıyorum götürüyorum diyor.
Aileniz size para verdiğinde o zaman söyleyin ama altin,döviz vb yatırımlar yapın o parayla. Eşiniz sende varsa altın/döviz aldim diyebilirsiniz.
Söylemek istemiyorsanız da söylemeyin sonucta kendi aileniz veriyor size o parayı. Eşinizin de sende para vardı deyip vermemesi saçma. Kenarda köşede bir miktar paranızın olması iyi birşey sonucta,dünyanın binbir türlu hali var.

Saklamıyorum. Kullandığım internet bankacılığının şifresini bilir. Ama benden habersiz benim parama dokunamaz.

Bu güne kadar ailemden bir kuruş görmedim çalışmadığım zamanlar da dahil bir kez bir ihtiyacın var mı demediler, şimdi çalışıyorum ama her şeyimi söylerim eşime. Şu kadar tl hesabımda var şu kadar döviz hesabımda var, şu kadar kk borcum var hepsini bilir. Ama bi şey alırken danışmak anlamında değil sedece haberi olsun diye söylerim.

Bence saklanmalı.Oyle şeyler okuyorum ki.Ozellikle benim kazancimdan olan paranın bir kısmını saklarım.Tutupta ailesine verirse kumar vs. tahammül edemem.

Bu zamanda tek maaş zor bunun farkındayım.
Kardeşlerimin her isteğine yetecek bolluğa sahip kocaları da yok.
3 istekleri olsa 4. De gözleri kalabilir.
Küslük olur bir sey olur isteyemeyecek durumda olur. Olur da olur yani..

Çalışamıyorum çünkü 1 yaşında oğlum var ve kreş zamanında değil henüz ve bakacak kimsem yok he kaldı ki ben bakmak istiyorum belli bi yaşa kadar. Çalışırken benden para istemeyen bi eşim var burda herkes farklı yorumlar yapıyor ama tabiki herkesin kendi bakış açısı. Ben çalışırken ne 1 kere kira vermişimdir ne fatura ödemişimdir. He ödeyebilir miyim evet ödenir ayıp değil ama bana mahal vermedi bununla ilgili. Şuanda da adam serbest piyasada olduğundan düzenli geliri olmadığından net bişey demiyor deftere yazıyorum diyor. Ben çalışırken hiç sormazdım maaşını o da sormazdı herşeyi alır ederdik yeri gelir onun parası kalmaz ben veririm ya da o verirdi bana. Şuan çalışamadığımdan belkide irdeliyorum bilemiyorum. Dediğim gibi birşeyi eksik etmez evden benden çocuğundan. Sadece ben kenara para atmak istesem gizli şekilde bu yanlış mı ben bunu danıştım konu nerelere geldi. Herkesin evliliği farklı karakterleri farklı.
Aileme gelince; bana para göndermeleri yardım amaçlı değil gönüllerinden koptuğu için yeğenime bişey al derler ya da şunu çok beğenmiştin ben alıp getiremiyorum sen al gibilerinden yollarlar. Ben bunda saçma değişik bişey görmüyorum. Bende çalışan yeğenlerime hep hediyeler alır yollarım ya da burs verirdim insanın bunlar içinden gelen şeyler.
Neyse uzadı muhabbet toplu bir cevap vermek istedim.

Eşiniz pinti geldi... En sevmediğim erkek türü...

Tam boşanmalik

Ne kazandığını bilirim ama arada para saklarım kadınların parası kıymetlidir maalesef zaten saklasam bile nerelere harcadığımı bilir

Bende bazen derim dedem babaannem harçlık verdi diye , bişey lazım olsa sende var der . Ama param yokkende ayarlar . Eşimden para saklamam ki eşimde saklamaz neyse o

Bende bazen derim dedem babaannem harçlık verdi diye , bişey lazım olsa sende var der . Ama param yokkende ayarlar . Eşimden para saklamam ki eşimde saklamaz neyse o
Durum bende de aynı hiç saklamazdım yeni yeni atayım kenara dedim

Ben bugün diyordum eşime her ay 100 euro alsam, kenara koysam iyi olur. O da akıl veriyor internet bankacılığı ile hallet diye. O da her ayın 14'unde maaşından geri kalanla birikim yapar ben de bilirim. Benim maaşım bitiyor genelde de bu yıl biraz dikkat edeceğim.

ablanız abiniz gönderiyorsa söylemenize gerek yok. ama imkanınız varsa çalışın bence. kadınların kocalarından alacakları harçlığa tamah etmek zorunda kalmaması gerekiyor elzem durumlar dışında bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…