- 21 Kasım 2017
- 29.232
- 127.539
- 598
Bu bana da çok garip geldi. Neden yolluyorlar acaba. Hadi anneye filan yollanır da kardeşler arasında ihtiyaç görme olur ama hadi al sana para işi biraz garip.Ben iki sene doğum iznindeyken eşim her ay istememe gerek kalmadan, evde olmama rağmen hesabıma para yolladı. Ki biz memuruz bir de. Sizin eşinizin geliri fazlayken istemenize gerek kalmamalı. Bir de abinizin, ablanızın harçlık yollaması bir bana mı tuhaf geldi? Çekilir mi böyle hayat? Bekle ki birileri para yollasın da işimi göreyim. Ya çalışın ya da eşinize bir ayar verin. Sizden para saklıyor, bunu da ne yapsanız engelleyemezsiniz ama en azından size istetmemeli ikide bir şu parası bu parası diye.
Abiniz ablanız niye size para yolluyor ki?Merhaba.
Benim sorunum değil de danışmak fikir almak istediğim bi konu var.
4 senelik bi evliliğim var. Eşim serbest piyasada çalışıyor. Bu hafta 1 kazandıysa haftaya belki onu 1 günde kazanıyor yani hep değişiyor. Arada yurtdışına gidiyor ve orda iyi kazanıyor ama miktar olarak bana asla net bişey söylemiyor sebebide arkadaşlar arasında konuşurken “ Şimdi haftada 1 cafeye gidiyorsak şimdi 3-4 ister“ Yani kısacası ben ne kadar kazanıyor hiçbir zaman net bilemedim. Bişeyimizi eksik etmez çok şükür elinden geldiğince yapar,gereksiz harcamalar yapmaz. Bana da yaptırmaz. Kısaca hayat tarzımızın maddi yönünden bahsetmek istedim sorum şu : Bazen abim olsun ablam olsun bana para gönderir bende her seferinde bunu eşime söylerim şu kadar yolladı bu kadar diye. O benden istemez parayı ama mesela kuaföre mi gitmek istiyorum sende vardı para şuan bende yok der. Ama param olmasa o bi şekilde ben kuaföre gitmek istediğim için parayı bana ayarlar. Siz eşlerinize söylüyor musunuz böyle şeyleri
Bekar bir genç kız olsa çok normal. Ben de erkek kardeşime harçlık gönderiyordum çalışmaya başlamadan önce. 30 yaşında, evli barklı, eşinin hali vakti yerinde olan bir kadına harçlık gönderilmesi tuhaf. Ben olsam kendimi kötü hissederdim sanırım, istemezdim. Eşinin huyunu biliyorlar belki de.Bu bana da çok garip geldi. Neden yolluyorlar acaba. Hadi anneye filan yollanır da kardeşler arasında ihtiyaç görme olur ama hadi al sana para işi biraz garip.
Birsey alinacaginda sendeki X tlyi verde alalim diyecekEvet. Her zaman kötü gün param olur. Eşimde bilmez bilse bile ne diyecek.
Kendi maaşım var, eşim hesabını sormadığı için saklama gereği de duymuyorumMerhaba.
Benim sorunum değil de danışmak fikir almak istediğim bi konu var.
4 senelik bi evliliğim var. Eşim serbest piyasada çalışıyor. Bu hafta 1 kazandıysa haftaya belki onu 1 günde kazanıyor yani hep değişiyor. Arada yurtdışına gidiyor ve orda iyi kazanıyor ama miktar olarak bana asla net bişey söylemiyor sebebide arkadaşlar arasında konuşurken “ Şimdi haftada 1 cafeye gidiyorsak şimdi 3-4 ister“ Yani kısacası ben ne kadar kazanıyor hiçbir zaman net bilemedim. Bişeyimizi eksik etmez çok şükür elinden geldiğince yapar,gereksiz harcamalar yapmaz. Bana da yaptırmaz. Kısaca hayat tarzımızın maddi yönünden bahsetmek istedim sorum şu : Bazen abim olsun ablam olsun bana para gönderir bende her seferinde bunu eşime söylerim şu kadar yolladı bu kadar diye. O benden istemez parayı ama mesela kuaföre mi gitmek istiyorum sende vardı para şuan bende yok der. Ama param olmasa o bi şekilde ben kuaföre gitmek istediğim için parayı bana ayarlar. Siz eşlerinize söylüyor musunuz böyle şeyleri
Ebu Cehil'e dönüşüyorum diyemiyor.Birsey alinacaginda sendeki X tlyi verde alalim diyecek
Dolaptan birsey satmistim 100 150 tl birseydiEbu Cehil'e dönüşüyorum diyemiyor.Gerçekten alınması gereken bir eşya olur , bir borç durumu olur yardımcı olurum onun dışında no no no. Bilir beni isteyemez.
Erkekler kadının parasına alıştı mı vazgeçemiyorlar annem öyle söylerdi. Onun yolundan ilerliyorum gönlümden koparsa belki.Dolaptan birsey satmistim 100 150 tl birseydi
Yolculuk yaparken su ilerden kahve alalim diye konustuk ve sen ismarliyorsun dimi parayi da aldin eheheh demisti
Bende dedim bozdurursam biter k.bakma shdsndhsjh
Sanki dolarlar kazandim Allah'm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?