Esinize annesi hakkındaki gerçek düşüncelerinizi anlatıyor musunuz?

Ben sonuna mutlaka şaşkın bir "Değil mi?" ekliyorum. O onaylasın ki düşündüklerimin sorumluluğunu ona da yıkayım
Örneğin: "Annen ne çok insanla kavgalı değil mi?"

Benim taktik Ben de bunu yapiyorum

Ben de böyle söylerdim eskiden ama artık söylemiyorum.

Böyle durumlarda, "Keşke annen anlaşabilse apartmanda, en azından bir tane bile olsa ona iyi gelirdi." Derdim sizin yerinizde olsam.

İnsanlar hakkında böyle konuşmaya başladığımdan beri kafam çok rahat sizin de rahatlar diye düşünüyorum.

Eşimle bu konularda çok rahatım ikimizde ailelerimizde gördüğümüz yanlışları hataları değişik özellikleri falan sürekli söyleriz birbirimize hatta aramızda baya da eğleniriz bi yerden sonra komik oluyor

İkimizde aklı başında neyin ne olduğunu bilecek yaşlarda insanlarız o yüzden çok şükür 5.5 senelik evliliğimizde böyle şeyler hiç sorun olmadı aramızda

Ben eskiden söylemezdim artık söylüyorum. Zaten 2 türlüde kötüyüm gözlerinde :) bari içimde kalmasın
Se

Neden öyle düşündüğümü sebebi ile söylerim o da kabullenir.sadece olanları söylerim ama.sonuçta o eşimin annesi ve cok da üzülsün istemem

Ben soylerim dusuncelerimi. Alinirsa alinsin. Benim annem bir haksizlik yapsa onu da soylerim

ben söylemek istemiyorum cunku esim bana sen bana dediginde ben anneme bileniyorum dedi. bende bu vebale girmek istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…