Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O iki sene iste hep boyle geciyor. Ben de o sekilde birakmistim isi. Simdiki aklim olsa 6 aylikken geri donerdim ise. Evde bekcilik yapmaktan baska bir sey degil cunku.İşim var aslında ama bebeğime bakmak için ücretsiz izne ayrılacağım. Bırakabileceğim kimse yok. Bakıcı için de çok küçük. İki yaşına gelip de kreşe gönderene kadar ben bakacağım muhtemelen.
Oyle demeyin ne olurO iki sene iste hep boyle geciyor. Ben de o sekilde birakmistim isi. Simdiki aklim olsa 6 aylikken geri donerdim ise. Evde bekcilik yapmaktan baska bir sey degil cunku.
Yapmadik da olan da bize oldu iste. Evde durdukca baska hic bir ise yaramamaya basliyorsunuz. Oglum 5 yasini bitirdi,simdi bakiyorum cevremde bakiciyla buyuyen cocuklar cok daha girisken,saglikli,aktif. Yabanci bakinca daha iyi olur derlerdi de inanmazdim. Simdi tekrar cocuk sahibi olsam asla kendim bakmam o yuzden. Erkekler rahat,disarida calisirken dinleniyorlar. Evde ne evin isi bitiyor ne de cocugun isi bitiyor, ne kadar es destek de olsa hayat musterek de olsa kadinin omuzlarinda bence.Oyle demeyin ne olurbebeğinizi kendiniz büyütüyorsunuz, bu onun için cok buyuk bir şans. Evde bekçilik degil, annelik, cok değerli. 6 aylik bebeginizi yabanci insanlara bırakmamak, sütünüzden kokunuzdan kucaginizdan mahrum etmemek alternatifini kullandığınız için sizi tebrik ederim
Su an siz buyuttugunuz icin oyle düşünüyorsunuz. Inanin 6 aylikken calismaya baslasaydiniz, bu sefer de annesiyle büyüyen yetkin cocuklar ilginizi çekecekti. Annelik boyle birseyYapmadik da olan da bize oldu iste. Evde durdukca baska hic bir ise yaramamaya basliyorsunuz. Oglum 5 yasini bitirdi,simdi bakiyorum cevremde bakiciyla buyuyen cocuklar cok daha girisken,saglikli,aktif. Yabanci bakinca daha iyi olur derlerdi de inanmazdim. Simdi tekrar cocuk sahibi olsam asla kendim bakmam o yuzden. Erkekler rahat,disarida calisirken dinleniyorlar. Evde ne evin isi bitiyor ne de cocugun isi bitiyor, ne kadar es destek de olsa hayat musterek de olsa kadinin omuzlarinda bence.