Eşinize aşık mısınız?

Bu arada Bebeginiz hayirli olsun Allah anali babali buyutsun demeyi unuttum
Hosgor bende bebekliyim :)
Bise daha soylucem lütfen kafana takmamaya calis herseyi oluruna birak sinir stres yapma sutun azalir bebegin daha cok kucuk yazik. Suan bir tek bebegine konsantre ol. Benimki suan 3aylik oldu daha boyle yeni yeni toparlanmaya calisiyoruz. Uzulme hepsi gecer ama bebegin tekrar bu yasta olmucak oyuzden bugunlerin degerini bil,, yorucuda olsa degerini bil. Ben hergun video ve foto cekiyorum bana cok guzel enerji veriyo. Her sabah rutin olarak esime gonderiyorum. Nebilim sende oyle yap hevesi artar cocuga karsi.

Lohusa sendromuna girmişsin canım bende de oldu
Ben gezememekten bunalmıştım yeter birgün bi bakıcaksınız kendimi camdan aşşa atmışım derdim 😂 şimdi aklıma geldikçe gülüyorum
Çocuk olduktan sonra bir süre kısıtlanıyorsun gezmek mesela hele ki bu pandemide kızımın ellerini habire ıslak mendillerle siliyorum dışarı çıkardığım zaman bazen haftaiçi hiç çıkamıyoruz cumartesiye kadar o zaman eşime başlıyorum yoruldum bıktım sen enazından işe giderken dışarı çıkıyorsun biz çıkamıyoruz falan diyorum
İnsan bunalıyor hem de çok bunalıyor bazen yanında kimse olmasın dışarı çıkayım kulaklığımı takıp müziğimi açıp saatlerce yürüyeyim diyorum ama olmuyor eskide kaldı onlar
Geçicek ve bu günlerini düşünüp gülüceksin ben çok gülüyorum çünkü bebeğine sarıl onun kokusunu içine Çek ve şükret en önemlisi hep Gül emi

Benin huyum kötüdür bu konuda mesela gittiği yere kadar gider boşanmam demişsiniz. Ben evet eşime aşığım seviyorum ama aşk bir zaman sonra bitiyor bunu da biliyorum. Ama birşeyden veya bir kimseden soğuduğum zaman asla o ortamda kalamıyorum siliyorum hemen o insanı.. İçim taş oluyo buz oluyo. Çok insan çıkardım hayatımdan hatta bana sen evlenemezsin kızım duygusuzsun falan derlerdi ve evlendim evet.Sizin sıkıntınız uzun yıllar beraber olmanız yıllarca ailesinden kaynaklı olan birikimler.. Büyük ihtimalle sırtınıza yük ettiniz herşeyi ama artık taşıyamıyorsunuz belli ki bazen karşındaki insan dünyanı yakar sesin çıkmaz da, elindeki bardağı düşürür kırar o an sinir krizi geçirirsiniz tahammülünüz kalmaz. Bence o raddeye gelmişsiniz.

2 aylik annesiniz. Lohusasiniz yani. Hisleriniz hem hormonal olarak, hem de psikolojik olarak cok ama cok normal.
Kendinizi asla suçlamayın. Hemen hemen her kadın yaşıyor bunları. Bazisi birkac gun, bazisi birkaç ay.
Insanin vucudunda ve ruhunda olan degisimler, bir-çok şeyi farklo gormeye sebep oluyor.
Degisimlerinizi reddetmeyin. Onlarla güzelsiniz.
Eşinizle paylaşmaktan çekinmeyin. Bebeginize alışamamış olabilirsiniz bu da cok normal, zamanla herşey oturacak. Eşinizden yardim isteyin bebek konusunda, tek basiniza yapabilseniz bile eşinizle paylasin bebek bakımını.
Anneanne babaanneden destek isteyin. Destek demek size gelip yerlesmeleri degil. Bazen yemek yapip gondersinler, bazen sut sağıp 1 saat bebegi birakin eşinizle kahve için.
Siz iyi olmazsanız, bebeginiz de iyi olmaz. Once siz ❤
Siz kilo aldiniz,siz dogum yaptiniz, siz emziriyorsunuz, siz uykusuz kalıyorsunuz vs vs. Esinizin hayatında bir değişiklik yoksa, eşinize sinir olabilirsiniz. Bu da normal. Paylaşın lutfen. Isteklerinizi açıkça söyleyin. 14 yillik bir iliski artik samimiyetin nirvanasinda olmalısınız

İşim var aslında ama bebeğime bakmak için ücretsiz izne ayrılacağım. Bırakabileceğim kimse yok. Bakıcı için de çok küçük. İki yaşına gelip de kreşe gönderene kadar ben bakacağım muhtemelen.
O iki sene iste hep boyle geciyor. Ben de o sekilde birakmistim isi. Simdiki aklim olsa 6 aylikken geri donerdim ise. Evde bekcilik yapmaktan baska bir sey degil cunku.

O iki sene iste hep boyle geciyor. Ben de o sekilde birakmistim isi. Simdiki aklim olsa 6 aylikken geri donerdim ise. Evde bekcilik yapmaktan baska bir sey degil cunku.
Oyle demeyin ne olur 😔 bebeğinizi kendiniz büyütüyorsunuz, bu onun için cok buyuk bir şans. Evde bekçilik degil, annelik, cok değerli. 6 aylik bebeginizi yabanci insanlara bırakmamak, sütünüzden kokunuzdan kucaginizdan mahrum etmemek alternatifini kullandığınız için sizi tebrik ederim

Oyle demeyin ne olur 😔 bebeğinizi kendiniz büyütüyorsunuz, bu onun için cok buyuk bir şans. Evde bekçilik degil, annelik, cok değerli. 6 aylik bebeginizi yabanci insanlara bırakmamak, sütünüzden kokunuzdan kucaginizdan mahrum etmemek alternatifini kullandığınız için sizi tebrik ederim
Yapmadik da olan da bize oldu iste. Evde durdukca baska hic bir ise yaramamaya basliyorsunuz. Oglum 5 yasini bitirdi,simdi bakiyorum cevremde bakiciyla buyuyen cocuklar cok daha girisken,saglikli,aktif. Yabanci bakinca daha iyi olur derlerdi de inanmazdim. Simdi tekrar cocuk sahibi olsam asla kendim bakmam o yuzden. Erkekler rahat,disarida calisirken dinleniyorlar. Evde ne evin isi bitiyor ne de cocugun isi bitiyor, ne kadar es destek de olsa hayat musterek de olsa kadinin omuzlarinda bence.

Yapmadik da olan da bize oldu iste. Evde durdukca baska hic bir ise yaramamaya basliyorsunuz. Oglum 5 yasini bitirdi,simdi bakiyorum cevremde bakiciyla buyuyen cocuklar cok daha girisken,saglikli,aktif. Yabanci bakinca daha iyi olur derlerdi de inanmazdim. Simdi tekrar cocuk sahibi olsam asla kendim bakmam o yuzden. Erkekler rahat,disarida calisirken dinleniyorlar. Evde ne evin isi bitiyor ne de cocugun isi bitiyor, ne kadar es destek de olsa hayat musterek de olsa kadinin omuzlarinda bence.
Su an siz buyuttugunuz icin oyle düşünüyorsunuz. Inanin 6 aylikken calismaya baslasaydiniz, bu sefer de annesiyle büyüyen yetkin cocuklar ilginizi çekecekti. Annelik boyle birsey
Tabii 5 yasinda size su an cok ihtiyaci olmayabilir. Ama bence 3 yasina kadar kesinlikle anneyle büyümeli

Büyük aşkla evlenmedim.
Daha çok sevildiğimi sanarak evlendim.

Evlendikten sonra çok hayal kırıklığı yaşadım.
Çok boşanma kıyılarında dolaştım.
Çok aşık kadınların sabretmeyecegi kadar sabrettim ve kesin emin oldum.
Ben çok aşıkmışım kocama. :D

Neyse bebekten sonra ailesi de kendisi de dahil olmak üzere hepsinin canı cehenneme duygusu oluştu bende. Tüm derdim çocuğum olmuş.
Mutluluğum onunla bağlantılı.
Eşimle kavga etsem duyduğum his üzüntü değil gıcıklık oluyor sadece.

Çok iyi adamlar, çok mutlu evlilik çok az.
Burnu boktan çıkmayan beni mi bulacaktı?
Gerçeklerle koyun koyuna yaşıyorum. Fazla düşünmüyorum artık.
Eşim hayatımdaki herhangi bir şey gibi.
Önce yavrum, annem, sonra kendimim mesela..
Bu sıralamada hep arkalarda kaldı.

Back
X