• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinize aşkınız nasıl başladı

alayli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
196
22
118
İstanbul
Aşk çok özel bir duygu ben eşimle okula gitmek için yurttan çıkıp otostop çekerken tanıştım o işe giderken yurdun önünden geçiyordu ve ben bir dönem boyunca onunla okulu gittim ve o sömestr dönüşü ilk gün arabanın koltuğuna bir gül ve bir yüzük bırakmıştı bunlar ne die sordum sence ne dedi sevgilin içinmi dedim evet dedi ve ben saf saf kenara bıraktımokulun önünde durduk iniyordum almayacakmısın bunları dedi ben niye alıyımki dedim al sen dedi Aldım sınıfa gittim bunları niye bana verdi die en yakın arkadaşım ayline anlattım uyan alaylı çocuk sana almış bunları dedi ve başımda bir şimşek allahım dedimmm

Ikimiz de karşıdan karşıya geçerken, malum ankaranın yeşil ışıklarında karşıya geçebilmek için koşmak gerekiyor, koşar vaziyette yürürken çarpıştık. O esnada kolundaki kitap ve dosya düştü her şey tüm kağıtlar notlarım yolun ortasında yere dağıldı. Sonra biz onları toplarken kırmızı ışık yandı. Arabalar bana çekileyim diye korna çalmaya başladı. Sonra eşimin durum işine gelmedi ve hemen sıvıştı. Ben arkasından sayarken küfürlerimi duydu ve geri döndü. Sonra beni kucağına aldı koşa koşa karşıya geçirdi. Etraftaki herkes alkış tuttu. O arada beni tavladı gittik Alinazik yedik. Ertesi hafta evlendik.

Aşk çok özel bir duygu ben eşimle okula gitmek için yurttan çıkıp otostop çekerken tanıştım o işe giderken yurdun önünden geçiyordu ve ben bir dönem boyunca onunla okulu gittim ve o sömestr dönüşü ilk gün arabanın koltuğuna bir gül ve bir yüzük bırakmıştı bunlar ne die sordum sence ne dedi sevgilin içinmi dedim evet dedi ve ben saf saf kenara bıraktımokulun önünde durduk iniyordum almayacakmısın bunları dedi ben niye alıyımki dedim al sen dedi Aldım sınıfa gittim bunları niye bana verdi die en yakın arkadaşım ayline anlattım uyan alaylı çocuk sana almış bunları dedi ve başımda bir şimşek allahım dedimmm

otostop çekerken mi iyiki eşinize denk gelmişsiniz :110:

Ikimiz de karşıdan karşıya geçerken, malum ankaranın yeşil ışıklarında karşıya geçebilmek için koşmak gerekiyor, koşar vaziyette yürürken çarpıştık. O esnada kolundaki kitap ve dosya düştü her şey tüm kağıtlar notlarım yolun ortasında yere dağıldı. Sonra biz onları toplarken kırmızı ışık yandı. Arabalar bana çekileyim diye korna çalmaya başladı. Sonra eşimin durum işine gelmedi ve hemen sıvıştı. Ben arkasından sayarken küfürlerimi duydu ve geri döndü. Sonra beni kucağına aldı koşa koşa karşıya geçirdi. Etraftaki herkes alkış tuttu. O arada beni tavladı gittik Alinazik yedik. Ertesi hafta evlendik.
Masallah bu ne hiz, nasil cesaret ettiniz hemen evlenmeye ? :)

ay ben çok sevdim bunu :)

Orta okulda aynı sınıftaydık...
O bana aşıkmış ama yıllarca söyleyemedi...
Lise 2 ye gelince baktım bırakmayacak başladık öyle....

Eşim benim çalıştığım bi dükkan wardı oraya geldi tabi ben onu önceden tanıodum hoşlanıodumda belli etmiodum o beni tanımıodu bilmiodu bile oysa ortak arkadaşlarımızda wardı onu dükkanda görünce bütün parfümleri dewirdim ona bakarken tabi oda beni farketti çünkü bana doğru geliodu bişeyin yerini sormak için we güldü elim ayağım dolaşmıstı rezil olmuştum ertesi gün o işyerinden çıktım tamda ogün oda beni bulmaya gelmiş demkki dikkati çekmişim ❤️ Biz öle yollarda 6ay boyunca karsılastk kendi şoför olduğu için acılamadık sonunda farkettiki ortak arkadsşarı öle ulastı bana buda yetmedi ewlenmemiz imkansızdı 6 yıl uğrastk imkanlı hale getrdk we ewlendk ve bi bebişimiz war ilk günkü gibi aşığız ❤️

Eşim benim çalıştığım bi dükkan wardı oraya geldi tabi ben onu önceden tanıodum hoşlanıodumda belli etmiodum o beni tanımıodu bilmiodu bile oysa ortak arkadaşlarımızda wardı onu dükkanda görünce bütün parfümleri dewirdim ona bakarken tabi oda beni farketti çünkü bana doğru geliodu bişeyin yerini sormak için we güldü elim ayağım dolaşmıstı rezil olmuştum ertesi gün o işyerinden çıktım tamda ogelmiş benimle tanımaya biz öle yollarda 6ayboynca denk geldk şoför olduğu için ama hiç konusamadk şükürki beni ortak arkadaşların yanında görünce oldu herşey buda yetmedi imkansız aşkımızı 6yıl boynca uğrastk imkanlı aşka getrdk ewlndk bi bebişimiz oldu ❤️

Süpermiş ya ama nasıl bir haftada evlendiniz nasıl tanıdınız düğün ev vuuuuuvvvv

Eşim benim çalıştığım bi dükkan wardı oraya geldi tabi ben onu önceden tanıodum hoşlanıodumda belli etmiodum o beni tanımıodu bilmiodu bile oysa ortak arkadaşlarımızda wardı onu dükkanda görünce bütün parfümleri dewirdim ona bakarken tabi oda beni farketti çünkü bana doğru geliodu bişeyin yerini sormak için we güldü elim ayağım dolaşmıstı rezil olmuştum ertesi gün o işyerinden çıktım tamda ogelmiş benimle tanımaya biz öle yollarda 6ayboynca denk geldk şoför olduğu için ama hiç konusamadk şükürki beni ortak arkadaşların yanında görünce oldu herşey buda yetmedi imkansız aşkımızı 6yıl boynca uğrastk imkanlı aşka getrdk ewlndk bi bebişimiz oldu ❤️
6 yıl ne ile uğraştınız sizzzzz

:KK70:Saka di mi bu? Millet ciddiye almis da. :110:

Uzun süre sevgili kaldk gezdk tozduk askere yolladım bekledm askerden snrada 3yıla yakın bekledim ama hiç bişekilde ayrılmadk hatta ilkbaslarda karar almıştk biterse ayrılırsak asla dönmeyiz die ama biliorumki benim sayemde bu ilişki buralara geldi bide ailesi istemiodu beni oda kaçırmak istemiodu beni benim istedim gibi gelip güzelce isticekler seni kaçıramazdı çünkü onlarda çok ayıplanırdı onlarda kaçmak die bişi yoktu küçümserler die beni ne yaptı etti 6yılın sonunda istediler 2buçuk yıldırda ewliyiz aslada adımla hitap etmez bana sadece belli büyüklerin yanında adımı söyler

Ben anlatayim simdi de. Simdi bi gun bize geldiler. Aksam, ben uykudan uyanmisim. Hosgeldiniz diyorum falan. Baktim cok yakisikli, uzun boylu, karizmatik, ama hic pas vermiyor. Hic bakmiyor. Neyse giderken arkasindan icimden dedim ki sen bana asik olacaksın. Neden dedim nicin dedim bilmiyorum. Hayatta böyle bir sey demem. Neyse ben unuttum gitti. Derken bir düğünde beni gözüne kestirmis. Dugunden cikarlarken biri demis ki ya ben senin yerinde olsam Bilgeceyi hayatta kacirmazdim diye. Bunun da gönlü var ya hemen ayarla bir görüşme ben aşık oldum demis. Bir dostun evinde görüştük ama ben imkansiz, önümde ablamlar var. Beni hayatta vermezler. 4 yil beklersen okey ama ben umutsuz bir sey icin de caba gostermeyi sevmem dedim. Bu gitti. Aradi ev sahibini ve benimle konustu. Ben seni alacagim dedi. Derken daha anneme bile anlatmamisken bunlar geldi hoppa. Abimin agzi kulaklarinda çünkü eşimi cok seviyorlar, cok hatri sayılır ve cok zekidir masallah diyim. Abim ben tanıyorum kacirma deyince sok oldum zaten. Oturdum konustum tekrar tekrar ve oldu cok şükür. Ha tabi ben onu lisede istihareye yatıp ruyamda da görmüştüm zaten ama o zaman aklima mi gelir. Cok şükür oldu bitti. Zaten o da beni küçükken ruyasinda gelinlikler icinde görmüş.
Boyle iste bizimkide.. iyiki olmus diyorum. Cok mutluyum cok şükür. Rabbim kimsenin yuvasını yikmasin insallah

Back
X