Eşinize bayanlar tarafından hediye verilirse kıskançlık hissiniz ne olur?

Yeniden48

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
608
1.413
313
Eşinize (sevgilinize) doğum günü veya yılbaşında tanıdığınız veya tanımadığınız bir bayan ( örnek ;iş arkadaşı vs.) hediye aldı ve bunu gördünüz kullanmasına izin verirmisiniz ? bunu sana neden aldı diye tartışırmısınız? hadi kızlarrrrrr, evli bayanlar bunu yaşayan varmı ? nasıl tepki verirsiniz ?

Son düzenleme:
Benim sevgilime kız arkadaşı vermiş bir kalem halada cebinde taşır ama sonuçta kankası arkadaşı dyip sinir etmem kendimi ama kızın ona karşı tavrı önemli ama gıcık olduğum biriyse hayatta kullandırtmam direkt çöpe yasakkelime

benim nişanlıma böyle bişey yapılmış olsaydı aslında ben aşırı kıskancım hediye gelmesine pek bişey demezdim ama çevresinde bazı sinir olduklarım var onlardan gelirse o zaman çok kötü kavga çıkardı aramızda galiba.. o da beni daha çok kızdırmamk adına kullanmazdı onu ..diye düşünüorum..lmaz:

ben sorun etmezdim.. ben çalişiyo olsam bütün arkadaslarıma hediye alırdım.. ama onların eşleri veya sevgilileri varsa ikisine ortak bi hediye alırdım.. mesela bi süs eşyası alırdım evlerine koysunlar diye.. ya da iki kalem alırdım biri arkadasıma diğeri sevdiğine... benim sevgilimin kız arkadası da beni tanidiği halde sadece sevgilime yılbaşı hediyesi verse düşüncesizmiş der geçerdim

valla benim arkadaslarim bardaga kendi fotograflarini koydurup sicak su eklendiginde ortaya cikan biseyler yaptirmislardi.
cok sinr olmustum acikcasi ne yalan soyliyim.
boyle bardakta foto hem de kizlar bi tane de degil iki tane foto gayet de suh halde fotograflari,
onlari iciyor gibi fantazik birsey olmustu hediye yani. grr hatirlamak bile istemiyorum.

hiçte doğal bi durum değil.

çok sinirlenirim ya ne demek benim sevgilime hediye almak sinirlenirim istememde direkte çöpe gider.

ben istemem açıkçası..
illa hediye alacaksa ikimiz için bişey alsın..
hele bi de öyle özel bi anlam ifade eden hediye alırlarsa işte o zaman patlarım...

hediye verenin niyetinden çok eşimin tepkisi önemlidir benim için. yani verilen hediye eşim tarafından baş köşeye konursa çıngar çıkar, ama "al bak ne almışlar, koy istediğin yere" şeklinde large davranırsa isteyen istediğini alsın, tek taş alıcak halleri yok ya :lepi:

alan kisiye ve alınan hediyeye bağlı :)))
bu duruma göre karar veririm cadı mı olucam Melek mı :)))

Kızlar bu hediye işi benim başıma geldi kendimi yedim bitirdim.Hanfendinin biri bir hediye almış eşim de bunu çantada bi köşeye bıraktı bana demedi ama kimden nerden biliyorum aldım bi dolaba tıktım sormasını bekliyorum bu arada suratım düşük tabii ,sordu neyin var diye bişey yok dedim .hediyeden kaynaklı olacağını düşünüyor belki bana söyletecek ama kıyamet kopacak sinsi sinsi içimize girip mutlu oluyorlar. Birde şu var çok güçlüklerle evlendik eşim aşırı güvenilirve benigerçekten seven biri şüphem yok ama birileri maydanoz oluyor delircemmmmmm aydınlatın beni ihtiyacım var lütfennnnn

ne var bunda yani :1closedeyes:
biz cok sevdıgımız yakın buldugumuz erkek arkadaslarımıza hedıye almıyor muyuz? örnegin; dogum gunlerınde ya da is yerinde mevkii, terfi pozısyonunda kutlamalar yapılıp hedıyelesılmıyor mu?
bu kadarda komplekslı olmamalı bır ınsan diye dusunuyorum...bu bırazda bakıs acısı ve kısının medeniligine gore farklılık gosterıyor.
demem o ki boyle bır durumda huylanmam, aksıne hos karsılarım...

eğer benim tanıdığım art niyet olmadığına inandığım birinden geliyorsa hediye kızmam..

canımcım tabiki alırız erkek arkadaşımıza ama bu durum farklı karşımdaki bayan sadece evli erkek meraklısı biri ,masumiyet yok bu konuda bilmem anlatabildim mi amaç hediye almak değil ortalığı karıştırmak ve mutsuz ruhuna mutluluk katmak yani karşısında ilk evli çift biz değiliz

alınabilir çok da abartılacak bir durum değil ama aln kişi konumu ne için aldığı çok öenmli tabiki..

bir de şu var evli erkeğe hediye alınırken ben şahsen ya evine bir şey alırdım ya da eşiyle beraber kullanacağı bir şey alırdım eğer illa da alınması gerekliyse.. bu da ince bir davranış. zaman kötü durduk yerde alınan hediyeye de gerek yoktur bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…