evet haklısınız kompleksliyiz değil mi? bu nasıl bi yorum ya:1shok:
medeniyetle ilgili ya ben medeni değilimdir hiç anlamam hediye filan o kadar kompleksilyim!!!!!!:1closedeyes:
hediye alanlar da ne kdar masumlar hiç duymuyoruz çünkü etrafımızda bu devirde kimseye güven
olmayacağını. demem o ki diyene kadar neler denmiş. pes yani medeniyet nelere kalmış.:sm_confused:
medenıyet konusunda yanlıs bı ıfade kullandım sanırım, kabul :kedi:
ama alt tarafı bır hedıye bu. neden dert edılsın kı
tabı bazen art nıyetlı kadınlar vardır eslere yaklasıp tavlamaya calısan v.s. yanı ısın ıcınde bır bıt yenıgı varsa, oyle bır bayandan hedıye gelse tepkımı belırtırım herkes gıbı .. ama ben olayı o yonden ele almadıgım ıcın boyle bır yorumda bulundum..
dıger arkadaslarda hakılılar tabii..
yorumunuza saygım var sadece medeniyet konusuna takılmıştım sizde açıkladınız zaten:1hug: bende bunu kast ettim art iyetli kadınlar var
bilerek yaklaşıyorlarklava: bende o yönden ele aldım
ve rahatsız olurum hediye ama almasın eşlerimiz bi erkek bize hediye alsa ne düşünür:tomato: ben biraz fazla kıskancım kabulama ne yapim istemem:asigim:
danke a.s.
ne var bunda yani :1closedeyes:
biz cok sevdıgımız yakın buldugumuz erkek arkadaslarımıza hedıye almıyor muyuz? örnegin; dogum gunlerınde ya da is yerinde mevkii, terfi pozısyonunda kutlamalar yapılıp hedıyelesılmıyor mu?
bu kadarda komplekslı olmamalı bır ınsan diye dusunuyorum...bu bırazda bakıs acısı ve kısının medeniligine gore farklılık gosterıyor.
demem o ki boyle bır durumda huylanmam, aksıne hos karsılarım...
verilen hediyeye ve veren kişiye göre değişir, biz mesela şirket olarak yılbaşlarında çalıştığımız bankacılara hep hediye alırız ama bu erkekse kravat gömlek olur olur, bayansa bir bluz şal gibi bir şey, nişanlıma böyle bir hediye gelse ya da bana böyle bir hediye gelse ikimiz de sorun etmeyiz. ama hediyeden hediyeye fark var , cok özel hediye almamakta fayda var.
tabi ki eşime hediye verilebilir ,sosyal olmak gerek bu durumlarda ,işyeri de sosyal bir ortam özel günlerde de insanların eşime hediye almasını gayet olumlu karşılarım eşime güvendiğim için bunu sorun etmem ama tabiki karşı tarafın hediyesine de bağlı bir durum bu ,uygunsuz ve evli bir erkeğe verilmeyecek tarzda hediyelerse o zaman olmaz tabiki ,kullanmasına da izin vermem ama onun dışında hediye verilmesi gayet normal bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?