Esinize cazgirliklami sozunuzu geciriyorsunuz yoksa tatli dillemi ?

Çok beğendim konunu
Eşim dünya tatlısı bir adamdır. beni genelde kırmaz ama tatli dille söylediğimde bazen söylediğim şeyi unutabiliyor ya da yapmak istemeyebiliyor.
Sert bir şekilde şunu şöyle yap ya da şunu al dediğim herhangi birşeyi yapmamışlığı yok :)
Sanırım cazgırlık daha çok işe yarıyor

Ben de suan hiç biri ise yaramiyor çok çaresiz im hamileyim beni görmüyor bile ne oldu bize anlamadim nazar mi başka bişey mi hiç bilemiyorum tek bildiğim o adam değil sanki

Bnm durumuna göre kullanıyorum hepsini ama. O cazgirligi bile tatlı dille yapmak diye birşey var en güzeli

Ben de suan hiç biri ise yaramiyor çok çaresiz im hamileyim beni görmüyor bile ne oldu bize anlamadim nazar mi başka bişey mi hiç bilemiyorum tek bildiğim o adam değil sanki

Canım çok üzüldüm senin adına aranızda kötü birşey mi oldu acaba , yoksa da oda hamileliktendir bnce baba olma heyecanı mı desem nebilim üzülme ama

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler. Şahsen eşim bana cadaloz gibi davransa iter beni. Empati güzel şey. O yüzden tatlı dil...

Canım çok üzüldüm senin adına aranızda kötü birşey mi oldu acaba , yoksa da oda hamileliktendir bnce baba olma heyecanı mı desem nebilim üzülme ama
Benim memleketime yerleşme kararı aldık. Istanbul da yasam zor kimsesi yok
Kendisi de çok istekliydi beni erkenden gonderdi hamileyim die doğum u memlektimde yapcam.Kendisi de bi ay sonra işten cikip geldi evi ayarladik eşyalar için gitti tekrar istanbul a.burda da iş ayarlancak ama daha gelmiyor kafasına göre hareket ediyor suan böyle yapması garip geliyor çok uzuluyorum şeker çıktı birde bende

Once tatlı dil ile...olmazsa tatlı sert...hala olmadıysa rest çekerim. ..ama olmayacak birsey için çok ugrasmam...ben bir konuyu gündeme getirmeden daha önce işlerim o anlamadan yavaş yavaş. ..sonra GOL! :)

tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler

Cazgırlık yapamıyorum benim kaynanam var başımda
Ama bir süre tatlı dil çok işe yaradı
Gözyaşı hiçbir işe yaramıyor kendimi yıpratıyorum
Aynen bende aglaya zirlaya kendimi cok yiprattim ... bizim asil mesele kaynana zaten. Su an hamileyim onun adi verilicel cocuguma ikinci isim olarak VE BEN ISTEMIYORUM.

Tatlı dille söyleyebilsem belki yapacak ama o tatlı dilimi yuttum artık yok :) trip atınca yapıyor ama çok uzun sürüyor ikna etmesi.. poffff

Haklısın İstanbul da geçim sıkıntısı oluyor ama beyinin bir ailesi olduğunu anlatmam gerekiyor ailen sana bakamaz ayıp iş bulması gerekirken İstanbul ne işi var ve doğum yapacaksın masraf şeker de çıkmış daha da strese girersen doğum da sıkıntılar yaşayabilirsiniz bunun için eşinle hiç konuşmadın mı ne zaman geliyorsun diye

Ben önce ağlıyorum, dudak büküyorum. Olmazsa kendimi yere atıp tepinmeye başlıyorum, bir yandan da ağlamayı zırlama boyutuna taşıyorum.

Şaka maka biz genelde konuşuyoruz ya. Sözümü dinle diye bir talebim olmadı hiç. Bazı dağınıklık sorunlarımız oldu, onları da bir şekilde aştık. Hiç kavga gürültü, ağlama, trip atma olmadı.

E-Hepsi
Bizim evliliğimiz de bunlar mevcut.
Eşim zaten genelde sakin biri olduğu için benim isteklerimi gözardı etmez. Ama hep aynı modda olup hep aynı tepkileri verseydik evlilik çekilmez olurdu asıl. Sinirim tepemdeyken oturup sakin sakin 'ama aşkım balım ben öyle düşünmüyorum' diye istişare edemem sonuçta. Eser gürler susar düşünür sonra tekrar konuşurum.

He bir derdim varsa da o zaten girizgahtan anlar artık. Tatli dille bile olumsuzsa sonucu değiştirmez. Yapılabilecek bir şeyse yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…