Ben de suan hiç biri ise yaramiyorçok çaresiz im hamileyim beni görmüyor bile ne oldu bize anlamadim nazar mi başka bişey mi hiç bilemiyorum tek bildiğim o adam değil sanki
Benim memleketime yerleşme kararı aldık. Istanbul da yasam zor kimsesi yokCanım çok üzüldüm senin adına aranızda kötü birşey mi oldu acaba , yoksa da oda hamileliktendir bnce baba olma heyecanı mı desem nebilim üzülme ama
Keske benkide insanliktan anlasa. Aslinda ben sakin bir insanim ama bu adam beni delirttiBizimki insanlıktan anlar sadece ablası öyle şekil şukul yaparsan anlamaz
Tövbest.
Tabiki tatlı dille :) atar giderle surat asmayla yapacağı varsa da yapmaz
Iyi aksamlar arkadaslar,
Esinize nasil sozunuzu geciriyorsunuz ? Cazgirlik ? Tatli dil ? Aglama ? Surat asma ?
Ben deneyimler yapiyorum, son zamanlarda tatli dil daha cok ise yariyor gibi ama tabi hamile oldugum icinde oyle saniyor olabilirim :) tabi bu biraz eslerimizin karakterinede bagli sanirim, mesela benimki surat asmamdan NEFRET eder. Ya sizinki ?
Aynen bende aglaya zirlaya kendimi cok yiprattim ... bizim asil mesele kaynana zaten. Su an hamileyim onun adi verilicel cocuguma ikinci isim olarak VE BEN ISTEMIYORUM.Cazgırlık yapamıyorum benim kaynanam var başımda
Ama bir süre tatlı dil çok işe yaradı
Gözyaşı hiçbir işe yaramıyor kendimi yıpratıyorum
Benim memleketime yerleşme kararı aldık. Istanbul da yasam zor kimsesi yok
Kendisi de çok istekliydi beni erkenden gonderdi hamileyim die doğum u memlektimde yapcam.Kendisi de bi ay sonra işten cikip geldi evi ayarladik eşyalar için gitti tekrar istanbul a.burda da iş ayarlancak ama daha gelmiyor kafasına göre hareket ediyor suan böyle yapması garip geliyor çok uzuluyorum şeker çıktı birde bende
Aynen bende aglaya zirlaya kendimi cok yiprattim ... bizim asil mesele kaynana zaten. Su an hamileyim onun adi verilicel cocuguma ikinci isim olarak VE BEN ISTEMIYORUM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?