Ben önce ağlıyorum, dudak büküyorum. Olmazsa kendimi yere atıp tepinmeye başlıyorum, bir yandan da ağlamayı zırlama boyutuna taşıyorum.
Şaka maka biz genelde konuşuyoruz ya. Sözümü dinle diye bir talebim olmadı hiç. Bazı dağınıklık sorunlarımız oldu, onları da bir şekilde aştık. Hiç kavga gürültü, ağlama, trip atma olmadı.
Konu içinde konulara yorum yazıyorum.
VERME! Bu senin en doğal hakkın. Bırak söyler söyler susar. Çok abartırsa 'doğur bir tane daha kendi ismin ver bu çocuk benim' de
Bana bisey soylemiyoki, esimin bi sekilde aklina girmisler (kv cok akilli) iste yani esim diyor bana. Bugune kadar cok konustum ise yaramadi beni kotu bildi esim, simdi sakinlestim sanki daha iyiyiz gibi, o yuzden esime patlamak istemiyorum. Ama dun dedim sen bu kafadan degilsin yazik bana ailenin dedigini yapmak icin bu kafadanmis gibi davranman dedim (onun bu ailesinin sozunden cikmayan hallerine uzuluyomus gibi)
Ay şu büyüklerin toruna isim verme merakı nedir ya. Bendede cok karısmıslardı bende tatlı dille demistim kaynanama bak anne sen ne guzel hepsinin ismini vermissin izin verin bizde kendimiz verelim cocugumuzun ismini diye. Hamile bir kadın icin büyük stres meselesi gercekten. Rabbim saglikli bir dogum nasip etsin sana
Amin tsk ederim canim. Kvdem bana bisey demiyorki esim diyo bana. Ustelik kvdemde cocuklarinin ismini kendi verememis... ya sinir olup duruyorum iste esime. O lafini dese kimseyi karistirmasa kimse umrumda degil
Esinize nasil sozunuzu geciriyorsunuz ? Cazgirlik ? Tatli dil ? Aglama ? Surat asma ?
Ben deneyimler yapiyorum, son zamanlarda tatli dil daha cok ise yariyor gibi ama tabi hamile oldugum icinde oyle saniyor olabilirim :) tabi bu biraz eslerimizin karakterinede bagli sanirim, mesela benimki surat asmamdan NEFRET eder. Ya sizinki ?
Gözlerim dolar zaten istediğim bişey oazsa bide belertiyorum kocaman açıyorum yavru kedi gibi :))
Eşim tamam tamam kıyamam diyo herşey tatlıya bağlanıyo. Benimkide yeni evlilikten heralde. Ilerde büyük ihtimal cazgır olurum :)))
Gözlerim dolar zaten istediğim bişey oazsa bide belertiyorum kocaman açıyorum yavru kedi gibi :))
Eşim tamam tamam kıyamam diyo herşey tatlıya bağlanıyo. Benimkide yeni evlilikten heralde. Ilerde büyük ihtimal cazgır olurum :)))
Esinize nasil sozunuzu geciriyorsunuz ? Cazgirlik ? Tatli dil ? Aglama ? Surat asma ?
Ben deneyimler yapiyorum, son zamanlarda tatli dil daha cok ise yariyor gibi ama tabi hamile oldugum icinde oyle saniyor olabilirim :) tabi bu biraz eslerimizin karakterinede bagli sanirim, mesela benimki surat asmamdan NEFRET eder. Ya sizinki ?