Esinize cazgirliklami sozunuzu geciriyorsunuz yoksa tatli dillemi ?

Ne guzel ya masallah

Konu içinde konulara yorum yazıyorum.
VERME! Bu senin en doğal hakkın. Bırak söyler söyler susar. Çok abartırsa 'doğur bir tane daha kendi ismin ver bu çocuk benim' de

Bana bisey soylemiyoki, esimin bi sekilde aklina girmisler (kv cok akilli) iste yani esim diyor bana. Bugune kadar cok konustum ise yaramadi beni kotu bildi esim, simdi sakinlestim sanki daha iyiyiz gibi, o yuzden esime patlamak istemiyorum. Ama dun dedim sen bu kafadan degilsin yazik bana ailenin dedigini yapmak icin bu kafadanmis gibi davranman dedim (onun bu ailesinin sozunden cikmayan hallerine uzuluyomus gibi)

Amin tsk ederim canim. Kvdem bana bisey demiyorki esim diyo bana. Ustelik kvdemde cocuklarinin ismini kendi verememis... ya sinir olup duruyorum iste esime. O lafini dese kimseyi karistirmasa kimse umrumda degil

konuya göre değişiyor kesinlikle haklıysam cazgırlığın dibine vururum yok haksızsam tatlı dille falan

Gözlerim dolar zaten istediğim bişey oazsa bide belertiyorum kocaman açıyorum yavru kedi gibi :))
Eşim tamam tamam kıyamam diyo herşey tatlıya bağlanıyo. Benimkide yeni evlilikten heralde. Ilerde büyük ihtimal cazgır olurum :)))

Yok canim o ilk basta belli ederdi kendini, hele bide annesinin sozunden cikmayan tip olsaydi simdiye belli ederdi. Sanslisin yani masallah diyelim :)

Önce normal ya da tatlı dille ama yapmazsa ve önemli bir şeyse kızıyorum..

tatlı dil herkesi yola getirir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…