eşinize günlük hayatta ne gibi süprizler yaparsınız

Gun icinde onu sevdigimi cok cok cok cok cok cok cok cok cok cok ozzledigimi istedigimi soylerim olur biter
Gecede bir gecelik oldu bitti

Şu mesajı silse keşke yöneticiler kötü örnek oluyor

Erkeklere fazla süpriz yapılmıyor :) dogal ve anlık yaşadıkları için ama ben genelde eşime ayakkabı alıyorum daha cok veya saat :) onun dışında özel süprizlerde var ama burada yazmak uygun olmaz :))

Market alısverisi icin kartını eve birakmisti market sonrasi ekxtra avm de alisveris yaptim fişlere bakarken hemen gittim aldiklarimi giyindim suprizzz dedim cok mutlu oldu arada kartı bırakir ekxtra suprizlerim icin Bana terapi ona supriz anladınız siz

Bende tarihe bakmadan o sertifikayi görünce öggg dedim yani inşallah halen asılı degildir

Nisanliyken annemle onlara gitmiştik başka memlekete,o işteyken bir ajandasini buldum odasında.rastegele sayfaları açıp minik notlar bırakmıştım."şuan bu sayfayı açtığına göre seni çok seviyorum gibi birkaç sayfaya yazmıştım, evlenince gördüm o ajandayi bak neler yazmışım dedim,evet yazmışsin deyip dalga geçer gibi gülmüştü sonra eşimle tanışmadan bı defter tutmaya başlamıştım kocama diye, duygularımı yazdığım.onla konuştuktan sonra da devam ettim.gittigimiz sinemalar,Tren biletleri vs.evlendikten sonra birgün bile açıp okumadigini görünce sobada yaktım.
En son sırf istediğim kokuyu alıp getirdiği için çalıştığı yere cevizli sucuk yollamistim(ikimiz de çok severiz)
Bir de bir doğumgünunde ikimizin resimlerinden oluşan slayt hazırladım yine bıyık altından gülerek izlemişti
Biz sonunda ayrıliyoruz bu arada ben romantik olsam ne olacak karşımdaki insan değildi

Kelimeleri düzgün yazarak bizleri de kendine hayran birak bir dahaki sefere ...

Kelimeleri düzgün yazarak bizleri de kendine hayran birak bir dahaki sefere ...
Ya yine nereden buldunuz bu konuyu Pratik zekamla hayranlık uyandıramadım kocada, yanarım yanarım ona yanarım. O işe gittikten sonra evde öleeece de oturmuyorum oysaki. Aaa ama bi dk biz zaten aynı anda çıkıyoruz evden, çalışıyoruz malum ahsjhsjshs

Gece uyku tutmaması çok zararlı bişey, işte sonuçları goruyosun

Ahahhahahahahaahahhahah salonunda böyle sertifikası olmayan da ne bileyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…