her an esıme kendımı hayran bıraktırırım elimde olsun yada olmasın bu supriz değildir aslında ama ona supriz olur hehe :):)
ev işlerınde ondan daha pratik olmakla pratik zekamla onda hayranlık uyandırırm ..sonracıma pc proğ vs seylrı ondan iyi bıldıgım halde hiç belli etmmrıstım gecen format atacak bi kaç dosyaya gunlugum olan dosyaya sifre koymustum esım dıyorkı sen bunu nerden bılıyosun dedım senın aşkın sen işe gittkten sonra öleeece oturuo mu sanıyosun
bide klasık olcak ama kendıme özel yemekler tatlılar borekler icat edip eşime sunarım oda çok beyenır :)
evlılık yıldonumunde soyle bişi hazırlamıstım supriz olarak suna salonda aslılı
Eki Görüntüle 242341
bu sene evlılık yıldonumu için napsam dusunme asamasındayımsanırım garantı belgesi hazırlıcam
bizimde bu gün eşimle tanışma yıl dönümümüz ne yapsam diye düşünüyorum.
Eşim akşam elinde çiçeklerle geldi bişeyler yapmam şart
evde mum eslıgınde romanyık bır masa hazırla.aslında bı cok alternatıf olbılır ama bu saatten sonra yetısmez gıbı cnm
Benim aklımdada böyle bişey vardı ama annemleri yemeğe çağırdım :2::2::2:
boyle bır gunde annenler olmadı eger anneler uygun dılde baska zamana ertekle yemek ısnı basbasa olun..
Farklı bir dünyaya ışınlandım sankiSürprizler berbatmış yalnız.
Gerçekten ya ,bir kere erkeğe not yazmanın çok romantik olduğu düşüncesi varmışSürprizler berbatmış yalnız.
Ben de sürprizleri okurken ilk atama yerime ışınlandım. Görev yaptığım lisenin kız öğrenci pansiyonunda 13 Şubat gecesi nöbetçiyken dört beş tane süslü kutu yakalamıştım. İçlerinde kağıtlara yazılı aşk sözleri vardı, ertesi gün sevgililere verilmek üzere özenle hazırlanmış. Ama işte şöyle bir sorun var, oradaki kızların yaş aralığı 14-18’diFarklı bir dünyaya ışınlandım sanki
10 yıl önce o sertifika salonda yoksa çok büyük ayıp sayılırdı öyle demeGerçekten ya ,bir kere erkeğe not yazmanın çok romantik olduğu düşüncesi varmışSertifika falan verip salona asmaktan bahsetmek dahi istemiyorum
Bu düşünce 2011’de de 2001’de de 2021’de de saçma. Nasıl böyle bir yanılgıya kapılmışlar acabaGerçekten ya ,bir kere erkeğe not yazmanın çok romantik olduğu düşüncesi varmışSertifika falan verip salona asmaktan bahsetmek dahi istemiyorum
Neyse kiBen de sürprizleri okurken ilk atama yerime ışınlandım. Görev yaptığım lisenin kız öğrenci pansiyonunda 13 Şubat gecesi nöbetçiyken dört beş tane süslü kutu yakalamıştım. İçlerinde kağıtlara yazılı aşk sözleri vardı, ertesi gün sevgililere verilmek üzere özenle hazırlanmış. Ama işte şöyle bir sorun var, oradaki kızların yaş aralığı 14-18’di
O sertifika neymiş diye baktım, bakmaz olaydım.10 yıl önce o sertifika salonda yoksa çok büyük ayıp sayılırdı öyle demeInstagram vatsap o kadar meşhur değil ki stori atsınlar ee göstermek te şart ne yapsınlar
Rica ederim efenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?