eşinize günlük hayatta ne gibi süprizler yaparsınız

her an esıme kendımı hayran bıraktırırım elimde olsun yada olmasın bu supriz değildir aslında ama ona supriz olur hehe :):)

ev işlerınde ondan daha pratik olmakla pratik zekamla onda hayranlık uyandırırm ..sonracıma pc proğ vs seylrı ondan iyi bıldıgım halde hiç belli etmmrıstım gecen format atacak bi kaç dosyaya gunlugum olan dosyaya sifre koymustum esım dıyorkı sen bunu nerden bılıyosun dedım senın aşkın sen işe gittkten sonra öleeece oturuo mu sanıyosun

bide klasık olcak ama kendıme özel yemekler tatlılar borekler icat edip eşime sunarım oda çok beyenır :)

evlılık yıldonumunde soyle bişi hazırlamıstım supriz olarak suna salonda aslılı

bu sene evlılık yıldonumu için napsam dusunme asamasındayım sanırım garantı belgesi hazırlıcam

sürpriz yapmayı çok severim
hatırladığım bir kaç sürprizi yazıyım size:)
bir defasında kek yapmıştım, tabağa önce not yazdım üstüne kek dilimlerini koydum kekleri yemiş notu görünce bayılmıştı hala ister öyle notlu kekler
birgünde montunun cebine not yazmıştım epey duygulu bişiydi sanrıım ikimizde telefonda konuşamamıştık:78:
en son yaptığım sürprizde cornettonun sitesinde ismine şarkı yaptım mail attım iş yerinde açıp bakmıştı şok olmuştu

ay çok güzelmş çok hoşuma gitti

eşim için en büyük sürpriz işten geldiğinde sofranın kurulu olması..
adamın gözlerinden mutluluk akıyor resmen

Son düzenleme:
bizimde bu gün eşimle tanışma yıl dönümümüz ne yapsam diye düşünüyorum.

Eşim akşam elinde çiçeklerle geldi bişeyler yapmam şart

bizimde bu gün eşimle tanışma yıl dönümümüz ne yapsam diye düşünüyorum.

Eşim akşam elinde çiçeklerle geldi bişeyler yapmam şart

evde mum eslıgınde romanyık bır masa hazırla.aslında bı cok alternatıf olbılır ama bu saatten sonra yetısmez gıbı cnm

Farklı bir dünyaya ışınlandım sanki
Ben de sürprizleri okurken ilk atama yerime ışınlandım. Görev yaptığım lisenin kız öğrenci pansiyonunda 13 Şubat gecesi nöbetçiyken dört beş tane süslü kutu yakalamıştım. İçlerinde kağıtlara yazılı aşk sözleri vardı, ertesi gün sevgililere verilmek üzere özenle hazırlanmış. Ama işte şöyle bir sorun var, oradaki kızların yaş aralığı 14-18’di

Gerçekten ya ,bir kere erkeğe not yazmanın çok romantik olduğu düşüncesi varmış Sertifika falan verip salona asmaktan bahsetmek dahi istemiyorum
10 yıl önce o sertifika salonda yoksa çok büyük ayıp sayılırdı öyle deme Instagram vatsap o kadar meşhur değil ki stori atsınlar ee göstermek te şart ne yapsınlar

Gerçekten ya ,bir kere erkeğe not yazmanın çok romantik olduğu düşüncesi varmış Sertifika falan verip salona asmaktan bahsetmek dahi istemiyorum
Bu düşünce 2011’de de 2001’de de 2021’de de saçma. Nasıl böyle bir yanılgıya kapılmışlar acaba

Neyse ki Shusui 'nin mesajıyla günümüze çabucak döndük

10 yıl önce o sertifika salonda yoksa çok büyük ayıp sayılırdı öyle deme Instagram vatsap o kadar meşhur değil ki stori atsınlar ee göstermek te şart ne yapsınlar
O sertifika neymiş diye baktım, bakmaz olaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…