Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok faydalı bi konu olmuş öncelikle tebrik ederim :) birbirimize fikir verelim biraz di mi
benim eşim tatlı türü şeyleri çok sever. o işten eve dönünce bi kase sütlaç koyarsam önüne, ya da bi dilim pastayla çay ohoo benden güzeli yok
sonra alışverişe çıkınca falan yanımda o yokken, onun için de bişeyler alırım akşam gelince süprüüzonun da işine gelir tabi kendisi uğraşıp almaktansa hazır önüne gelmiş bi kıyafet
![]()
ben mutfaktan sürprizler hazırlıyorum ona hamur işi tatlılar tam eşime göre :) buarada baya da göbek yaptık birlikte :) onun dışında bazen romantik bişeyler yapmak istiyorum ama maalesef eşim pek romantik değil anlamsız geliyor ona:):):) yine de onun için bişeyler yapmak ve onu mutlu etmeye çalışmak beni çok mutlu ediyoooo.. bebeğimmmmmmmm seni çoooooooookkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmm burdan duymasanda haykırmak istedim :):)
yapılan iki yorumdan da erkeğin kalbine giden yol midesinden geçiyo boşuna demiyorlar demek ki![]()
henuz eşim değil ama sevgilime yaptıgımı anlatsam dınlermısnızyanına gıtcegım zaman 50 tne kcuk kagıtlara kısa guzelsozler yazmıstım mınık bır kutuya kydum onu hedıye paketı gıb bır suslu kgtla kapladım kpgında tabı
gıttımde verdım sbh uyandgında ve aksam yttıgnda oku dmstım çok hsuna gtmıstı
![]()