eşinize günlük hayatta ne gibi süprizler yaparsınız

as25

papatya
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
799
10
68
Kütahya
herkese iyi geceler eşinize doğum günü vs. özel günler dışında süpriz yapar mısınız ne gibi süprizler yapıyorsunuz ben bazen düşünüyorum aklıma çok bişey gelmiyo paylaşmak isteyenler vrsa buyrun topiğime :34:

çok faydalı bi konu olmuş öncelikle tebrik ederim :) birbirimize fikir verelim biraz di mi:46:
benim eşim tatlı türü şeyleri çok sever. o işten eve dönünce bi kase sütlaç koyarsam önüne, ya da bi dilim pastayla çay ohoo benden güzeli yok :1:
sonra alışverişe çıkınca falan yanımda o yokken, onun için de bişeyler alırım akşam gelince süprüüz :27: onun da işine gelir tabi kendisi uğraşıp almaktansa hazır önüne gelmiş bi kıyafet :1:

çok faydalı bi konu olmuş öncelikle tebrik ederim :) birbirimize fikir verelim biraz di mi:46:
benim eşim tatlı türü şeyleri çok sever. o işten eve dönünce bi kase sütlaç koyarsam önüne, ya da bi dilim pastayla çay ohoo benden güzeli yok :1:
sonra alışverişe çıkınca falan yanımda o yokken, onun için de bişeyler alırım akşam gelince süprüüz :27: onun da işine gelir tabi kendisi uğraşıp almaktansa hazır önüne gelmiş bi kıyafet :1:

teşekkür ederim canım bence de fikirlerimizi paylaşalım ki bizlerde uygulayalım :66: yalnız sanırım pek süprüüz yapan yok herhalde :1:

ben mutfaktan sürprizler hazırlıyorum ona hamur işi tatlılar tam eşime göre :) buarada baya da göbek yaptık birlikte :) onun dışında bazen romantik bişeyler yapmak istiyorum ama maalesef eşim pek romantik değil anlamsız geliyor ona:):):) yine de onun için bişeyler yapmak ve onu mutlu etmeye çalışmak beni çok mutlu ediyoooo.. bebeğimmmmmmmm seni çoooooooookkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmm burdan duymasanda haykırmak istedim :):)

ben mutfaktan sürprizler hazırlıyorum ona hamur işi tatlılar tam eşime göre :) buarada baya da göbek yaptık birlikte :) onun dışında bazen romantik bişeyler yapmak istiyorum ama maalesef eşim pek romantik değil anlamsız geliyor ona:):):) yine de onun için bişeyler yapmak ve onu mutlu etmeye çalışmak beni çok mutlu ediyoooo.. bebeğimmmmmmmm seni çoooooooookkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmm burdan duymasanda haykırmak istedim :):)

yapılan iki yorumdan da erkeğin kalbine giden yol midesinden geçiyo boşuna demiyorlar demek ki :66:

yapılan iki yorumdan da erkeğin kalbine giden yol midesinden geçiyo boşuna demiyorlar demek ki :66:

e tabi canım bunu bilmeyenin nikahını kıymıyolar zaten:37:

hımm bi dee aklıma geldi kalp şeklinde tost yapıyodum bi ara ben. o da çok hoşuna gidiyodu :)
sütlü tatlı yaptığımda falan mesela üzerine kalp ya da gülen surat falan çiziyorum ya da onun baş harfini tarçınla yazıyorum bunlar da gün içinde yapılabilecek küçük jestler olabilir..
sonraa cebine çikolata şeker filan atıyorum iş yerine gidene kadar farketmiyo farkedince arıyo naptın seen diye :D

geçen ay eşime bi süpriz yaptım ama kalbi yerinden çıkacacaktı nerdeyse çok şaşırdı şöyleki anlatayım
eşim yazları başka bi şehirde bi şantiyede çalışıyo eve ayda bi kere falan ancak bir günlüğüne gelebiliyo
bende eşimin çok yakın arkadaşı ve eşiyle beraber ona süpriz hiç haberi yokken şantiyeye gittik dağ başında bizi görünce yüzündeki ifadeyi unutamam hatta gözleri doldu çok mutlu oldu
bütün gün hep beraber gezdik ama eşim durup durup bu rüya olmalı sizin burada olduğunuza hala inanamıyorum diyip durdu canım benim yalnızlıktan o kadar bunalmışki aşkım artık seni daha çok seviyorum diyo o günden sonra :69:

Esimin kalbini kırmıştım kendimi hemen affettirmek icin acilinden bir sürpriz yapmam lazımdı bende hemen a4 kağıtlarına guzel guzel sözler yazmıştım kocama ithafen geldiginde evin girişinden salona kadar fosforlu kalemlerle kendisi icin yazılmış sözleri görünce kızmaya vakti olmadı çok mutlu olmuştu

Ben ona börek yapıp götürmüştüm. İlk defa birine böyle bir şey yapmıştım. Sahilde kendi ellerimle yedirmiştim. :69: Çok beğenmişti. Hatta eve götürmüştü annesi de çok beğenmiş. :66::66::66::66:

henuz eşim değil ama sevgilime yaptıgımı anlatsam dınlermısnız:53: yanına gıtcegım zaman 50 tne kcuk kagıtlara kısa guzelsozler yazmıstım mınık bır kutuya kydum onu hedıye paketı gıb bır suslu kgtla kapladım kpgında tabı:9: gıttımde verdım sbh uyandgında ve aksam yttıgnda oku dmstım çok hsuna gtmıstı:24:

henuz eşim değil ama sevgilime yaptıgımı anlatsam dınlermısnız:53: yanına gıtcegım zaman 50 tne kcuk kagıtlara kısa guzelsozler yazmıstım mınık bır kutuya kydum onu hedıye paketı gıb bır suslu kgtla kapladım kpgında tabı:9: gıttımde verdım sbh uyandgında ve aksam yttıgnda oku dmstım çok hsuna gtmıstı:24:

sürpriz sayılmaz ama,ben arada aklıma eserse çok özel bi günmüş gibi hazırlanırım:12:
kapıyı açınca o yüz ifadesi görmek bile değer onca hazırlığa:16:

Son düzenleme:
hıı bide geçtiğimiz evlilik yıldönümümüzde eşimin resmini kara kalem olarak çizdirmiştim çok mutlu olmuştu:38:
şimdi şirkette odasında baş köşede.....)

doğum gününde o uyuduktan sonra dış kapının üzerine kocaman bi beyaz kağıdının üzerine etkileyici bi kaç cümle yazmıştım ....tam çıkacakken farketti ....çok hoşuna gitmişti.....yani öyle gözükyodu:1:

Benim eşim değil sevgilim aslında süpriz sayılmaz ama onu kırdığımda yada hatalı olduğumu bildiğimde sabahları kahvaltı için bişeyler alıp evine giderim kapıyı açınca şaşırır sarılırım barışırız böylece kahvaltımızı yaparız oda beni kırdığında evimin önüne gelir geceleri :)

Çok güzelmiş :23::23:
Bu arada eşinize diye başlıyor başlık ama ben de sevgilime yapmıştım. :66::66:

su not kagıtları bence kadına yapılmalı :)
bende notlar yazıp sevgılımın cebıne koyuyorum :69:

Back
X