- 4 Mayıs 2018
- 880
- 493
- 33
- Konu Sahibi piramses1982
-
Yaptigi bazi hobileri var, gurur duyuyorum mesela. Gun icinde surekli iletisim halinde olmayi da seviyorum. Ancak hic heyecanim kalmadi.Evlendigimde aşktan ziyade mantığıma uygundu diye evlendim. Ama şimdi çok aşığım eşime. Çocuk yok diye meylimi daha çok eşime verdim sanki.
Heyecanı belki de kendiniz yaratmanız lazım. Eşim nöbetli çalışıyor. Onun gelmesini beklemek bile beni heyecanlandırabiliyor. Onunla sinemaya gitmek, yemeğe çıkmak. Elimi ilk sinemada tutmuştu. Kulağıma eğilip izin istemiştiYaptigi bazi hobileri var, gurur duyuyorum mesela. Gun icinde surekli iletisim halinde olmayi da seviyorum. Ancak hic heyecanim kalmadi.
Kari koca iliskimde de, evlendikten sonra epey sogudum, benim icin yan yana sarilip uzanmak yeterli mesela. Neyse ki beni hic zorlamiyor.
Hayatimda olmasindan keyif aliyorum, yanimda bir erkegin olmasi cok guzel ama heyecan yok
Peki bu heyecani tek biten ben miyim?Heyecanı belki de kendiniz yaratmanız lazım. Eşim nöbetli çalışıyor. Onun gelmesini beklemek bile beni heyecanlandırabiliyor. Onunla sinemaya gitmek, yemeğe çıkmak. Elimi ilk sinemada tutmuştu. Kulağıma eğilip izin istemişti
Evli degilseniz cok uzatmayin derimEvli degiliz ama ben de heyecanimi yitirdim. Bir tuhaf ilişki var aramizda seviyor muyuz sevmiyor muyuz belli değil
Ask biter....Aşkın geçici bi duygu olduğunu düşünüyorum. İlk tanıştığımızda aşık olmuştum. Şu an çok seviyorum. Ölüp bitmiyorum aşkından. Her dk dipdibe olmaktanda hoşlanmam yapım böyle galiba. Ama mesela dün gece yoktu yalnız uyudum baktım ki özlemişim. Sevginin çok daha güçlü bi duygu olduğunu düşünüyorum. Beni sinir ettiği zamanları kapsamıyo tabi bu msj
Ben 2 senelik evliyim ben de çok severek evlendim ama ask değil yani artık sevgi saygı oluyor .rutine bağlıyor bir süre sonraYaptigi bazi hobileri var, gurur duyuyorum mesela. Gun icinde surekli iletisim halinde olmayi da seviyorum. Ancak hic heyecanim kalmadi.
Kari koca iliskimde de, evlendikten sonra epey sogudum, benim icin yan yana sarilip uzanmak yeterli mesela. Neyse ki beni hic zorlamiyor.
Hayatimda olmasindan keyif aliyorum, yanimda bir erkegin olmasi cok guzel ama heyecan yok
Ne mutlu size. Allah mutlulugunuzu daim etsin13 senelik evliyim.Evlendiğimizde öyle ahım şahım aman öldüm bittim bir aşkım yoktu.Tanışma ve nişanlılık dönemimiz toplamda 1 yıl sürdü ama evlendikten sonra da ilk tanıdığımdan farklı bir adam görmedim.Zamanla heyecan azalıyor herşey rutine biniyor ama eşimi ilk zamanlarımızdan daha çok seviyorum.Öyleki her fırsatta söylerim dünyaya bir daha gelsem yine onu severim ve yine onunla evlenirim
Hayirdir?Çok severek evlendim su an aşik mıyım?. Yaşanılanlar tüm guvenimi yitirmeme sebep oldu.
Ne mutlu size.Bu soruya cevap verebilecek kadar zaman geçmiş midir bilemedim, nitekim eşimi 3 yıldır tanıyorum, 1 küsür yıldır da evliyiz. Evlendiğimizde aşıktım, şuanda da aşığım diyebilirim ve o adına aşk ya da sevgi ne denirse o güzel hissin geçen süreyle doğru orantılı bir şekilde arttığını hissediyorum. Umarım uzun yıllar sonra da böyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?