Esinize hala asik misiniz? Yoksa arkadas gibi mi oldunuz?

piramses1982

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2018
880
493
33
4 yillik evliyim. Cok asik evlendik. Ama ben evlendikten sonra askim sonmeye basladi. Yaninda olmayi seviyorum ama heyecanim yok. O gozumun icine bakiyor halbu ki.
Sarilip uyumayi seviyorum, yanimda olusunu seviyorum ama hic heyecanim kalmadi. Seviyor muyum, yoksa arkadas olarak mi goruyorum?
Bu normal mi? Evlilikleri boyle gidenler var mi?

Evlendigimde aşktan ziyade mantığıma uygundu diye evlendim. Ama şimdi çok aşığım eşime. Çocuk yok diye meylimi daha çok eşime verdim sanki.
Yaptigi bazi hobileri var, gurur duyuyorum mesela. Gun icinde surekli iletisim halinde olmayi da seviyorum. Ancak hic heyecanim kalmadi.
Kari koca iliskimde de, evlendikten sonra epey sogudum, benim icin yan yana sarilip uzanmak yeterli mesela. Neyse ki beni hic zorlamiyor.
Hayatimda olmasindan keyif aliyorum, yanimda bir erkegin olmasi cok guzel ama heyecan yok

Kendinize dert aramayın yeni şeyler deneyin ve küçük süprizler yapın ve yaptırılmasını sağlayın o zaman aşk da heyecan da geri döner.

Heyecanı belki de kendiniz yaratmanız lazım. Eşim nöbetli çalışıyor. Onun gelmesini beklemek bile beni heyecanlandırabiliyor. Onunla sinemaya gitmek, yemeğe çıkmak. Elimi ilk sinemada tutmuştu. Kulağıma eğilip izin istemişti

Peki bu heyecani tek biten ben miyim?
Aranizda hic mi kimse yok mu heyecani biten?

Evli degiliz ama ben de heyecanimi yitirdim. Bir tuhaf ilişki var aramizda seviyor muyuz sevmiyor muyuz belli değil

Aşkın geçici bi duygu olduğunu düşünüyorum. İlk tanıştığımızda aşık olmuştum. Şu an çok seviyorum. Ölüp bitmiyorum aşkından. Her dk dipdibe olmaktanda hoşlanmam yapım böyle galiba. Ama mesela dün gece yoktu yalnız uyudum baktım ki özlemişim. Sevginin çok daha güçlü bi duygu olduğunu düşünüyorum. Beni sinir ettiği zamanları kapsamıyo tabi bu msj

Ask biter....

Ben 2 senelik evliyim ben de çok severek evlendim ama ask değil yani artık sevgi saygı oluyor .rutine bağlıyor bir süre sonra

13 senelik evliyim.Evlendiğimizde öyle ahım şahım aman öldüm bittim bir aşkım yoktu.Tanışma ve nişanlılık dönemimiz toplamda 1 yıl sürdü ama evlendikten sonra da ilk tanıdığımdan farklı bir adam görmedim.Zamanla heyecan azalıyor herşey rutine biniyor ama eşimi ilk zamanlarımızdan daha çok seviyorum.Öyleki her fırsatta söylerim dünyaya bir daha gelsem yine onu severim ve yine onunla evlenirim

Ne mutlu size. Allah mutlulugunuzu daim etsin

Bu soruya cevap verebilecek kadar zaman geçmiş midir bilemedim, nitekim eşimi 3 yıldır tanıyorum, 1 küsür yıldır da evliyiz. Evlendiğimizde aşıktım, şuanda da aşığım diyebilirim ve o adına aşk ya da sevgi ne denirse o güzel hissin geçen süreyle doğru orantılı bir şekilde arttığını hissediyorum. Umarım uzun yıllar sonra da böyle olur.

Ne mutlu size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…