Esinize hala asik misiniz? Yoksa arkadas gibi mi oldunuz?

P piramses1982 ben varım sanırım aynı duyguları yaşayan. Eşimi evlenmeden önce o kadar büyütmüşüm ki gözümde çok güçlü sanardım. Erkekte aradığım özellik buydu. Kendi kararlarını alması falan önemli husus benim için. Gel gör ki sanmışlığımda yanıldığım için o büyü kalktı gözümden. Kendimi ondan daha güçlü gördükçe düşünüyorum hindi gibi. Kısacası evliliğin ne olduğunu eşim kavrayasıya kadar bu şekilde hissedeceğim

Ben şu anda bile "evlilik nedir?" Diye soruyorum. Biz 1 yildir yurtdışında yasiyoruz, birbirimizden başka kimsemiz yok, bugün mesela akşam saatinde öylesine bir hava alıp gelelim diye dışarı çıktık, bir baktık, saatlerce Elele tutuşup o trenden in su caddede yürü, bu trene bin, şurada birşeyler ye iç derken çok keyifli vakit geçirdik. Yolda opustugumuz zamanlar oldu. Ama ilk heyecan kesinlikle yok, yerini daha başka bir duyguya bıraktı, buna sevgi mi deniyor bilmiyorum, yoksa alışkanlık ya da bağımlılık duygusu mu bilmiyorum. Ama en azından saatlerce vakit geçirip eglenebilmek çok keyifli.

Diğer konudan hatırladım sizi. Benim gördüğüm kadarıyla evde ki rolleri değişmiş olmanızdan böyle hissediyorsunuz. Siz çalışıp didinirken çabalarken eşinizin hiç bişi yapmaması, hayal aleminde koşması bakış açınızı değiştirmiş gördüğüm kadarıyla. Erkeğini güçlü görmeyi istemek her kadında var galiba

Peki bu heyecani tek biten ben miyim?
Aranizda hic mi kimse yok mu heyecani biten?
Ya nasıl diyeyim evlenince o kaçak görüşmeler kısıtlı süreler falan olmuyorya heyecan ondan kalmıyor :) o kaçak olan 1 saatlik görüşler ayrılıklar insana çekici geliyor mesela eski günlerdeki gibi iş çıkışı dışarıda buluşun vakit geçirin :) bence ile yarıyor :)

Bunu biri daha demişti "hayal aleminde koşması"....

2 buçuk yıllık evliyiz ve hala aşığız birbirimize

Biz arkadaş olarak başlayıp sonra aşık olduk. Evlendikten sonra geçen zaman içinde onu tahmin bile edemeyeceğim kadar çok sevdiğimi fark ettim. Birkaç saat gecikse içim cız ediyor gelsin diye sabırsızlanıyorum. Ne zaman monotonlaşacak olsak arkadaşlığımız devreye giriyor bir şekilde gülüp eğlenmeye başlıyoruz. İnsan eşinin en yakın arkadaşı olmalı bir yandan da. Evliliğin arkadaşlık seyrine dönmesi kontrol edilebilir olduğu sürece iyi bir şey belki de. Hamile kaldığımda çok korkmuştum heyecan bitecek, ben çocuğun evin derdine düşeceğim, bir otomasyona girecek her şey diye ama her şey daha da güzelleşti. Çocuğunuz yoksa belki de düşünmelisiniz.

6 yilin sonunda tabiki heyecanimiz kalmadi ama sevgi var sanirim birazda kanka hibi olduk ee adam killi halimi biliyor artik sevgililikteki gibi olmuyor ustunede 2 cocuk ayrilmayan vakit evlilik tabiki eskiyor buna care yik

Bende 4 yıllık evliyim ve keşke daha önce evlenseymisim diyorum çok seviyoruz birbirimizi bence senin biraz heyecana ihtiyacın var oda eşinin elinde bence ona yansıt bunu ve hayatın değişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…