Eşinize hertürlü hizmeti yapar mısınız?

bence bi bayan eşi bi çay demler misin dediğinde kalk kendin yap dememeli, saygı nerde o zaman.... sevdiğim benden çay isteyecek kendi elimle içirim onaa...

hayır eşim benden çay demlermisin sderse seve seve yaparım ammaaa her şeyini ayağına bekliyorsa, iş hizmetçiliğe geliyorsa orda duracaksın. evlilikte herşey eşittir. mesela ben ona çay demlerim o bana meyve doğrar bu şekilde güzel güzel gider evlilik. hatta elelriylede yedirir.
bir eniştem var halamın eşi. masada uzanabileceği mesafede şekeri bile halamda ister şekeri atıp karıştırı halam şimdi bu eli ayağı olan insana bebek muamelesi değildirde nedir:82:

Bu erkekleri bu hale getirenler de arkadaşlarınız gibi kadınlar zaten.

Siz de bence onlarla fazla görüşmeseniz iyi edersiniz.

Naçizane bi fikir..

Ne anne-babamdan böyle bir evlilik gördüm..
Ne ben böyle bir evlilik yaşıyorum..
Ne kızımın böyle bir evlilik yaşamasını isterim.
Kıymetimi "kumandayı kendisi almak zorunda kalınca, küllüğe eli yetişemeyince" anlayacaksa hiç anlamasın.

Benim ahdım vardı taa öğrenciliğimden, Mısır çarşısından her geçişimde "ileride şuradan bi dansöz kıyafeti alıp oynuycam kocama" derdim.
Kıyafeti Mısır Çarşısından almadım, ama internetten dansöz kıyafeti alıp oynadım kocama..
Hatta üvey annem evi toparlarken buldu o kıyafeti de, çok zor açıklamıştım..

Kocamın ve benim hoşuna giecek böyle kadınsı bir davranışı gerçekleştirmek başka..
Küllüğünü, sigarasını getirmek başka..
Ortacı derler böylesine konfeksiyon atölyelerinde..
Aynen dediğin gibi bari kafede garsonluk yapsınlar, para kazanırlar.

ayyy canim harikasin yaa, benimde hep aklimin bi kosesinde bu dansoz kiyafeti daha evlenmedim ama evlenmeye 1 ay kaldi,, bende kesinlikle bir gun almayi dusunuyorum ve askima oynamak istiyorum. ve sanada katiliyorum boyle seyler baska ve yapilmasi lazim bence,, insan erkegini elinde tutmak ister bunlarda yollari ama oyle kumandayi veripde bilmem sigarasini getirmek bana gore hic degill..

erkeğin zihniyeti bu konuda su oluyor sanırım ben işten geldim cok çalıstım.sen evdesin,evdeyken kadının hiç işi olmadığını falan düşünüyorlar.kadında çalısıyorsa nolur bilemem ama genelde erkekler bunu ev hanımı eşlerine yapıolar annem de cok cekti bu konuda babamdan.ben yinede erkeğe bu kadar cok hizmetcilik edilmesini normal karsılayamıorum nasıl alstırrsan öyle gider emin olun etrafımdan da gördüğüm bu.annelerimiz teyzelerimiz iyi alıştırmıslar bu erkekleri onu getir bunu götür falan bunlarda herşeyi bekler olmuslar tabi evlendiklerinde yaslar 20 civarı daha dinçler ne isterlerse vermişler sonrada 40 yaşa doğru isyan ediyorlar.alıştırmayın kızlar bırakın kendi çayını kendi kjoysun kül tablasını kendi alsın suyunu kendi alsın vs tabiki bazı işleri kadınların yapması daha makbuldur yani ben şimdi eşimden yemek yapmasını bekleyemem ama ben cok rahatsızsam mesela bi makarnada yapabilir heralde demi.erkekler cocuk gibi yüz verdin mi astarını ister en iyisi yüz vermemek fazla

senin arkadaşlarının ki itilmiş le kakılmış var dı ondan
"yumurta getü lan kakılmış"
"aha yumurta"
"bu yumurta niya rafadan değül lan garı haa" vs.vs.vs

bi de erkekler haftasonu tatil, kadınlar 24 saat çalışıyo yaa haftasonu da dahil

Bende eşime istediği zaman yaparım ama karşılıklı oldğumuz için bazen ben otururum o hizmet eder bana bazen de ben
aramızda öyle ayrı gayrı yoktur misafir geldiğinde bana yardımcı bile olur,
gece yatarken susasam kalkar suyumu getirir hiç öyle bi sorun yaşamadım çok şükür..

arkadaşlarının yaş ortalaması kaç acaba merak ettim?
genelde yaşlılar böyle düşünür ya :) aa kocan istedi mi herşeyi yapıcan yoksa başka kadınlara bakar falan diye de gözünü korkuturlar senin :)
bence sende bi gariplik yok, karşılıklı olduktan sonra ve kullanıldığını hissetmedikten sonra ikramda bulunmakta ne sakınca var.. sonuçta hayat arkadaşlarımız onlar bizim..
bazen gıcık olduğum misafirlerim olduğunda bile güleryüz göstermek zorunda oluyorum da onlardan daha kıymetli eşime niye güleryüzle ikramlarda bulunmak gerektiğinde ''hizmet etmek'' zor gelsin ki.. he zor gelir gelir o da şöyle olur adam höt zöt yapar sen de kalk da işini kendin gör be dersin..
senin arkadaşlar höt zöt yapmasını yadırgamıyolar demekki :) alan razı satan razi bize laf mı düşer demişler ya, o hesap..

bence bi bayan eşi bi çay demler misin dediğinde kalk kendin yap dememeli, saygı nerde o zaman.... sevdiğim benden çay isteyecek kendi elimle içirim onaa...

Kesin bekar dedim içimden sonra baktım profilde evlisiniz..
Evli değilmişsiniz konularınızı okudum ama profilinizde evli yazıyor
Neyse,konuyu bu kadar basit bir temele indirmek sakıcalı.
Çünkü bahsettiğimiz şey eve misafir olarak gelen bir nişanlı sözlü değil .
Size akşam oturmasına gelir sevdiğiniz 3 saat oturur çayları koyarsınız amenna ..
biz bir hayat geçirmekten bahsediyoruz..
Hoop kap kumandayı geti,hoop koş su getir,,hooop zıpla çorabımı getir ??
böyle 40 sene geçer mi sizce?
sevdiğiniz olan adama özleminizden şu anda çoook sevgi pötürceyi modunsanız bence ama evlilik başka birşey..
işe gitmişsiniz gündüz,eve gelmişsiz yemek yapmışsınız ,çocukla ilgileniyorsunuz etrafı topluyorsunuz eşiniz eve geliyor ve dötünü bile kaldırmıyor "çayımı getir limon da koy,şekerini de karıştır " diyor..??
İşte o saniye işler karışır

eşimle ilk zamanlar bu konudan çok tatışırdık
emirbakiden hiç haz etmem...
şimdi artık oda alıştı
kendi işini kendi yapıyo
böyyle oluncada ben o demeden yapmak istiyorum zaten...
yeri geliyor o bana hizmet ediyor
kadın köle olmamalı evlilikte

biri 23 biri 25 yaşında..
sizinde ve burdaki herkesin dediği gibi iş karşılıklı olmakta bitiyor.

katılıyorum arkadaşım
bi oğlum olursa ilerde kız gibi yetiştircem valla
erkektir tabak taşımasın erkektir yatağını toplamasın erkektir dağınık olsun herşeyi ayağına gelsin gibi bi zihniyet yürüteceğimi sanmıyorum.
benim 20 yaşında erkek kardeşim var.valla evde yapmadğı iş yok.anneme hep yardım eder.
temizliği geçtim.yemek bile yapıo hemde en güzelinden
seni alan yaşadı diyom ona bazen

Son düzenleme:
bana ne yapıyosa karşılığını alır her zaman ne eksik nede fazla tam kıvamında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…