bence bi bayan eşi bi çay demler misin dediğinde kalk kendin yap dememeli, saygı nerde o zaman.... sevdiğim benden çay isteyecek kendi elimle içirim onaa...
kızlar bugün en yakın arkadaşlarım bana geldi..neyse hoş beş derken mağlum konu gene erkeklere geldi.2 arkadaşımda eşlerine hertürlü hizmeti yapıyorlarmış
yani oturduğu yerden kumandayı ver su ver sigaramı ver gibi şeyler..yani öyle ütü temzlik yemek değil..bunlar zaten yapılır ama.benim eşim evde kendi yapacağı işleri bana yaptırmaz.sigarasını gider mutfakta içer.herşeyini kendi alır.tmm çaydır pastadır zaten bunları ayağına getiriyorum ama.
böyle ufak şeyleri benden istemesi hoşuma gitmezdi..arkadaşlarımla bayağı bu konuyu tartıştık.
hatta senle nie evlenmiş o zaman bile dediler.yani o işleri kendi yapacaksa zaten evlenmezmiş
adamı rahatlığa alıştırmak lazımmış ki o olmadığında kıymetin anlaşılsın.
ben yapamm dedim.zaten eşimde istemez..
siz nasıl düşünüyosunuz?kafam çok karışık:44::44:
ben mi yanlış yapıyorum
Merak ettim bu arkadaşlarını inan ki
Kocalarına akşam dansöz kıyafetiyle göbek atıp, ut çalıp şarkı da söylüyorlar mı?
Uşaklık yapmaya bu kadar meraklılarsa keşke gidip bir lokantada kafede filan garsonluk yapsalarmış.
En azından emeklerinin karşılığını boş bakışlarla değil, parayla alırlardı
Benim ahdım vardı taa öğrenciliğimden, Mısır çarşısından her geçişimde "ileride şuradan bi dansöz kıyafeti alıp oynuycam kocama" derdim.
Kıyafeti Mısır Çarşısından almadım, ama internetten dansöz kıyafeti alıp oynadım kocama..
Hatta üvey annem evi toparlarken buldu o kıyafeti de, çok zor açıklamıştım..
Kocamın ve benim hoşuna giecek böyle kadınsı bir davranışı gerçekleştirmek başka..
Küllüğünü, sigarasını getirmek başka..
Ortacı derler böylesine konfeksiyon atölyelerinde..
Aynen dediğin gibi bari kafede garsonluk yapsınlar, para kazanırlar.
bi de erkekler haftasonu tatil, kadınlar 24 saat çalışıyo yaa haftasonu da dahilerkeğin zihniyeti bu konuda su oluyor sanırım ben işten geldim cok çalıstım.sen evdesin,evdeyken kadının hiç işi olmadığını falan düşünüyorlar.kadında çalısıyorsa nolur bilemem ama genelde erkekler bunu ev hanımı eşlerine yapıolar annem de cok cekti bu konuda babamdan.ben yinede erkeğe bu kadar cok hizmetcilik edilmesini normal karsılayamıorum nasıl alstırrsan öyle gider emin olun etrafımdan da gördüğüm bu.annelerimiz teyzelerimiz iyi alıştırmıslar bu erkekleri onu getir bunu götür falan bunlarda herşeyi bekler olmuslar tabi evlendiklerinde yaslar 20 civarı daha dinçler ne isterlerse vermişler sonrada 40 yaşa doğru isyan ediyorlar.alıştırmayın kızlar bırakın kendi çayını kendi kjoysun kül tablasını kendi alsın suyunu kendi alsın vs tabiki bazı işleri kadınların yapması daha makbuldur yani ben şimdi eşimden yemek yapmasını bekleyemem ama ben cok rahatsızsam mesela bi makarnada yapabilir heralde demi.erkekler cocuk gibi yüz verdin mi astarını ister en iyisi yüz vermemek fazla
bence bi bayan eşi bi çay demler misin dediğinde kalk kendin yap dememeli, saygı nerde o zaman.... sevdiğim benden çay isteyecek kendi elimle içirim onaa...
arkadaşlarının yaş ortalaması kaç acaba merak ettim?
genelde yaşlılar böyle düşünür ya :) aa kocan istedi mi herşeyi yapıcan yoksa başka kadınlara bakar falan diye de gözünü korkuturlar senin :)
bence sende bi gariplik yok, karşılıklı olduktan sonra ve kullanıldığını hissetmedikten sonra ikramda bulunmakta ne sakınca var.. sonuçta hayat arkadaşlarımız onlar bizim..
bazen gıcık olduğum misafirlerim olduğunda bile güleryüz göstermek zorunda oluyorum da onlardan daha kıymetli eşime niye güleryüzle ikramlarda bulunmak gerektiğinde ''hizmet etmek'' zor gelsin ki.. he zor gelir gelir o da şöyle olur adam höt zöt yapar sen de kalk da işini kendin gör be dersin..
senin arkadaşlar höt zöt yapmasını yadırgamıyolar demekki :) alan razı satan razi bize laf mı düşer demişler ya, o hesap..
eşimle ilk zamanlar bu konudan çok tatışırdık
emirbakiden hiç haz etmem...
şimdi artık oda alıştı
kendi işini kendi yapıyo
böyyle oluncada ben o demeden yapmak istiyorum zaten...
yeri geliyor o bana hizmet ediyor
kadın köle olmamalı evlilikte
katılıyorum arkadaşım
bi oğlum olursa ilerde kız gibi yetiştircem valla
yok artık
:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?