eşinize kaç puan?

evlendiğimizden beri beni el üstünde tuttuğu,
çocuk probleminde yanımda en büyük destekçi olduğu,
ve maddi manevi hiçbir konuda beni
yüzüstü bırakmadığı için puanım 10 ...10...10

canım sevgilim, en büyük desteğim kocama ben de 10 üstünden 1 milyon veririm...
(çok ağırkanlıdır ama okadar yardımcıdır ki bana her konuda o kadar anlayışlıdır ki hiç puan kıramıycam)
Allahım nazarlardan korusun

canım o benım,gurbet ellerdekı tek destekçim!onun yerınde ben olsam bana katlanmazdım..pazar gunlerı bıle bana yardım ettiği için,benı hiç kırmadığı için,çook sewdiği için 10 üzerinden 11:) napıyım o daha fazlasını hakedıyo:)))

ilgi alaka=7
ev işleri=9
maddi tutum=10
cocuğa ilgi ve zaman ayırma=???? çocuğumuz yok
tartısmadaki tutum=7
eş ailesine tutumu=10
özel günleri hatırlama=10

Canım Kocam....iyidir aslında kim 4/4lük ki:asigim:

rabbim nazarlardan korusun onu başımdan hiç eksik etmesin acısını bana göstermesin
artık çocuğumuz olmıyacak ama sanki ona boy boy evlatlar vermişim gibi beni herkesten üstün tuttuğu için;
yaşadığımız evlat acısı sonucu hayata tutunmam için tüm imkanlarını seferber ettiği için;
maddi anlamda beni kimseye muhtaç etmediği için;
eşim aşım yaşama sebebim olduğu için;
10 üzerinden 10 puan veririm a.s

ben de eşimden çok memnunum........o benim annem,babam,ailem herşeyim.......
ben aşkıma 10 üzerinden 10 veririm.o herşeye değer çünkü.

9 puan romantizim eksikliği ve dağınıklığı puan kırdırıyor diğer her konu da 10 ama o kadar kusur kadı kızında da olur yani demi:)

10 üzerinden 9...
Kendini fazla övüyo
(üzgünüm kocacım ama bunu sana defalarca söyledim )

ilgi alaka.......... 8
ev işleri........... 10
maddi tutum..... 10
çocuk bakımı.....9
tartışma tutumu.. 3klava::mymeka:
aileme tutum..... 100:asigim:
özel günler........ 8

ehh fena sayılmaz ne olursa olsun seviyorum ben bu adamıııııııı:asigim::asigim:

ilgi alaka.......... 10
ev işleri........... 2
maddi tutum..... 5
çocuk bakımı.....8
tartışma tutumu.. 5
aileme tutum..... 10
özel günler........ 10

ay birde dağınık olmasa, ama bu konuda bana çok güveniyor ondan, dağınık bişeyler görse hemen der, sen böyle bişey yapmazdın diye, kendi yapınca iyi ama

bende 8 veriyorum iyidir sağolsun ama bazen kızarım ona gıcıklık yapınca....

eksikleri var tabi ama benimm için yaptıklarıda o eksiklerinin açığını kapatıyor ama şımartmayayımm nazarda değmesin 10 üzerinden 9

ben eşime 10 üzerinden 10 veriyorum herşeyiyle bana karşı çok iyi rabbim bozmasın onu çok seviyorum.......

ev işi yardımı ancak hasta olursam ya da yardım istersem yardım eder oyle kendılıgınden yapmaz.Ama yapmasını ıstedıgımı soyledıgımde de asla kırmazkaydirigubbakcemile2ilgi alaka on numara dıyebılırım.Harcamalar da benden sorulurkaydirigubbakcemile5gezdirip tozdurması insan içinde hitabı filan on numara yani kısacası on uzerınden on verıyorum askımasırnaşık şeyhihoyyytsositososito

ben de 10 üzerinden 9 veriyorum. :asigim:
dağınıklığı ve bozulan muslukları onarmadığı için kırdım 1 puan. zamanı yok çok yoruluyor ama giydiğini çıkardığını toplasa o da yeter.hihoyyyt

ask 10
ılgı10
maddı 10
ozelgun 10
ev ısı 1
eve baglılık 10 uzerınden 20 hıhıhıhıhı
tartısma zamanındakı tutum 3

10 üzerinden 100000000000 askıma, Allah herkese onun gibi birini kısmet etsin dicem ama yoktur ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…