valla 2 ile 3 arasında gidip geliyo bi iyi not alamadı çünki notlatını yükseltmek için hiçççç çalışmıyor.budurumda bende onu sınıfta bırakmak zorunda kalıyorum....eğitim şarttttttttt
şimdilik 10 veriyorum allahım nazarlardan saklasın kocacığımı..
çocukla ilgili kısmı 2 ay sonra değerlendirmeye başlayacağım ama güvenim tam aslında:))
benden5 kılpayı sınıfı geçer,evde ilgi alaka var,ama ne kadar evde kaldığına bağlı tabi,hemen sıkılır dışarı atar kendini ben evde oturayım çıkarmasın dışarı,eve taşısın ama,sanki babamın evinde açtım,açık cezaevi,yok kararımı değiştirdim kocaman 0
valal bnde 7 verıyorum 3puanıda kırmamın sebıne gelınce önce bıraz dağınık ve özel gunlerı bıraz zor hatırlıyor dahaa çook çalışması lazım dim ama haketsın 10 puanı :))
eşime puan vermeye kalksam puanlar yetmez ki bacım o insan olamaz ya başka bişi olmalı beni benden aldı bana allahın en büyük lutfu...öyle bir insan daha yeryüzünde tanımıyorum tanıyacağımıda sanmıyorum.allahım bozmasın mutluluğumuzu.bide şu askerlik bitsede gelse gözümün nuru.... kazasız belasız yuvamıza geri dönse benden mutlusu olamaz....allahım onu başımdan hiç eksik etmesin....:Saruboceq: eşime bu puanlar feda olsun bu puanı trilyonlarla çarpıp vermek isterdim ama madem sınır bu ozaman 10 kızlar
Ufak tefek bilmediği şeyler oluyo tabii ama ufak tefek şeyler (biraz dağınık.bana ev işleri konusunda bazen yardımcı olmaz,bazende çok agresifleşir gibi)ama onu haricinde bitanedir benim kocam her konuda
10 üzerinden 9 veririm bende kocacığıma
bazıları için on üzerinden 1.sadece eş olması dolayısıyla on üzerinden on veriyorum.sinirlenince bana katlanmakta zordur.ama 6 yıldır katlanıyo garibim
ilgi alaka 10
ev işleri (ZAMANI OLSA 10 OLABİLİRDİ AMA) 0 sırnaşık şey
maddi tutum 10
tartısmadaki tutum 0 (TARTIŞAMIYORUZ BEN SUSARIM O BAĞIRI)
eş ailesine tutumu 10
özel günleri hatırlama 10
bende 10 üzerinden 7 veriyorum,1 puanıda dağınıklığından,2 puanıda bazen kendini çok akıllı sanıyor ordan kırıyorum.acaba o bana kaç puan verirdi,merak ettim şimdi :)