eşinize kaç puan?

valla kizlar benim esim
ev isine yardim eder cocuk konusunda ilgilidir hatta ben bazen ikisini yalniz birakir cikarim disari bundanda 10 puan aileme tutumu gayet iyi 10 puan kendi ailesine tutumu beni ezdirmemesi gayet iyi bundanda 10 puan maddi acidan tutumu iyi diyemem yazik bi harclik alir benden parayi kazanan o ama harcayan ben bundanda 10 puan
biraz maco cabuk sinirlenir ama zararsizdir bundanda 10 puan ama
bunu kendime verdim cünkü onu sinir etmeyen alttan alan benim her neyse
özel gün konusundada gayet düsüncelidir buda 10 puan
sadece bi kusuru var gece horlar yatinca ama inkar eder
inanin bazen kafayi koyar koymaz horlar yatmadan ya horlusorsun diyincede yatmadimki horlayim der
bende artik hayatim kendini astin bu konuda artik yatmadanda horlaya biliyorsun diyorum
kisacasi esim hepsinden 10 aldiiiii

ev işlerine yardımcılıgına 10
bana ilgisine 10
özel günleri hatırlaması kutlamasına 10
madi konuda bana tutumuna 10 bana karşı çok bonkör maaş senin yavrum diyo hehe
manevi olarak destegine 10 harbi bu kocişim çok iyi adam yavvv

benim yazmak istediklerimin hepsini yazmışsın yani tek kelimeyle tıpkısının aynısı :jeyyar:

sadece ev işlerinde pek yardımcı olmaz, bi kaç kere söyleyince anca yapar.

diğer konuların hepsinden 10 puan kocacıma

erdem bana kıyamaz yorulmamı uzulmemı ıstemez ılgılı ama ıste para konusunda bıraz garıp adını koyamamdım ne cıbrı ne pıntı neyse
10 uzerınde 8

valla kıslar bazen tam puan olabilirde günü gününe uymuyo anam bunlaırn bugünlük 6 bile çok deyecem.....

şu anda 10 üzerinden 9 felan veriyorum ama durumumdan dolayı ev işlerine sofra toplamaya falan yardım ediyo:)) bebek doğuncada ilgilenecek eminim o zmaan tekrar değerlendiririm 1 puanı da fenerbahçeaşkından kırdım.sordum ona bigün sen fbyibizden çok seviyorsun diye bana verdiği cvp aynen şu ama aşkım senden önce o vardı.ee kırayım demi yaane haketti

9 tek kelimeyle..,
o bi puanı da sinirine hakşm olamadıı zamanlar götürdü..
yoksa melekler gibidir ama umarım değişmez..

ben 8 veriyorum. 1 puanı sinirli olmasından kırdım(gerçi siniri çok yoğun çalışmasında geliyo, kendi şirketi olduğu için. beni daha iyi yaşatmak istiyo aslında yazık).1 puanıda ailesine aşırı düşkünlüğünde kırdım. geri kalanı süper benim kocacığımın. çok seviyorum çooooook.....Şeniz

10 üzerinden 8 veriyorum:dance:. 1puanı küsken alıngan oluşundan, 1 puanıda fazla romantik olamayışından kırdım. onun dışında süperdir benim kocacım daŞeniz:lepi::asigim:

ooo simdi cok ince bir hasap yapmam gerekiyor kaydirigubbakcemile3
-1 cok cabuk küstügü icin
-1 ortamina göre deger verdigi icin
-1 fazla iskolik olup benimle zaman gecirmedigi icin
-1 cook ama cooook gercekci olup basit bi hayalimi bile bogazima tikayabildigi icin
-1 herseyi ben bilirim dedigi icin
-1 kirilmasi imkansiz keci inadi icin
.
.
.
arkadaslar ben vazgectim hesaptan cünkü elde kaldi sifir :1shok:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bence şöyle olsun konu:
ilgi alaka
ev işleri
maddi tutum
cocuğa ilgi ve zaman ayırma
tartısmadaki tutum
eş ailesine tutumu
özel günleri hatırlama
daha da coğaltılabilir

nasıl?

10 üzerinden 9 veriyoruuuuuuuummmm:asigim::asigim::1hug:

bi kere bana çok hayrandır,hem ewde hem de her türlü sosyal ortamda bunu belli eder,
çok aşıktır bana,inanılmaz hissettirir..
ew işlerinde benden iyidir.ki bende çok iyiyimdir :)
tartışırken çok kontrollüdür.
maddi anlamda olağanüstüdür.
beni bir kere bile hayal kırıklığına uğratmadı..
ama ben yine de 9 wericem,daha iyisini çewremde hiç görmedim,duymadım ama olabilme ihtimali belki wardır..onlara haksızlık yapmayım şimdi :)

bana mükemmel bir eş cocuklarına harıka baba aılesıne hayırlı bir evlat cevresine bulunmaz bir dost öğrencilerine süper bir öğretmen dir benım eşim şimdi buna 100 üzerinden yüz vermesem ayıp olmazmı:dilcikar:mevlam tüm evleceklere benim eşim gıbi eş nasıp etsin insallah:Saruboceq:

ilgi alaka3
ev işleri:0
maddi tutum:5
tartısmadaki tutum:2
eş ailesine tutumu:1
özel günleri hatırlama:2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…