- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
bende önceden hazirliyordum 1.gün kahvaltisini yapti 2.gün kahvaltisini yapti yumurtasini yemedi 3.cayini icti kahvaltisi kaldi 4.gün hem kahvalti hem cay kaldi
Bir yerde muhabbeti geciyor, kahvalti hazirlamiyorsun sen bana diyor. Yada millet muhabbetini yapinca imali, imali bakarak pis, pis siritarak bana bakiyor. Iste o zaman icimde bir canavar yeseriyor, kendimi agzimdan köpükler cikarak. Kulaklarimdan alevler fiskirarak ona haykirirken hayel ediyorum
uzatmak istemediğiniz halde, halen "mahkeme haksız görüyor, karı-kocanın vazifesini yerine getirme durumuna bakıyor" diyorsunuz.
hangi mahkeme, hangi kanunun, hangi maddesine bakarak buna karar veriyor, onu da açıklasaydınız iyi olurdu.
hhahaha aynı benn aynı bizz başkalarının yanında yapıyor o bakışları yakalayan genelde benden sonra kaynnanam oluyo :)) kaynanam bi ona bakıyo bi bana ben kıpkırmızı :))) sen hayal ediyosun ben uyguluyorum kafasına kafasına hahaha şiddetime maruz kalıyo kocam malesef :))
ben hazırlıyorum ama eşim kahvaltı yaparken eşlik etmiyorum çok erken saat olduğu için.senin işin daha zor çocukların olduğudan ama aile huzurun koruman için erken kalkıp kahvaltı hazırlarsan daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?