eşinize kahvaltı hazırlarmısınız?

ikimizde öğretmeniz,dolayısıyla okula erken saatte gitmek zorundayız.öyle uzun uzadıya kahvaltı yapacak zamanımız olmuyor ama bir gün ben diğer gün eşim hazırlarız.h.sonları da sağ olsun genelde eşim hazırlar kahvaltımızı

evet işe gecede gider bazen 3 yada 4 te olsa aç göndermem her sabah 8 de kahvaltı hazırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Eşim işe geç gider kendi işi olduğu için.
Rahat rahar kahvaltımızı eder çay keyfi bile yaparız.
Ama erken de gitse hazırlardım herhalde.

ben kesin kahvalti hazirlarim disarda kahvalti yapip bana laf gelmesini istemem ayrica ac karinla gitmesi icim rahat etmez :))

bende muhakkak hazırlarım ve kahvaltı yapmadan duramayız ikimizde hastalanırız hazırlanması gerektiğini düşünüyorum iki lokmada yese mutlaka hazırlanmalı..

evlendiğimizden beri ne kadar kötü durumda bile olsamda mutlaka kahvaltısını hazırlarım eşimin hatta birlikte kahvaltı ederiz.üstelik çalışan bir bayanım

ben uzun uzun kahvaltı etmeyi çok severim, eşim ise pek yiyemiyor sabahları.
en başta hazırlıyordum azıcık yiyip kalkıyordu ben de üzülüyordum.
şimdi havalar çok soğuk, ev de sobalı uğraşamıyorum mutfakta.
hemen ekmek tereyağ ne bulursak yiyoruz çabucak.
erken kalkan taraf hazırlamalı bence....

kahvaltıyı bazen ben hazırlarım bazen eşim.hangimiz erken kalkarsa çayı o demler.bence kim müsaitse o hazırlamalı.sonuç olarak ta mutlaka birlikte kahvaltı yapılmalı.en az iki öğün birlikte geçirilmeli.küçük paylaşımlar güçlü bağlar oluşturur.

bana hep böyle aşkla baksın sevsin,güven versin...

kahvaltı hazırlar,patates kızartır,portakal suyu bile sıkarım

aynen can kız bende bende
hazırlarım nolcak o bana hazırlasın ben ona
bende patatesler kızartırım neler neler yaparım yeterki romantik olsun kıymetimi bilsin beni çok sevsin
hatta o romantik gecelerimizin sonrası sabahı falan romantik bir yatak kahvaltısı yapalım
sonra bazen o bana sürpriz yapıp yatağıma kahvaltı getirsin ya da mutfağa hazırlasın lakin ben uyanmadan yanağımın yanına bir gül bıraksın uyanınca onu göreyim çok mutlu olayım ayy çok romantik hayallerim var yaaa
pofff bunları yapan bir kocam olsa daha ne isterim ayollll

Kahvaltı hazırlamayı çok severim ama kahvaltı yapamam.
Çok çeşit olsun renkli renkli güzel tabaklarda olsun. Güzelce yerleşsin, sabah sabah içimiz açılsın.
Öğrenci evinde bile herkesten önce kalkıp hazırlayıp tekrar uyuyorum.
Sevdiğim adama hazırlamak daha zevklidir eminim.

calismiyorsaniz kahvalti hazirlamak sorun bile olmamali evde...
10 dakikanizi alir cay demleyip sofra kurmak...

Ben de sabahları ekmek arası yapıyorum eşime bazen evde yiyor yanında sallama çayla beraber bazen de geç kalmışsa yanına alıyor işyerinde yiyor. Tabi şu an doğum iznindeyim yakında işe başlayacağım küçük bebeğim de var. Eşim benden önce çıkıyor sabahları. Herhalde akşamdan ekmek arası yaparım diye düşünüyorum. Buzdolabına koyarım hem kendim için hem eşim için sabah da o çıkarır tost makinesinde basar öyle yer. Doymak, doyurmak istersen çareler tükenmez.
Zaten çalışanların öyle keyifle kahvaltı yapmaya vakti olmuyor ki ayak üstü atıştırmalık tok tutacak kadar peynir ekmek yese o bile yeter yani. Tam tetamatıyla kahvaltı yapamıyoruz çalışırken.

Benim nişanlım kahvaltıyı hiiçç sevmezz keşke sevsede bende hazırlasam evlenince güzel güzel kahvaltılar

Benim de annem babamı kahvaltısız işe yollamazdı ..
Babam emekli oldu yine kahvaltıda ( yemeklerde ) aile bir arada olurdu ..

Evlensem benım için bu kural yine değişmez : Zaten hayat çok yoğun ve hızlı akıp gidiyor , tv'de laptopta hayat gecıyor insanlar konusmaktan aciz..
Hal böyleyken ailenin birleştiği tek nokta bence kahvaltılar - akşam yemekleri vs .. oluyor..
Sabah bişeyler hazırlamaktan üşeniyorsanız : geceden hazırlayın derim ben çoğu zaman öyle yapıyorum.
yufkadan börek yapıp atıyorum buzluga sabah cıkarıp kızartıyorum vs..

çalışmasam hazırlarım ama çalıştığım için 5 dk uykuyu bile kar sayıyorum. Belki yazın hazırlarım ama şimdi soğukta kalkmak çok zor. Zaten eşimde istmiyo, kalkar kalkmaz kahvaltı edemez.

Bende aynen oyle düşünüyorum Eşime her zaman sabah kahvaltısını hazırlarım..
Onunla bi dakika bile geçirmek mutlu ediyor ben, bu bana göre ayrı bir Zaman dilimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…