1 yıllık evliyim, eşimde evlenmeden önce evde kahvaltı yapma alışkanlığı yoktu ama ben sana çalışsam da çalışmasam da kahvaltı hazırlayacağım dedim. nitekim de öyle oldu çalışmadğım zamanlarda uyanmasından 15 dk önce kahvaltıyı hazırladım, çalışmaya başladıktan sonra da 1 saat öncesinden kalkıp hem kahvaltıyı hazırladım hem de işe gitmek için kendimi hazırladım.
evet kadının vazifesidir. Kocanında evi geçindirmek, sorumluluğunu yerine getirmesi vazifesi olduğu gibi
hangi anayasada demişsiniz. Boşanma dilekçesinde erkek eşinin yemek yapmadığını, eve bakmadığını vs vs dilekçeye yazarda ispat ederse kadın haksız duruma düşer ve boşanmaya sebep görülür. Bakınız Medeni Kanun. Bilmem anlatabildim mi!!!
Lakin ben bunu zoraki yapmaktan bahsetmedim seve seve yaparım bi kahvaltı hazırlamıycaksam evlenmem dedim
evet kadının vazifesidir. Kocanında evi geçindirmek, sorumluluğunu yerine getirmesi vazifesi olduğu gibi
hangi anayasada demişsiniz. Boşanma dilekçesinde erkek eşinin yemek yapmadığını, eve bakmadığını vs vs dilekçeye yazarda ispat ederse kadın haksız duruma düşer ve boşanmaya sebep görülür. Bakınız Medeni Kanun. Bilmem anlatabildim mi!!!
Lakin ben bunu zoraki yapmaktan bahsetmedim seve seve yaparım bi kahvaltı hazırlamıycaksam evlenmem dedim
Hiçbir mahkeme kahvaltı hazırlamıyor diye kadını haksız görmez.. Kadında benim gücüm yok, eve yardımcı tutsun deme hakkına sahip.
..
Kahvaltı hazırlamak, ev işi yapmak elbette zor değil..
Görev olursa bunun adı, kadının fıtratı kaldıramaz hepsi bu.
Bir teşekkür, Allah razı olsun demek, öpücük kondurmak, arada birde olsa uykundan feragat ediyorsun deyip taktir etmek yeter o bayana.
Kahvaltıda hazırlar, börekte açar, temizlikte yapar v.s v.s ..Yeter ki göründüğünü azıcıkta olsun bilsin..
Çorabını bile yere değilde sepete atması bile o kadına yetiyor..
Anlayış ve görebilmek, hepsi bu..
neyse gereksiz uzayacak bu konu uzatmak istemiyorum. Evet Mahkeme haksız görüyor yani sen yardımcı tutacaksın tutmak zorundasın" demiyor kocaya yok oyle bir kanun yani. Aile Mahkemeleri kadının yanındadır ama bu tarz bi durumda değil. Aile birliği içerisinde karı-kocanın vazifesini yerine getirme durumuna bakıyor mahkeme.
her neyse ben seve seve hazırlarım layık olduğu sürece..
neyse gereksiz uzayacak bu konu uzatmak istemiyorum. Evet Mahkeme haksız görüyor yani sen yardımcı tutacaksın tutmak zorundasın" demiyor kocaya yok oyle bir kanun yani. Aile Mahkemeleri kadının yanındadır ama bu tarz bi durumda değil. Aile birliği içerisinde karı-kocanın vazifesini yerine getirme durumuna bakıyor mahkeme.
her neyse ben seve seve hazırlarım layık olduğu sürece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?