- Konu Sahibi yellowbomb
-
heheheheh :)))))) adamları alıştırırsak masayada çıkartırlar bizi walla :))) ay düşünemiyorum öyle masada kendimi şipidik şipidik
ya ööle hanım hanımcık oynamayı demiyo yellow sanırım,bööle hane yılan gibi kıvrım kıvrım sexü bi danstan bahsediyo galbamfena yaneee..
heeeeee bıldım bıldıııımmm fatıh urek mısalııııııııııı
hee ama bakın önce sen 100 barfiks,100 şınav yapcan,anca ööle oynarım dersek,yırtarıs o zaman
bak o televızyon onunde mayısmıs adam nasıl bır anda sporcuya donusuyor gorursun
onların sporculuğu ilk 50 barfiks vede ilk 50 şınavda biter benceee
ısın ucunda dans var ama
valla striptiz isteyen de çok bacım hatta burda konusu bile var eşimize nasıl striptiz yapmalıyız falan diyeydi galiba video önerileri fikirler gıllagidiodu valla gerçekler bunlar şekerim adamlar başka yere bakacağına karısına yaptırsın karısına bakmak istesin daha iyigüsel oynanırsa eğer,abartıp striptiz direği alır gelirlermiş eve bi dee ay
çok başarılı olmamak gerek zannımca sanırım heraldem:90:
kız ağlamakta haklıymış gitsin kocasına oynası o da ayolay bızde kucukken yılbası tatılınde bır otele gıtmıstık cok yakın aıle dostlarımızla..onlarında kızı vardı benımle yasıt..neyse annemler otelın eglence kısmında eglenıyorlar bızde kızla oda da takılıyoruz..hadı dedık annemlerın yanına gıdelım..bı gıttık bızımkıler cosmus,arkadasımın annesı sahneye cıkmıs dansozle karsılıklı gobek atıyor,benım arkdas basladı mı aglamaya 'annem dansoz olduuuuuuuuu annem dansoz olduuuuuuuuu' dıyekızı zor ıkna etmıstı annemler
valla oryantel işte ne anladıysanız dabruka falan hani sallamalıkya ööle hanım hanımcık oynamayı demiyo yellow sanırım,bööle hane yılan gibi kıvrım kıvrım sexü bi danstan bahsediyo galbamfena yaneee..
ayy süpersin sen yaaaben kucukken cok cıktım masaya vallahı cok keyıflı oluyor
benım aılede bı cıns haaa :))) ayol annem benı 'hadı kızım hadı kızım' dıye cesaretlendırırdı bı de haaaa :) sonra benı masaya cıkartırlardı bende bı guzel gobek atardım :))))
kanım bozuk kanıııımmmmmmm
yok yaa ne fatihi kızlar adamı evden mi kaçırcenizheeeeee bıldım bıldıııımmm fatıh urek mısalııııııııııı
yabancı bi dizi var aşkın peşinde foxta oynuyor ,hergün,,,,,orada arap kadınların kocalarına oryantal oynadıklarını görüyorum,pek hoşlanıyor kocaları,bizimki bilmemki hoşlanır mı,hiç denemedim,tv kumandasını ve leptopu elinden alırsam belki izleyebilir,denesek mi acabaaa
Allaaaamm konu nerelere dooru gidiyoooo
diorum kine bende; 100 biraz zorr,hade oldu diyelim.............
ısın ucunda dans var ama
fena yerlere gıdıyor benden soylemesı
yabancı bi dizi var aşkın peşinde foxta oynuyor ,hergün,,,,,orada arap kadınların kocalarına oryantal oynadıklarını görüyorum,pek hoşlanıyor kocaları,bizimki bilmemki hoşlanır mı,hiç denemedim,tv kumandasını ve leptopu elinden alırsam belki izleyebilir,denesek mi acabaaa
ben şu son mesaçımı editliyim barim
bende görüyorum onu :) güzelde oynamıyorlar yahu :) bir tül falan var..
ben oynamayı biliyorum ama oynamaya cesaret edersem ve adamda hakederse özel günlerde abartmamak şartıyla olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?