eşinize oryantal oynarmısınız ?

heheheheh :)))))) adamları alıştırırsak masayada çıkartırlar bizi walla :))) ay düşünemiyorum öyle masada kendimi şipidik şipidik

ben kucukken cok cıktım masaya vallahı cok keyıflı oluyor
benım aılede bı cıns haaa :))) ayol annem benı 'hadı kızım hadı kızım' dıye cesaretlendırırdı bı de haaaa :) sonra benı masaya cıkartırlardı bende bı guzel gobek atardım :))))
kanım bozuk kanıııımmmmmmm

ya ööle hanım hanımcık oynamayı demiyo yellow sanırım,bööle hane yılan gibi kıvrım kıvrım sexü bi danstan bahsediyo galbamfena yaneee..

heeeeee bıldım bıldıııımmm fatıh urek mısalııııııııııı

Son düzenleme:
yabancı bi dizi var aşkın peşinde foxta oynuyor ,hergün,,,,,orada arap kadınların kocalarına oryantal oynadıklarını görüyorum,pek hoşlanıyor kocaları,bizimki bilmemki hoşlanır mı,hiç denemedim,tv kumandasını ve leptopu elinden alırsam belki izleyebilir,denesek mi acabaaa

hee ama bakın önce sen 100 barfiks,100 şınav yapcan,anca ööle oynarım dersek,yırtarıs o zaman

güsel oynanırsa eğer,abartıp striptiz direği alır gelirlermiş eve bi dee ay

çok başarılı olmamak gerek zannımca sanırım heraldem:90:
valla striptiz isteyen de çok bacım hatta burda konusu bile var eşimize nasıl striptiz yapmalıyız falan diyeydi galiba video önerileri fikirler gıllagidiodu valla gerçekler bunlar şekerim adamlar başka yere bakacağına karısına yaptırsın karısına bakmak istesin daha iyi
kız ağlamakta haklıymış gitsin kocasına oynası o da ayol
ya ööle hanım hanımcık oynamayı demiyo yellow sanırım,bööle hane yılan gibi kıvrım kıvrım sexü bi danstan bahsediyo galbamfena yaneee..
valla oryantel işte ne anladıysanız dabruka falan hani sallamalık
ayy süpersin sen yaaa
heeeeee bıldım bıldıııımmm fatıh urek mısalııııııııııı
yok yaa ne fatihi kızlar adamı evden mi kaçırceniz

ayyyy bak gördüğüm yerlerden biri de buydu bende izledim onu canım fokx ta..adam bayıldı valla ya dedim bu millet ne cilvelerden anlıo böle bi şunlar gibi cilveli olmadık dedim valla...ama çok da güzeldi valla adam oturmuştu karısı karşısında oryantel oynuyodu tabi adamın halini düşünün ben evli olsam kesin denerim

ben şu son mesaçımı editliyim barim

bende görüyorum onu :) güzelde oynamıyorlar yahu :) bir tül falan var..
ben oynamayı biliyorum ama oynamaya cesaret edersem ve adamda hakederse özel günlerde abartmamak şartıyla olabilir..

bende görüyorum onu :) güzelde oynamıyorlar yahu :) bir tül falan var..
ben oynamayı biliyorum ama oynamaya cesaret edersem ve adamda hakederse özel günlerde abartmamak şartıyla olabilir..

kadın pek beceremior bende pek beğenmedim ama yinede ortada eşinin karşısında oynamak var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…