- Konu Sahibi yellowbomb
-
ammaa ne kaa ekmeeek,o kaa küftee didik yaaa,ondan şeettimdiydimdi ben barrfikksisiii
ben de hiiiç demem kiii
ciddiyim tabi ya ne olcakki. denicem en azından hemde rakı sofrası hazırlıycam sonra hoobbaaaa eller havayaaaa :)))
:82: Valla benim de canım çekti yok ki yapan yiyelim
kafa buli yaa
kız ciddiye al azcık adamların çoğu sevii diyom bak senin ki de sever bellimi olur
biliyonmu bari oryantel aman bilmeden oynama haa adam hadi uyuyak der
karşısına geçip oryantal oynamak istemem sanırım.e istemediğim bişeyi eşim istediği içn yaparsamda ben hoşnut olmam.
ama bir yemeğin ardından loş bir ortamda tango yapmayı isterdim :123::97:
evet evet bunu isterdim :82:
valla striptiz isteyen de çok bacım hatta burda konusu bile var eşimize nasıl striptiz yapmalıyız falan diyeydi galiba video önerileri fikirler gıllagidiodu valla gerçekler bunlar şekerim adamlar başka yere bakacağına karısına yaptırsın karısına bakmak istesin daha iyi
kız ağlamakta haklıymış gitsin kocasına oynası o da ayol
valla oryantel işte ne anladıysanız dabruka falan hani sallamalık
ayy süpersin sen yaaa
yok yaa ne fatihi kızlar adamı evden mi kaçırceniz
ayyyy bak gördüğüm yerlerden biri de buydu bende izledim onu canım fokx ta..adam bayıldı valla ya dedim bu millet ne cilvelerden anlıo böle bi şunlar gibi cilveli olmadık dedim valla...ama çok da güzeldi valla adam oturmuştu karısı karşısında oryantel oynuyodu tabi adamın halini düşününben evli olsam kesin denerim
seni açtığın konulardan nasılda tanımışım.benim yorumumu beğenmemişsin ama izlediğin diziden etkilenerek bu konuyu açtığını tahmin etmiştim.
hangi diziymis bu merak ettim:86:
bak canım burada yazmış,ne dizisi adı ne bilmiyorum
ayyyy bak gördüğüm yerlerden biri de buydu bende izledim onu canım fokx ta..adam bayıldı valla ya dedim bu millet ne cilvelerden anlıo böle bi şunlar gibi cilveli olmadık dedim valla...ama çok da güzeldi valla adam oturmuştu karısı karşısında oryantel oynuyodu tabi adamın halini düşünün ben evli olsam kesin denerim
fox avrupada cekmedigi icin dizilerinide bilmiyorum
anlamadim hangi diziymis ama merak ettim bilen varsa yazsin
sen onu sarı bombaya sor canım
seni açtığın konulardan nasılda tanımışım.benim yorumumu beğenmemişsin ama izlediğin diziden etkilenerek bu konuyu açtığını tahmin etmiştim.
hahha bilmiyorsanız denemeyin sakın derim ben eşime bazen oynuyim diyorum hele buna bak ya elini bile kaldırmaya halin yok totosuz aşkım diyo bana...ama oynayabilmeyi çok isterdim ben kıvırtık bi yapım yok odun gibin oluyorum ..ee haliyle oda gülüyo
kızlar dizinin aşkın peşinde gündüz yayınlanıyor takip etmiyorum ama ilk rast gelmemde gördüm sizde bakın belki rastgelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?