eşinize oryantal oynarmısınız ?

ciddiyim tabi ya ne olcakki. denicem en azından hemde rakı sofrası hazırlıycam sonra hoobbaaaa eller havayaaaa :)))

kafa buli yaa
kız ciddiye al azcık adamların çoğu sevii diyom bak senin ki de sever bellimi olur
biliyonmu bari oryantel aman bilmeden oynama haa adam hadi uyuyak der

karşısına geçip oryantal oynamak istemem sanırım.e istemediğim bişeyi eşim istediği içn yaparsamda ben hoşnut olmam.
ama bir yemeğin ardından loş bir ortamda tango yapmayı isterdim :123::97:

evet evet bunu isterdim :82:

hahha bilmiyorsanız denemeyin sakın derim ben eşime bazen oynuyim diyorum hele buna bak ya elini bile kaldırmaya halin yok totosuz aşkım diyo bana...ama oynayabilmeyi çok isterdim ben kıvırtık bi yapım yok odun gibin oluyorum ..ee haliyle oda gülüyo

evet tangoda cok romantik...:97:
ama bunu her iki tarafinda bilmesi gerekiyo
o zaman tam zevk alirsin tango yapmaktan bence...

soyle olabilir eger benden oryantal oynamami isterse, bende ondan
tango ogrenmesini isterim
sonra oynariz

seni açtığın konulardan nasılda tanımışım.benim yorumumu beğenmemişsin ama izlediğin diziden etkilenerek bu konuyu açtığını tahmin etmiştim.

hangi diziymis bu merak ettim:86:

bak canım burada yazmış,ne dizisi adı ne bilmiyorum

ayyyy bak gördüğüm yerlerden biri de buydu bende izledim onu canım fokx ta..adam bayıldı valla ya dedim bu millet ne cilvelerden anlıo böle bi şunlar gibi cilveli olmadık dedim valla...ama çok da güzeldi valla adam oturmuştu karısı karşısında oryantel oynuyodu tabi adamın halini düşünün ben evli olsam kesin denerim

Son düzenleme:

fox avrupada cekmedigi icin dizilerinide bilmiyorum
anlamadim hangi diziymis ama merak ettim bilen varsa yazsin

kızlar dizinin aşkın peşinde gündüz yayınlanıyor takip etmiyorum ama ilk rast gelmemde gördüm sizde bakın belki rastgelir

seni açtığın konulardan nasılda tanımışım.benim yorumumu beğenmemişsin ama izlediğin diziden etkilenerek bu konuyu açtığını tahmin etmiştim.

diziden etkilenerek açmadım etraftan duyumlarımla açtım canım dizidede olduğu aklıma geldi sonradan

kıvrak olsaydın ağzının suyu akardı ne gülmesi
ama odun gibi olmamak lazım

yellowbomb sende oryantal oynayabiliyomusun
boyle bi topik actigina gore mustakbel esini etkilemeye kararlisin galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…