eşinize oryantal oynarmısınız ?

yellowbomb sende oryantal oynayabiliyomusun
boyle bi topik actigina gore mustakbel esini etkilemeye kararlisin galiba

ben biraz oynuyorum işte çok da iddalı değilim
topiği açtım canım yazmak isteyen yazsın:) fikir alışverişi olur diye açtım konuyu birazda hani komik olurmu etkileyicimi olur gibisinden....
ama geyik için değil aynı konunun geyik versiyonu foruma açtı kızlar banlanmayalım diye
kızlar geyik yapmak isteyen için diğer konu mevcuttur bilginize uyarayım

Son düzenleme:

bence o anki atmosfere bagli komikte olabilir etkileyicide...
ama komik baslayip sonra etkileyiciye donusebilirde...
komik derken eglenceli anlaminda diyorum yoksa gulunc bi durum oldugunu dusunmuyorum..
neticede bende aynanin karsisinda oryantel oynayan biriyim oylede tek basima oynamis oluyorum, bu sferde kocisim izlesin beni nolcak
sanki var gibi konustum ama bi kocam yokki benim

Evlenince çalışıyor olacağım zaten gün boyu işte olucam ondan sonra eve gel yemek filan oryantal oynamaya hal mi kalır ayol.

buldum galiba yellowbomb bu sahnedenmi bahsediyosun?
kadina bak nasilda donuyo adamin etrafinda

Aşkın peşinde jade dans | İzlesene.com

anaa nirden buldun kız bunu afferin ama ben bunu ilk defa görüyorum süpermiş yaa süper fikir valla
benim dediğim sanırım bu jademiydi bilmiorum ama yatak odalarındaydılar adam yatakta oturuyodu kızda ayakta adamın içine girmiş nerdeyse o şekilde oynuyordu ama oryantel stripliz karışımı bişeydi hem kıvırtıyodu hem striplis yapıyodu çok iyi bi sahneydi
bu senin bulduğun videoda süper adam şaştı kaldı ayol

evet adamin saskinligi cok belli oluyo hele bi ara elini uzatiyo sen gercekmisin diye bakicak heralde sonra yine cekiyo...
kizda guzel masallah

aha yatak odasi dansinida bulduum

ama bu kiz Jade degil galiba, karsisindakide diger videodaki adam degil...

Video : ahska jade clon - Vidivodo

bu arada ilk videodaki ikinci sahnede yani Jade'in uzerinde mavi kiyafet ldugu sahne o adamin (ismini bilmiom yaw)
kizi ilk gordugu ve ilk goruste asik oldugu sahneymis

Son düzenleme:

oooo bu dizide ne cevherler varmış yahu bukadarınıda bilmiyodum kız benim dediğim yine bu değil ama buda güzelmiş
adam ayaklandı baksana
benim dediğimde bu oynayan kızın kız kardeşi galiba birisiyle kaçıcaktı bavulu falan topladı kumsala gitti hatta o kaçmayı düşünürken kızın ablasıda adama oynuyodu işte böle bi bölümdü yaa bilenler için yazıom belki biri link atar ben bu diziyi takip edicem artık hoşuma gitti

nasil diziymis bu mubarek dizi degil oryantal show sanki

bi ara acaba oynar mıyım dıye dusundum ama oynardım yaa zaten kapı gıcırtısında oynadgm ıcın askm bana cıngene dıyooo o da benle kalkıp oynuyo hc durmayız yerımızde yanı bı sarkı bısy duyalım hemen ayaga kalkıyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…