- Konu Sahibi yellowbomb
-
bi ara acaba oynar mıyım dıye dusundum ama oynardım yaazaten kapı gıcırtısında oynadgm ıcın askm bana cıngene dıyooo o da benle kalkıp oynuyo hc durmayız yerımızde yanı bı sarkı bısy duyalım hemen ayaga kalkıyoruzz
becerebilmek ne güzeldir yaa oryanteli keşke bende becersem canımbecerebilsem oynardım ne var
o da bana serenat yapardı
sürekli oynayan yok mudur ki? telefon faturası yüksek gelir oooooooooooh kıvır yavrum.beğendiğiniz bişeyin fiyatı çok yüksektir hadeeeeeee iki yandan oh oh.işten gelir bomba gibi sinirli iki yandan aman.ben sürekli oynarım ama ne zaman oynatcam orası meçhul!
bu topigi gordukten sonra dayanamadim kalktim oynadim ama tek basima
ve dedimki ne var bunda ya esimin karsisindada oynarim mahrum kalmasin oda
canım bu topikle birlikte bikaç kişi daha cesaretlendi esen77 arkadaşım oynamış nişanlısına
bi tane daha var cekhu die arkadaş o da hazırlık aşamasında..
oynamaya dünden razı olsan bense bekarlığın kötü yanlarını yaşıyorum şuanda
iste bende o yuzden tek basima oynuyorum ya
ama evlenincede bol bol oynarim...
ne guzel etmissin kiz bu konuyu acmakla
baksana ise yaramis
esen77 nisanlin ne tepki verdi cok merak ettim valla
bende sordum ona canım bunu cevabını bekliorum esenin
buarada nette oryantel dansı öğreten videolar var
bakalım öğrenelim valla
benim hareketlerim sürekli aynı yaa kıvrak sayılırım ama hareketlerimi genelde aynı buluyorum değiştirmek lazım nette çok var ama dersler
evet dersler var ama ben onlari sevmiyorum:26:
kendim yapabiliyorum zaten hic dans egitimi almadim ama
bi oynadigimda kac sene dans dersi aldin diye sorarlar:82:
bu isin en iyi yolu surekli yapmak yaptikca
zaten gelistiriyosun kendini ve artik muzige gore hareket etmesini ogreniyosun,...
kendin yeni hareketler kesfediyosun
a ben seni bilmiyor sanıyodum oo biliyosan daha ne keşke bende bilsem kafadan hareket geliştiremiorum ama ben
kafadan gelistiremiosan cok video izleyerek hareket ogrenebilirsin, sonra zaten kendinde gelistirebilirsin yaptikca ogrenilen bisey bu
bana basta cok sert oynuyosun diyolardi ama asil turk oryantal hareketeri zaten hizli, sert ve darbuka agirlikli olur,...
su siralar biraz daha arap oryantaline yoneldim daha yumusak ve agir hareketleri var sende ilk onlarla basla istersen sonra hizli hareketlere gecersin
kivraklik var diyosun o zaman olur canim merak etme
yellowbomb sen nerden buluyorsun böyle soruları yaaa açtığın konuların hepsi bi alem :)
evlenmesi bitti oryantal oynaması mı eksik kaldı
canım bu topikle birlikte bikaç kişi daha cesaretlendi esen77 arkadaşım oynamış nişanlısına
bi tane daha var cekhu die arkadaş o da hazırlık aşamasında..
oynamaya dünden razı olsan bense bekarlığın kötü yanlarını yaşıyorum şuanda
ya oynayan arkadaslar buraya artik ugramiyorlar galiba..
sonuc ne bende cok merak ettim lütfen yazarmisiniz
esen77 nisanlin ne yapti?
lütfen cok merak ettim sonucunu
bende denemek istiyorum cesaret edemiyorum
canım geyik mecilisine konu açıldı bununla ilgili burada geyik yapmayalım uygun olmaz diye orada yazıyorlar cekhu ile sabaha kadar sohbette nişanlısının çok hoşuna gitmiş buarada
oryantel biliyomusun canım oynadığın oluyormu eşinin karşısında
canm benm valla cok guzel bılıyorum bnm annem karadenzlı horon kolbastı ne ararsan var bende oyun havalarını hc soylemıyorum zaten . . esım sayesınde azcıkta semmame ogrendım oryantal kucuklgmden berı oynarım hmde cok guzeel.. ve karsısında da sık sık oynarım dedgım gbı en ufak bıseyde oynuyorum esımle muzık dnlemeyı cok sewıyorz hmn kalkıp oynyorzzkck gorumcmle fılan da oynarız o da sever :d ama askımla en cok buyuk gorumcem evlenırken oynadık hıc durmadıkk :d ılk zamanlar tabıkıde utanıodum ama sımdı utanmıyorum ne var sankı ne gzl gobek atıyoruz stres atyoruz eglenıyorz manyak manyak hareketler yapıyoruzz :d bı kolbastı bı semmame :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?