• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinize sık sık seni seviyorum dermisiniz

bende sık sık söylemem o da pek söylemez
önceleri biraz takardım kafama bunu ama artık pek önemsemiyorum:hulya:
çünkü önemli olan sevgiyi hissetmek bende hissediyorum zaten.:asigim::1hug:
günde 10 defa söylenmesede olur yaniboshayallersmile

ben sık sık söylemem .arada bir söylerim ki.. onda daha fazla bir tat olustuyor bunu biliyorum..sevinir arada söyleyince ..
kendisi herzman söyler.. bazen söylemez iltifatlarıyla zaten döker .

içimden geldigi sürece hep sölerimm tabii oda sölerr oyy canım askıtom benimmmm biricik kocacımm seni çok ama çok seviyorum........Şeniz

Valla biz sık sık söyleriz birbirimize.. En son sabah ben işe giderken söyledi... Ben de ben de seni çok seviyorum ama çıkarken yatağı toplarsan dedim :))
(Eşim benden yarımsaat sonra çıkyor da)

içimizden geldiğince sevgi sözcükleri söyleriz birbirimize gün içerisinde ayrı olduğumuz zamanlarda mesaj atarız felan...
bazen evde küçük notlar yazarız
mesela evden erken çıkıyorsa bizde uyuyorsak
görebileceğim bir yere notunu bırakır bende karşılığını yazar geldiğinde görebileceği yere bırakırım

söylerim tabi içimdekileri pek saklamam :asigim:
kızgınsam söylemem ama o da eksikliğini duyar "soğudun mu benden" derşakkıdı
burdan sesleniyorum: evet çok soğuyorum hem debayanssulusmile

ank güzel bi soru ama tşk ederim emeklerine sağlık
bana kalımıyorki seni seviyom diyemsempatiksalakcinni
eşim günde en fazla on defe soyler sevdiğiniiii:asigim:

bende sık sık söylemem o da pek söylemez
önceleri biraz takardım kafama bunu ama artık pek önemsemiyorum:hulya:
çünkü önemli olan sevgiyi hissetmek bende hissediyorum zaten.:asigim::1hug:
günde 10 defa söylenmesede olur yaniboshayallersmile

genelde söyleriz 2.5 yıllık evliyiz ben kızımdan pek kafam dagınık olur aklıoma gelmez o msj atar bende seni çok seviyom yavrum die :)

aşkımda bana söler bazen yoğun olurum cevap yazmam mesajına aşkııımmm sana deddiiimm die kıızaarr sempatiksalakcinni

sık kullanmam. anlamı olmaz.. sıradan olur..

ben sık sık söylemem .arada bir söylerim ki.. onda daha fazla bir tat olustuyor bunu biliyorum..sevinir arada söyleyince ..
kendisi herzman söyler.. bazen söylemez iltifatlarıyla zaten döker .

içimden geldigi sürece hep sölerimm tabii oda sölerr oyy canım askıtom benimmmm biricik kocacımm seni çok ama çok seviyorum........Şeniz

Valla biz sık sık söyleriz birbirimize.. En son sabah ben işe giderken söyledi... Ben de ben de seni çok seviyorum ama çıkarken yatağı toplarsan dedim :))
(Eşim benden yarımsaat sonra çıkyor da)

sık sık söylerim ama nişanlım daha çok söyler çok güzel bişey buuuu

Sık sık söylemem içimden geldiği zaman söylerim ...:delphin:

içimizden geldiğince sevgi sözcükleri söyleriz birbirimize gün içerisinde ayrı olduğumuz zamanlarda mesaj atarız felan...
bazen evde küçük notlar yazarız
mesela evden erken çıkıyorsa bizde uyuyorsak
görebileceğim bir yere notunu bırakır bende karşılığını yazar geldiğinde görebileceği yere bırakırım

Genelde söylerim sevgimi. . .Napim sığmıyor kalbime taşıyor dudaklarıma :asigim:

söylerim tabi içimdekileri pek saklamam :asigim:
kızgınsam söylemem ama o da eksikliğini duyar "soğudun mu benden" derşakkıdı
burdan sesleniyorum: evet çok soğuyorum hem debayanssulusmile

Demekki bizlerde söylüyoruz bunu ama eşlerden duymakta sanki daha güzel geliyor bana opuyorumnanaktan

eşim sürekli söyler ben ona göre daha az söylüyorum ama her zaman söylüyoruz birbirimize ...gece uyurken uyanırız mesela sarılıp söyleriz ..sabah kahvaltı hazırladığımda onu uyandırırken söylerim ..gece o lavaboya kalktığında saçlarımı okşar öper söyler , kahvaltı bitip hazırlanmay içeri giderken o hala sofrada olur yine söyleriz birbirimize , evden çıkarken eşimi öpmeden ona seni seviyorum demeden evden çıkmam o da çıkmaz ,gün içinde tel ile aradığında da kapatırken söyleriz ,akşam eve eşim benden geç gelir ,kapıyı ona mutlaka açar hoşgeldin canım der boynuna atlarım ve o zaman da söyleriz birbirimize .., akşam tv izlerken gece uyumadan önce v.s. oooooff ne çok söylüyormuşuz beee.... bunlar aklıma gelenler sadece :) sevgi sözcüğü bazen her türlü sorunun üstesinden gelir ..o yüzden özellikle evden çıkarken akşam işten geldiğinde seni seviyorum demenin bütün yorgunluğu alacağı kanaatindeyim .s.evgi sözcükelri esirgenmemli bence ..hayat öyle kısa ki en güzel duygu sevmek ..o yüzden doyasıya yaşamak gerek ..

eşim sürekli söyler ben ona göre daha az söylüyorum ama her zaman söylüyoruz birbirimize ...gece uyurken uyanırız mesela sarılıp söyleriz ..sabah kahvaltı hazırladığımda onu uyandırırken söylerim ..gece o lavaboya kalktığında saçlarımı okşar öper söyler , kahvaltı bitip hazırlanmay içeri giderken o hala sofrada olur yine söyleriz birbirimize , evden çıkarken eşimi öpmeden ona seni seviyorum demeden evden çıkmam o da çıkmaz ,gün içinde tel ile aradığında da kapatırken söyleriz ,akşam eve eşim benden geç gelir ,kapıyı ona mutlaka açar hoşgeldin canım der boynuna atlarım ve o zaman da söyleriz birbirimize .., akşam tv izlerken gece uyumadan önce v.s. oooooff ne çok söylüyormuşuz beee.... bunlar aklıma gelenler sadece :) sevgi sözcüğü bazen her türlü sorunun üstesinden gelir ..o yüzden özellikle evden çıkarken akşam işten geldiğinde seni seviyorum demenin bütün yorgunluğu alacağı kanaatindeyim .s.evgi sözcükelri esirgenmemli bence ..hayat öyle kısa ki en güzel duygu sevmek ..o yüzden doyasıya yaşamak gerek ..

Ne kadar güzel sürekli sevdiğini söylemek bile evliliği birazda canlandırıyor bana göre.
Dudağımızın ucunda sevgi sözcükleri buna engel olmadan içimizden geldiği gibi söylemek lazım ki karşımızdaki kişiden de duyabilelim .

Masallah size, ne kadar tatli yazmissin, artik ben de istiyorum,darisi basima!!!boshayallersmile

Back
X