eşim sürekli söyler ben ona göre daha az söylüyorum ama her zaman söylüyoruz birbirimize ...gece uyurken uyanırız mesela sarılıp söyleriz ..sabah kahvaltı hazırladığımda onu uyandırırken söylerim ..gece o lavaboya kalktığında saçlarımı okşar öper söyler , kahvaltı bitip hazırlanmay içeri giderken o hala sofrada olur yine söyleriz birbirimize , evden çıkarken eşimi öpmeden ona seni seviyorum demeden evden çıkmam o da çıkmaz ,gün içinde tel ile aradığında da kapatırken söyleriz ,akşam eve eşim benden geç gelir ,kapıyı ona mutlaka açar hoşgeldin canım der boynuna atlarım ve o zaman da söyleriz birbirimize .., akşam tv izlerken gece uyumadan önce v.s. oooooff ne çok söylüyormuşuz beee.... bunlar aklıma gelenler sadece :) sevgi sözcüğü bazen her türlü sorunun üstesinden gelir ..o yüzden özellikle evden çıkarken akşam işten geldiğinde seni seviyorum demenin bütün yorgunluğu alacağı kanaatindeyim .s.evgi sözcükelri esirgenmemli bence ..hayat öyle kısa ki en güzel duygu sevmek ..o yüzden doyasıya yaşamak gerek ..