Eşinize sorsanız?

bunun ayrımı nasıl yapılırki?

aama önce şunun bilinmesi lazım hayat devam edio kim eksilirse eksilsin evet çok üzülüoruz dağılıoruz toplanamıoruz fakat yaşıoruz Allah kimseye ailesinin yoklugunu göstermesin
ben tek bi kişi diyemem ailem derim benim ailemde doğcak yavrum eşim annem kardeşlerim
eşim içinde ben yavrumuz kendi annesi babası nedne aramızda bi seçim yaptırımki? neye göre ben yokluk konuasunda konuşamıorum((((
bu konuda anlamsız şekilde hassasım ama hayatta hiç bişeye hiç kimseye aşırı bağlanmak istemiorum.... hayat devam edio yoksa toplanamam dağılırım biterim!!!

bende hemen yaşandıııı ama ona sor aşkımdan ölür ben bilmem sevgiyi o bilir ama gideer senin için yaşıyorum diyede ablasına yazı yazar yani e ben kaynanam biz yokmuyuz :)

benim eşimde çok düşkündü görümceme,bir iki sene önce hiç yoktan kendi aralarında küstüler..
ben konuştum seneler sonra görümceylede..abimin aramızı açmasına izin verme demişti..
nereden nereye...

Merhaba kızlar..
Ben henüz evli değilim ama 5 yıldır beraberiz... Soruyu kendime soruyorum. Annemden vazgeçemem, babamdan vazgeçemem. Ee ondan da vazgeçemem. O yüzden ona sormak haksızlık olur gibime geliyor. :/

Garip:26::26:Ben görümcemle şu saatten sonra var ya hayatta iyi olamam ya..
Eşim bile onunla uzun uzun konuştuğunda canavar oluyor gözümde

bnmki anne gibi görüo kaynanama öle düşkün degil onu öle saymıs gerçekten fedakardır vericidir ama tabi o mesajları görecek iişiticek kadarını haketmedim

sanırım şu an aynı duyguları paylaşıyoruz. evlenmeden önce tartışmasız herşey bendim şimdi ailesiyle problemlerim olmasına rağmen herşeye sıkıştırıyor onları çıldırıyorumm eskiden ailesi yok muydu

Garip:26::26:Ben görümcemle şu saatten sonra var ya hayatta iyi olamam ya..
Eşim bile onunla uzun uzun konuştuğunda canavar oluyor gözümde

işte kuzum hep buyüzden tartısıcaksınız belki yuvanız dagılcak gel sen bu kardeşini dinle takın olgunlugunu dimdik dur eşin için bile degil Allah için kendin için karakterin konussun.... başırıcaz biz bunu birlikte bak hep beni düşün ben görümcem tarafından erkekler karılarını öldürüyorlar ama bak kardeşlerine kıyamıyorlar lafını bile duydum ama başardım sende başarırsın... başka sorunlarımda var kocamla o ayrı

Canım ben eşimin ailesinin varlığını evlendikten sonra farkettim.
Evlenmeden önce onlar hiç her şey bendim evlendik her şey onlar oldu sanki.
Bunalımımı sen hesapla

kızlar zaten ozaman onların yanındaydı simdi ayırt edemiyorlardır ama atamazlarki ve atarlarsada siz karsı durun vebale girersiniz Allah korusun. ana olucaz yarın bigün evlat bu ya atarsa ya bizi çok üzülürüz hep birlikte iyi yaşamaya calısalım inş hatta belki oglumu kıskanıcam kadınca duygumla ama kötü olmucam hadi empati yapalım

Bu soruyu sordum cevabına trip attım eskiden öyle değildi ama dedim cevap bile vermedi konuşmuyor:26:
Ben her geçen gün anlıyorum ki evlilik bana göre değilmiş. Hata ettim ben

Bir kere buna benzer birşeyi annem babama sormuştu, en çok kime değer verirsin, kimle kalmak istersin diye. Babamın cevabı şu oldu "Anne baba her zaman yanımda olamayacak, zaten ev bile ayrı. Çocuklar evlenip gidecek herkes kendi hayatına bakacak. Herkes mutlu olsun dipdibe yaşamıyoruz zaten. Biz yine başbaşa kalırız bir bardak suyumu sen getirirsin, üstün açılınca ben örterim. Bana kimse lazım değil seni seçerdim". Annemde onu tasdikledi ben de öyle düşünüyorum dedi.

Siz onun ailesini sevmek zorunda değilsiniz evet, ama onun ailesini sevmesine tepki göstermemeniz lazım diye düşünüyorum.. Çocuğunuz var düşünün bir oğlunuz, ve kız soruyor aynı soruyu, oğlunuz cevabı ''sen'' oluyor.. Buna ne tepki verirsiniz içinizden ne düşünürsünüz?

Yapamıyorum
Aklıma görümcem gelince konsantrasyonum bozuluyo

Allah'ım böyle erkeklerin sayısı artsın istiyorum lütfennnnn

Canım ben eşimin ailesinin varlığını evlendikten sonra farkettim.
Evlenmeden önce onlar hiç her şey bendim evlendik her şey onlar oldu sanki.
Bunalımımı sen hesapla

canım ben bu aile sıkıntıları yüzünden 4 ayda sakinleştirici kullanmaya başladım onçün o bunalım hesaplarını iyi yapabiliyorum :2:

Bu soruyu sordum cevabına trip attım eskiden öyle değildi ama dedim cevap bile vermedi konuşmuyor:26:
Ben her geçen gün anlıyorum ki evlilik bana göre değilmiş. Hata ettim ben

cnm 10 dk dolmadan mesaj atamıyorum . bence bir psikiyatriste gitmelisin bende yaşadım bu duyguları. gittim de sende git geekirse aile terapisi alın

kimseye ihtiyacı yokmuş ama en başta masal mış haspa:)))sinir oldum hani bensiz yaşayamazdın geçen sene

Aslında bence olgun bir anne evlendirdiğinde oğlunun eşine öncelik vermesine mutlu olmalı.
Bunu yürekten söylüyorum. Ben oğlumu büyütürken bir gün evleneceğini ve eşinin pek çok konuda
benim önüme geçeceğini bilerek büyütürüm ki bu acı gerçek beni daha az üzsün..

Boşa demiyorlar hayat arkadaşı diye.. Anneler evlatları eşlerine emanet eder.
emanet ettiğinden niye kıskanıyor ben bunu anlamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…