- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Bak şimdi böyle bakınca vicdanım sızlar:26:
Ben anne olunca fikrim değişcek sanırım
bende hemen yaşandııııama ona sor aşkımdan ölür ben bilmem sevgiyi o bilir ama gideer senin için yaşıyorum diyede ablasına yazı yazar yani e ben kaynanam biz yokmuyuz :)
evlenmeden önce dünyanın merkezi oluyosun sonra yavaş yavaş değişio gibi:)
Oyyy bana bişeyler oluyor
benim eşimde çok düşkündü görümceme,bir iki sene önce hiç yoktan kendi aralarında küstüler..
ben konuştum seneler sonra görümceylede..abimin aramızı açmasına izin verme demişti..
nereden nereye...
benim eşimde çok düşkündü görümceme,bir iki sene önce hiç yoktan kendi aralarında küstüler..
ben konuştum seneler sonra görümceylede..abimin aramızı açmasına izin verme demişti..
nereden nereye...
Çünkü evlenmeden önce verdiği cevap ile şimdiki cevap başka..
Neden bunu yapıyor?
Neden ailesini her yere katıyor her yere yaaa gıcık olacağımı bile bile niye..
Kendi kendime gıcık olmadım elbet sebeplerim var..
Garip:26::26:Ben görümcemle şu saatten sonra var ya hayatta iyi olamam ya..
Eşim bile onunla uzun uzun konuştuğunda canavar oluyor gözümde
sanırım şu an aynı duyguları paylaşıyoruz. evlenmeden önce tartışmasız herşey bendim şimdi ailesiyle problemlerim olmasına rağmen herşeye sıkıştırıyor onları çıldırıyorumm eskiden ailesi yok muydu
sanırım şu an aynı duyguları paylaşıyoruz. evlenmeden önce tartışmasız herşey bendim şimdi ailesiyle problemlerim olmasına rağmen herşeye sıkıştırıyor onları çıldırıyorumm eskiden ailesi yok muydu
işte kuzum hep buyüzden tartısıcaksınız belki yuvanız dagılcak gel sen bu kardeşini dinle takın olgunlugunu dimdik dur eşin için bile degil Allah için kendin için karakterin konussun.... başırıcaz biz bunu birlikte bakhep beni düşün ben görümcem tarafından erkekler karılarını öldürüyorlar ama bak kardeşlerine kıyamıyorlar lafını bile duydum ama başardım sende başarırsın... başka sorunlarımda var kocamla o ayrı
kızlar zaten ozaman onların yanındaydı simdi ayırt edemiyorlardır ama atamazlarki ve atarlarsada siz karsı durun vebale girersiniz Allah korusun. ana olucaz yarın bigün evlat bu ya atarsa ya bizi çok üzülürüz hep birlikte iyi yaşamaya calısalım inş hatta belki oglumu kıskanıcam kadınca duygumla ama kötü olmucam hadi empati yapalım
Bir kere buna benzer birşeyi annem babama sormuştu, en çok kime değer verirsin, kimle kalmak istersin diye. Babamın cevabı şu oldu "Anne baba her zaman yanımda olamayacak, zaten ev bile ayrı. Çocuklar evlenip gidecek herkes kendi hayatına bakacak. Herkes mutlu olsun dipdibe yaşamıyoruz zaten. Biz yine başbaşa kalırız bir bardak suyumu sen getirirsin, üstün açılınca ben örterim. Bana kimse lazım değil seni seçerdim". Annemde onu tasdikledi ben de öyle düşünüyorum dedi.
Canım ben eşimin ailesinin varlığını evlendikten sonra farkettim.
Evlenmeden önce onlar hiç her şey bendim evlendik her şey onlar oldu sanki.
Bunalımımı sen hesapla
Bu soruyu sordum cevabına trip attım eskiden öyle değildi ama dedim cevap bile vermedi konuşmuyor:26:
Ben her geçen gün anlıyorum ki evlilik bana göre değilmiş. Hata ettim ben
Siz onun ailesini sevmek zorunda değilsiniz evet, ama onun ailesini sevmesine tepki göstermemeniz lazım diye düşünüyorum.. Çocuğunuz var düşünün bir oğlunuz, ve kız soruyor aynı soruyu, oğlunuz cevabı ''sen'' oluyor.. Buna ne tepki verirsiniz içinizden ne düşünürsünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?