- 3 Ekim 2007
- 14.698
- 37.029
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
yok valla kızlar çok sinirime dokundu pişkin pişkin kimse vazgeçilmez değil dedi ya bi an şok oldum çünkü herzaman durduk yere ben sensiz yaşayamam evi yakarım şunu yaparım bunu yaparım falan derdi ben o özgüvenle soruverdim ve hüsraannn
şahsen cevabından rahatsız olacağım soruyu sormamayı yeğlerim.
ya annem,ya babam derse,ya beni sıraya koymazsa??olabilir yani ihtimal dahilinde.
kaldı ki sorunun cevabı bir yere ulaştırmayacak bizi öyle canımızı sıktığımızla kalacağız.
ben geçen kocama senle kavga etsek ben gitsem peşimden gelir misin konuşmak için dedim adam dedi ki giden gitmiştir bide peşinden mi koşacam dedi bu cevaptan sonra diğer soruyu sormayı yüreğim kaldırmaz arkadaşım
bence eşinize sormayın, bir anda çoğu kişinin sinirleri bozulur
belli olmaz, eşinizin ne dıyecegı
durduk yere dert satın almayın.
biz olsak ''ailem'' deriz, karşı taraf deyınce de sinir oluruz
kadınız biz.
bence eşinize sormayın, bir anda çoğu kişinin sinirleri bozulur
belli olmaz, eşinizin ne dıyecegı
durduk yere dert satın almayın.
biz olsak ''ailem'' deriz, karşı taraf deyınce de sinir oluruz
kadınız biz.
bende bir akşam tartışmıştık önemsiz bir şey ben atak odasına gittim yarım saat yattım,baktım gelen giden yok vakitte geçmiyor geldim tekrar oturma odasına oğlanla oynuyor..
niye gelmedin dedim
ne gelicem dedi..
iyi iyi hadi yatın artık tv izliycem dedim bende
Evet kizim uyumus geldi ve sordum :)
O muhtesem cevap aynen soyle :
Sacma bir soru ama bunu siralamaya sokamayiz.
Esim desem cocuklarima haksizlik olur, cocuklarim desem esime haksizlik olur, o nedenle ailem diyorum dedi
Peki annen baban dedim onlar da bir yere kadar , ailemden kastim bizim ailemiz
Ben bu yasa kadar her gun kosturup duruyorum annem babam icin mi yoksa sen ve cocuklarimiz icin mi dedi :)
Gittim optum vallahi :)))
Doğruuu
Gelecek cevaptan emin olmayanlar sormasın :18:
ben sormadım ama ben sormadan ara ara sevgilim der.. tamam ailem de çok önemli ama allah korusun onları kaybetsem elbette çok üzülürüm ama zamanla alışılır. seni kaybedersem alışamam, benimde hayatım biter diye.. aynı şey benim içimde geçerli gerçi, yokluğunda katlanılmaz olur her şey.. her insanı hayata bağlayan bir şey vardır benim içinde o şey sevgilim.. ama ailem derse de bozulmazdım.. bu birazda yetiştirilme tarzıyla ve ailesiyle olan bağlarıyla ilgili bir şey.. araları çok iyi olmayanlar genelde düşünmeden "sen" cevabını verebiliyorlar..
her an yaşanabilir imzayı attıysan yani:)Bu hazin vukuat kaçıncı yıl yaşanacak deyiverin kendimi alıştırayım
Kızlar hepimizin evladı var ,onları yetiştirirken wc ye gitmeye bile fırsat bulamadığımız zamanlar oluyor yarın eşlerine seni ilk önce seviyorum dese hoş olmaz bence...
Bu hazin vukuat kaçıncı yıl yaşanacak deyiverin kendimi alıştırayım
Bu hazin vukuat kaçıncı yıl yaşanacak deyiverin kendimi alıştırayım
her an yaşanabilir imzayı attıysan yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?