Eşinize sorsanız?

şahsen cevabından rahatsız olacağım soruyu sormamayı yeğlerim.

ya annem,ya babam derse,ya beni sıraya koymazsa??olabilir yani ihtimal dahilinde.

kaldı ki sorunun cevabı bir yere ulaştırmayacak bizi öyle canımızı sıktığımızla kalacağız.

İşteeee ahhhh ahhhhhh bu değişim benim içimi yakıyorrrrr

Kaldım valla haklısın arkadaşım

bende bir akşam tartışmıştık önemsiz bir şey ben atak odasına gittim yarım saat yattım,baktım gelen giden yok vakitte geçmiyor geldim tekrar oturma odasına oğlanla oynuyor..
niye gelmedin dedim
ne gelicem dedi..
iyi iyi hadi yatın artık tv izliycem dedim bende

Doğruuu
Gelecek cevaptan emin olmayanlar sormasın :18:

aslında en dogru objektif yanıt fiziksel olarak yaşamaksa evlat dahi olsa yaşama devam edilecegidir ama ruhen çok çökülür o ayrı. ama illaha biri sölenecekse herkesin yoklugu çok koyar benim Allah korusun eşimin yokluğunu en zor toparlanırım diye tahmin ediyorum ama tabi ana baba kardeş ayyy düşünemem bile. aslında bilemeyizde insan yaşamadıgı duyguyuda bimiyo Allahım bildirmesin de

ben sormadım ama ben sormadan ara ara sevgilim der.. tamam ailem de çok önemli ama allah korusun onları kaybetsem elbette çok üzülürüm ama zamanla alışılır. seni kaybedersem alışamam, benimde hayatım biter diye.. aynı şey benim içimde geçerli gerçi, yokluğunda katlanılmaz olur her şey.. her insanı hayata bağlayan bir şey vardır benim içinde o şey sevgilim.. ama ailem derse de bozulmazdım.. bu birazda yetiştirilme tarzıyla ve ailesiyle olan bağlarıyla ilgili bir şey.. araları çok iyi olmayanlar genelde düşünmeden "sen" cevabını verebiliyorlar..

Bu hazin vukuat kaçıncı yıl yaşanacak deyiverin kendimi alıştırayım

İtiraf ediyorum ben eşimin bu soruya babam diyecegini düşünmüştüm :)
Çünkü babasına çok düşkündür.

Dese de hiç sorun etmez, canımı sıkmazdım

Kızlar hepimizin evladı var ,onları yetiştirirken wc ye gitmeye bile fırsat bulamadığımız zamanlar oluyor yarın eşlerine seni ilk önce seviyorum dese hoş olmaz bence...

Canım sevgiliyken neler duydu bu kulaklar az şımartılmadık..
Benim sorunum evlendikten sonra duyduklarımla

önce sen der bu yüzden sormak istemem...
bugün karısı için okadar emeği geçen ona gelicek hazırlayan ailesini 2. sıraya koyacaksa yarın daha güzeli için karısınıda 2.plana koyar diye korkarım...
ben ailemde eşimde olmadan yapamam,bunu bana sorsalar bi sıraya koyamam sanırım eşiminde koymasını istemem...

Kızlar hepimizin evladı var ,onları yetiştirirken wc ye gitmeye bile fırsat bulamadığımız zamanlar oluyor yarın eşlerine seni ilk önce seviyorum dese hoş olmaz bence...

Bak şimdi böyle bakınca vicdanım sızlar:26:
Ben anne olunca fikrim değişcek sanırım

bende hemen yaşandıııı ama ona sor aşkımdan ölür ben bilmem sevgiyi o bilir ama gideer senin için yaşıyorum diyede ablasına yazı yazar yani e ben kaynanam biz yokmuyuz :)

canım tahmini 3 sene
göz açıp kapayana dek geçer..
hayatı bu kadar ciddiye alma..
o insanlar belki rahat uyurken sen bunlara üzülüyorsun..
şimdiki aklım olsaydı kendimi okadar üzmezdim..bende kendimi çok üzdüm..
yapan kendine yapar derler ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…