2,5 yıllık evliyiz.4 yıldır beraberiz.
Allahıma şükürler olsun ki 4 yıldır birbirimizi görmediğimiz gün sayılıdır.
Flört döneminde de hemen her gün beraberdik.
1 yıl kadar beraber yaşadık zaten.
Gündüz iş,akşam ev. Yemek,televizyon,sohbet,öpücük,sarmaşma,oynaşma,sevişme.
Son derece rutin ama bize göre güzel bir hayatımız var çok şükür.
Evde kolay kolay ses yükselmez,biri mız mızlanıyorsa O zaten benimdir.
Ben sakin kocam benden sakin,şükür.
2,5 yıllık evliyiz.4 yıldır beraberiz.
Allahıma şükürler olsun ki 4 yıldır birbirimizi görmediğimiz gün sayılıdır.
Flört döneminde de hemen her gün beraberdik.
1 yıl kadar beraber yaşadık zaten.
Gündüz iş,akşam ev. Yemek,televizyon,sohbet,öpücük,sarmaşma,oynaşma,sevişme.
Son derece rutin ama bize göre güzel bir hayatımız var çok şükür.
Evde kolay kolay ses yükselmez,biri mız mızlanıyorsa O zaten benimdir.
Ben sakin kocam benden sakin,şükür.
yengeç burcu nasıl davranıyor böyle durumda
Bence zaten sık görüşmek gerek.Bu arada bizimde görüşmediğimiz gün sayısı 3,5 yıldır bir haftayı geçmez. İlk zamanlar birlikte çalışıyorduk iş snrası da birlikteydik . Sonra beraber kaldık bir süre şimdide evliyiz. Bu kadar sık görüşüp az kavga etmekde bir başarı bence .
ama biz tartıştığımızda mecburen susuyorum kendine hakim olamayıp şiddet uygularsa diye susuyorum nasıl sağlayacağız o dediğiniziNormalde dilimin ayarı yoktur ama söz konusu eşim ise 9 yıllık evliliğimde şunu öğrendim ne kadar sinirlensende kendini kontrol edeceksin.iş hakarete varırsa bi sonraki seviye git gide artar o yüzden kendini sindirip susturmak yerine karşısında çatır çatır tartışabilecek ,yeri geldiğinde odadan çıkıp yalnız kalacak iki tarafı da sakinleştireceksin.
Bizim de ikinci paragrafindaki gibi:))1 yıl sevgililikten sonra 5 yıllık evliyiz.
Tartışma pek olmaz bizde, olcak gibi olunca ben sessizliğe gömülürüm zaten. O da susar. Kimse kimseye bağırmaz, hakaret hiç duymadım şükür.
Kısa veya biraz uzun bir sessizlikten sonra biri adım atar barış imzalanır.
Ailemde de görmedim, tartışmalar kavgalar, o yüzden ben de sakinim. Korkarım zaten ben öyle şeylerden.
*
Ben evdeyim, adamım sabah gider, akşam erken gelir(az sonra gelir mesela), sonra çocuklarla oynar, yemek yeriz, yine çocuklarla vakit geçiririz.
Akşam da erkenden yatırırız kuzuları, sonra biz başbaşa takılırız.
Çoğunluk film izleriz, muhakkak aynı kanepede oturur temas halinde oluruz, bunu belirtiyorum, hoşuma gidiyor, önemsiyorum, tavsiye ederim, basit ama hoş hareketler bunlar.
Sakin ve basit bir hayatımız var, iki küçük çocuğumuza rağmen başbaşa vaktimiz çok oluyor, düzenli sıradan ama çok güzel.. Şükür...
Ne güzel...Bizim de ikinci paragrafindaki gibi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?