Bir gun tartıştık. Begenmiyorsan git dedim. O da ceketini aldı gitti. Üstelik benim memleketimdeyiz. O gurbet kuşu.9 yıldır beraberiz 4 senedir de evliyiz
Çok büyük kavganız olmadı evlenmeden önce hele hiç kavga etmezdik evlendikten sonra da hep onun ailesi yüzünden canımın sikldgi noktalarda kavga ettiğimiz oldu
esimde çok sakin biridir dinler dinler konuştuğu zamanda söyledikleri içine işler bende içimde ne var ne yok dokerim ortaya hal böyle olunca Allah kahretsin böyle bir adama nasıl bunları soyleyebildin derim kendi kendime ve hemen barisiriz asla küs kalamam
Hiç hakaret etmedik eşim zaten tartışma olursa ortamdan uzaklaşmayı tercih eder bende kapının önüne serilirim gitmeeeee diye orada barisiriz :) büyük olmadikca aşık olduğun kişiyle kavga sonucu barışmak bile ayrı zevk
Canim ben 8 senedir evliyim. Ama her tartışmadan sonra nasil oluyosa eşim haklı çıkıyor(tabiki kendince) npayim bende tamam diyorum konu kapaniyorMerhaba arkadaşlar,
Size sormak istiyorum eşinizle bir gününüz nasıl geçiyor ,,,,,
ona nasıl davranıyorsunuz
Bu uzun süren evlilikler nasıl oluyor
Tartışma anında o size hakaret ederse nasıl davranırdınız. Ben mi beceremedim evliliği Susmak mı tek çare.
ya dimi güzel ama keşke hiç etmesek ama sanki tuzu biberi. Ben senin yerinde olsam yine kapının önüne oturur gitme diye ağlardimBir gun tartıştık. Begenmiyorsan git dedim. O da ceketini aldı gitti. Üstelik benim memleketimdeyiz. O gurbet kuşu.
Yarım saat sonra geldi. Benim gözler camda gelmesini bekliyorum.
Işıkları kapatmıstım . Yatak odasında saklandım. Girdi. Heryerde beni aradı . Sonunda bulmuştu. Ne çocukluk. Kavga etmek bile güzeldi
özel değilse bizle de paylaşır mısınız evlilik surecinizi?Benim evlilik surecim esimi de beni de hayli yaraladigi icin, kendisine " tartistigimizda nasil evlendigimizi dusun ve tartismayi uzatmayacaksin bunu yaparsan " dedim, cok sukur ise yariyor.
Tartisma oluyor ama uzatmiyoruz.
Hakareti bilemicm yaşamadm ne babamlarda gördm ne kendmzde. Ben 2 senelk evliyim. Öyle çok ciddi kavgaya sebep olcak bişey olmadğı için bilmyrm. Aileler uzakta geçim desen eşyalı kiralktayz yani kavgaya sebep olcak bişey pek olmuyo diyeblrm. Artık Türkyeye dönünce bellli olur biizm evlilik:) ama annmlerden örnek verrsm ki 27 senelk evliler. Biri söylenrken diğeri susar kesnlkle. Birbirne laf sokmalar yok yda yok dencek kadar az. Kmse kmseyi bişeyi zorlamaz. Yapılması gereknlerde kendnden ödün verlmeden yapılır. Ve asla biz onların önceliği olmamışzdr yani yanlış anlaşlmasın ama özellkle babam önce annemi sever önemser sonra bizi. Biraz bütün iş erkeğin kadınının değer bilmesnden geçiyor galiba:) biz kadınlar bazen susamıyorz. O da bizm hatamız oluyor. Mesela yine annem susmazsa ki buda olur o zman babam onu sustrmak için küfür tarzı şeylere başvurur. Ama burda bana göre annem suçlu olurdu çnkü gerçekten damarna basıp susmaz bazen:) snra benm melek babam yoldan çıkar. Vs... ama bizlerin susmamasıda beklentilermzin çok olmasndan kaynaklanıyor. İstiyrzki hep pohpohlanalım hep biz 1 numara olalalım gibi şeyler. Yada istedklermz olmaynca falan... yani bana göre annem babam benm idol çiftim. Tabiki kmse mükemml değil ama onlarn birbrlerne yaptğı ufak hatalara da ben dikkat ednce çok sorun olmuyor.Merhaba arkadaşlar,
Size sormak istiyorum eşinizle bir gününüz nasıl geçiyor ,,,,,
ona nasıl davranıyorsunuz
Bu uzun süren evlilikler nasıl oluyor
Tartışma anında o size hakaret ederse nasıl davranırdınız. Ben mi beceremedim evliliği Susmak mı tek çare.
Inan cok inciniyorum canim,yoksa insaniz sonucta herkesin basina gelebilir neden anlatmayayim.özel değilse bizle de paylaşır mısınız evlilik surecinizi?
Aslında bi yerde de şansUZUN SÜREN EVLİLİKLER İ ÇOK KISKANIYORUM ..Benim annem ve babamın evliliği örnek bir evlilik degil uzun sürdü ama çok kavga lı geçiyor evlilik bu olmamalı .
Aslında bi yerde de şans
Bu ben şöyle yaptım da oldu denecek bişey değil. Karşınıza aldatan, Şeref yoksunu, dayağa başvuran biri çıksa ne yapsan boş, mecbur boşanacaksınız.
Bizde ben hassasım, ailemde gördüğüm sorunlar nedeniyle başından beri çok hazırım , malesef boşanabilirim fikri hep aklımın bir kenarında , çünkü kendi anne babamın evliliği yüzünden hiç güvenemiyorum evliliğe. Genelde sakinim, eşim huysuz yapar eder söylenir, sabrım kolay taşmaz, kavga da etmem, sabrımı taşırırsa da istemiyorsan kapı orda derim, bu sefer o geri adım atar, niyeyse çok bağlı evlilik kurumuna. Kesinlikle insan 1 kere evlenir kafasında, halbuki bence olmuyorsa zorlamanın alemi Yok,
Böyle 10 yılı devirdik, o evli kalacam diye inat etmese ben kaçmıştım belki :) benimki de normal değil, mücadele yerine kaçma taraftarıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?