eşinize veya sevgiliniz yaptığınız sürprizler ve onların tepkileri?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kim_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kim_

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2013
81
0
16
Kayseri
:3:kızlar eşinize veya sevgilinize yaptınız sürprizler ve onların verdiği tepkilerden örnekler yazabilir misiniz ben eşime farklı bir sürpriz yapmaak istiorumm daa :16:bu ara cook sıkıldım farklı bişeyler olsun istioorumm:129:

Merhaba canım :)
Ben eşime 1.5 ay önce bir sürpriz yaptım paylaşayım dedim. Bir defter aldım ama normal bir defter değil siyah kalın kaplı üzerinde değişik arapça gibi bir şekilde pera yazıyor sayfaları parşömen sarı kağıttan kalın falan neyse güzel bir defter yani. Sevgililiğimizden itibaren bütün resimleri çıkarttım yapıştırdım tek tek altına da o günlerle ilgili yazılar yazdım. Onun bana yazdığı yazıları falan. Verdiğimde duygulanmıştı hala akşamları bakarız arada bi ne günlerdi diye geçiririz içimizden. Dolabımızda saklıyor çok sevinmişti :61:

Ben eşime 1.5 ay önce bir sürpriz yaptım paylaşayım dedim. Bir defter aldım ama normal bir defter değil siyah kalın kaplı üzerinde değişik arapça gibi bir şekilde pera yazıyor sayfaları parşömen sarı kağıttan kalın falan neyse güzel bir defter yani. Sevgililiğimizden itibaren bütün resimleri çıkarttım yapıştırdım tek tek altına da o günlerle ilgili yazılar yazdım. Onun bana yazdığı yazıları falan. Verdiğimde duygulanmıştı hala akşamları bakarız arada bi ne günlerdi diye geçiririz içimizden. Dolabımızda saklıyor çok sevinmişti :61:

ayyyy cook romantikkk :16:cnm cddn bu çok güzelll...

aaa çok şaşırdım, aynı şeyi düşünmüş ve yapmışız :))))
bende 27 şubat tanışma yıldönümümüzde ona bir defter aldım ve ilk günden itibaren sayfa sayfa fotoğraflarımızı, o güne ait sinema bileti, tiyatro bileti, giriş fişi ne varsa yapıştırdım ve o günlere ait özel notlar yazdım.
ilk buluştuğumuz cafede vermiştim bunu ona. okuduğundaki yüz halini görmeliydiniz o kadar duygulandı ki o maviş gözleri kıpkırmızı oldu, utancından ağlayamıyoda çok tatlıydı onu ilk defa öyle gördüm.
onu öyle görmek herşeye bedeldi o kadar sevgi doluydu ki...
bence bu maddi olan her türlü hediyeden çok daha değerliydi...

kizlar bende 3. üncü evlilik yil dönümüne esime sürpriz yapmistim. o gün isten erken cikip eve gidip sevdigi yemeklerden hazirlamistim, güzel hos bi elbise giymistim ve bütün eve kisa notlar yazmistim. Hediyesine gelinceee degisik degisik sevdigi cikolata=agzimizin tadi bozulmasin diye, bir kutu aspirin=basini agrittim zamanlar icin, ve saat=beraber nekadar güzel vakit gecirdimize ve gecirime:) sok olmustu hic bu tarz bise beklemiyordu!!!!

Back
X