eşinizi bir cümleyle anlatmak isterseniz nasıl anlatırsınız?

Tek kelimeyle eşimi tarif edersem gizemli hayır yani sinsi değil sadece öyle bir havası var...Akrep işte çözülecek şeylere bayılırım...

benim ki terazi burcu tam bir denge problemi var anlayacağınız.bunca yıldır hala çözemedim.ama onu çokkk seviyorum iyiki onunlayım..her günü başka yasıyoruz sayesinde

aynwen bende daha çözemedim 5 yıldırrrr bi gizem varrr kocişimdee

ewet :) öyle bazen de romantikleşiyo ama olsun gene de odun

şaka bir yana aslında her özelliği var ama en çok bu özelliği var ondan bunu yazdım

Tek kelimeyle eşimi tarif edersem gizemli hayır yani sinsi değil sadece öyle bir havası var...Akrep işte çözülecek şeylere bayılırım...

benim kocacım da akrep gizemli havası o derin bakışı içten gülüşü ve bi de bana öyle dünyaları ayagıma serecek gibi bi tavrı varyaaaa canım benim yaa yanımdayken bile hasretim herşeyim nefesim o benimm özlemimmmm...gel kocacımm geell.... seviyorum ben bu akrep erkegimi yaaaaa

Ben eşimi tarif edeyim size:ablacı,abici,yiğenci yani kısaca adam ailesine düşkünlüğüyle ünlü.Kendi açımdan bir tarifte bulunamayacağım maalesef .Ben diğer arkadaşlar gibi yorum yapmak isterdim ama nasip kısmet işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…