eşinizi bir cümleyle anlatmak isterseniz nasıl anlatırsınız?

Huzuru dibine kadar hissettiren ve şu dünyada değişmesinden en çok korktuğum sakin adam ..

konunu neden kapattırdın ..cok üzüldüm yaa verdııgm emege 49 sayfayı tam bır saatte okudum yaa ...
yazdıklarımada bır cvp verseydın kapanmadnanönceee
içime batmıcaktıı

eşinin burcu nedir?

3 gun once dısımı fırcaladım dıyıp, arı sutu polenı yemeyıp benı uzen, dun taze ıncır daha faydalıymıs bana dıye suprız yapıp ben demeden ıncır alan, epeydır armut yemedım canım cekıyor alsak dememı unutmayıp dun bana armut alan, 1 hafta once işime karışma dıyen dunse mutfaktaki işimi biraktırırıp yapacagı seye daır benden fıkır alan, benı buaralar hem kızdıran ama bazen de sasırtan, bu sabah uyurken benı ızledıgını farkettiğim bir adam işte benim kocam.

Kavga anindaa acayip deisen belli kaliplari olan ve onu asla yikmayan zor bi adam amaaa bi okadar ilgiyyi seven onla ilgileneyince evet ya biliyorum sikildn artk sevmion beni die mizmizlanan ben uyurken koluma boynuma neremi bulduysa orama masum bi opucuk kondurp sarilan adammm benmm hayat arkadasim istee

Rabbim in bana bir lütfu, kaybetmekten korktuğum , sevgisine sadakatine Allah ın izniyle sonsuz güvendiğim, her konuda sırtımı yaslayabileceğim , bilgili kütürlü yakışıklı kocişkoooooom:) onu çok seviyorum çok şükür Rabbim e

hımmm.. kısa bir şekilde özetleyeyimm..

Ara sıra kavga etsek de o bana çoook düşkünn, benim herşeyimm, mucizemm, KALBİMMM

sinirlendirmeye gelmeyen sinirlenince gözü dönen, onun dışında ballı kaymak, fıstıklı lokummm her şeyim o benimm... çook şükür Rabbimee

Rabbimin bana hediyesidir eşim, dünyadaki cennetimdir... allahım eşimin ve oğlumuzun hasretiyle sınamasın ömür boyu yanımda olsun...eşime aşığım...allah nazarlardan korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…