• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizi ilk görüşte beğendinizmii?

ilk resmini görmüstüm ve hos demistim, sonra internetten mesajlastik, konustuk ama ilk yanima geldiginde acayip olmustum...ilk bastan beri cok sevmistim onu hala da seviyorum...

beğenmişim ki,tanışma teklifini olumlu karşılamışım...farklı olduğunu hissettirmiş ki çıkma teklifini kabul etmişim.beklentilerimi talepsiz yerine getirmiş ki,karekterinden,zekasından ve duygularından emin olup onunla evlenmişim.14yıl sonra bile hala ona ilk günkü gibi bakabiliyorum,ve elbette ki o bana...hayretle,hayranlıkla,aşkla ve tutkuyla....

evet çok beğenmiştim:69:.o da beni ilk görmüştü.hemen kaynaştık.sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi olduk.kısa bir süre sonra nişanlandık.aradan 7 sene geçti.şimdi evliyiz-mutluyuz-çocukluyuz...:52::52::52:

aaaaaaaaaaa tabıkı cok onemlıdırrrrrrrr.
ılk gordugumde ıste dedım hayatımın erkegı:)))))))))))
uzunca baktım ama onda tık yok.6ay takıp ettım:))))))))
her aksam otobuste karsılasırdık ama bakmıyordu bana:((((((((
yanı ben oyle sanıyormusum.dayanamadım gıdıp konustum.evlımısın bekarmı dıye???
neden dedı??
evlıysen ısım olmaz bekarsan gorusebılırız dedım hoslandım dedım:)))))))))))
1hafta sonra evlenme teklıfı ettı.
3ay sonra nısan 9ay sonra evlılık derken ıkı cocuk ve hala ılk gunku asık oldugum hayatımın erkegı dedıgım adamlayım:))))))))))))
ılk defa boyel bır cılgınlık yaptım.ama cok mutluyum ıyıkıde yapmısım:)))))))
o benım canımın ıcı bıtanecık askımmmmmmm:))))))))

off çılgınlık böyle bir şey ya :52:

ama bence şanslıymışsınız, başka bir üyeninde dediği gibi başka türlü bir niyet sezip üzebilirdi sizi, ama adam gibi adammış ki günümüzün çoğu erkeği gibi düşünmemiş :) :nazar: :69: :49:

ben ilk gördüğümde hem şişko hem kısa hiç tipim değil diye düşünmüştüm.msn de görür görmez çevrimdışı olurdum o da beni ukala bulurdu.hatta dalga geçiyorduk aşk şart değil mantık evliliği yaparız diye şimdi 20 gün sonra düğünümüz var.ve onsuz yaşayamam heralde :)

İlk görüşte ...

ALLAH ın ukalası
Uyuzu
Öküzü
Her gün görmek zorunda mıyım ben bu rahatsızı

Ahanda bu çocuk sana bakmıyorsa biz de uzaylıyız
Saçmalamayın bee
Gitsin başkasına baksın
İmkanı yok
Mümkün değil
Aslaaaaaaaa

Kızlaaaar
Ewleniyoruuum
Kimle kimle

:53::53::53: :52:

Onu ilk kez çalıştığım dövme stüdyosunda görmüştüm. Arkadaşımla gelmişti. Daha önce tanımamama rağmen, içimde tanıdığıma dair öyle yoğun ve tuhaf bir his oluşmuştu ki, sanki her şeyini; nasıl güleceğini, ne düşündüğünü, ellerini, geçmişini biliyor gibiydim, sanki hep benimdi ama yalnızca daha eyleme geçmemişti. Aylarca arkadaş ortamlarında karşılaştık, konuştuk. İçimdeki aşkla birlikte acı da büyüdü. Çünkü benim gibi o da duygularını azıcık bile belli etmiyordu. Neyse sonunda pes etti de açıldı. (kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi bir histi:77:)Yoksa bir ömür boyu arkadaş olarak kalabilirdik ki; düşünmek bile istemiyorum. :96:

Yıllar geçti, hala gerçekten de ben onu tanıyormuşum diye düşünüyorum.Çünkü beni asla hayal kırıklığına uğratmadı.

eşimle 8 yıl çıkıp öyle evlendik ilk gördüğümde evleneceğim insan bu dedim ki daha 15 yaşındaydım ama içimden öyle geçti:16:

Back
X