Evli değilim ama çalışıyo olsam bile eşimi kapıya kadar yolcu ederimm :asigim:
Annemden böyle gördüm çünkü annem tam 30 sene her sabah erkenden kalkıp kahvaltısını hazırlayıp yolcu ederdi babamı
Bende eşinin yerinde olsam kırılırdım...:1closedeyes:
valla çok istiyorum kalkmayı ama hep bi bakıyorum o çıkmış genelde hee bide sorun eşin kaçta gidiyo die o daha bi ilginç eşim sabah 10 gibi çıkar evden:)
valla benimki 7.30da cıkmış oluyo.bazen kalktını duyuyorum 5dk 5 dkdır giyinsinde kalkayım ugurlayım diyorum bide gözlerimi bi acıyorum 1 saat gecmiş aradan coktan çıkmış.yeni evliyken kapıdan sorada cama gecip gözden kaybolana dek arkasından bakıp ugurlardım .oda dönüp dönüp el sallardı.soradan ögrendim bazı komşularda görürmüş bizim öle el sallamalarımızı.artık eskidikmi bilmiyorum.belkide ilk günkü gibi olsun istiyo ama 13 yıl oldu
ben eşimin gittini bazen duymuyorum sabahları.cünkü k.k gec saate kadar takıldıgım için sabah uyanamıyorum.ve eşim buna kırılıyo.benim gibi uyanamıyan varmı.yoksa sabahın köründe kahvaltı bile yaptırıp ugırluyomusunuz.bu konuyu acmamıda o istedi.okutacam ona yazdıklarınızı.[/QUOT
CANIM GECE KAÇTA YATRSAM YATIYIM SABAH 7 KALKARIM KHVALTI cokacimcoookHAZIRLAMAYA.....KAHVALTIYI YAPAR İŞE GİDER.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?