Eşinizi işe sabah yataktan mı kapıdan mı gönderiyorsunuz?

asyatanem

Niyet Diyetten Önemlidir
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
969
6
158
ben eşimin gittini bazen duymuyorum sabahları.cünkü k.k gec saate kadar takıldıgım için sabah uyanamıyorum.ve eşim buna kırılıyo.benim gibi uyanamıyan varmı.yoksa sabahın köründe kahvaltı bile yaptırıp ugırluyomusunuz.bu konuyu acmamıda o istedi.okutacam ona yazdıklarınızı.

valla cnm benim esim erken calistigi hafta 7 gibi cikiyo evden o zamn kalkmiyorm o ise giderken askim ben gidiyorum der ve öper beni ama gec calistigi haftada 11 de cikiyo evdn o zamn 9 10 gibi kalkiyrz kahvaltimizi yapiyrz yada yapilacak isimiz varsa disarida onu hallediyrz ama sabah kalkmiyrm yani oda istemiyo zaten kalkmami

Evli değilim ama çalışıyo olsam bile eşimi kapıya kadar yolcu ederimm :asigim:

Annemden böyle gördüm çünkü annem tam 30 sene her sabah erkenden kalkıp kahvaltısını hazırlayıp yolcu ederdi babamı

Bende eşinin yerinde olsam kırılırdım...:1closedeyes:

Geçte yatsak erken de sabah muhakkak kahvaltısını hazırlar , kapıdan öperek hayır dualarıyla uğurlarım . Zaten kahvaltısını yapmadan yollamaya kıyamam. Bir de çocuk gibi ısrarla yedirirm. Hatta kahvaltı için zaman kazansın diye o gün giyeceklerini çorabına kadar bir gün önceden ayarlar düğmelerini , akşamdan iliklerim.

Son düzenleme:

canım senide evlenince görürüz inşallah.belki farklı düşünürsün.aslında bende annemden böyle gördüm.yani erken giderse kalkmazdı annem:1rolleyes:yerimseniben

ilk evlendiğimiz sıralar hevesle kalkarım sanırım ama sonradan karga kahvaltısını yapmadan gidiyosa uyanır öper geri yatarım sanırım. ama 8 de flan gidiyosa ona kalkılır. 6 filansa yok.

ben gecenin 3 de yatsam bilee,, hasta olmadığım sürece ,, mutlaka sabah kalkarr eşime kahvaltısını hazırlarr yollarımmm,,,Şeniz

eşim evden 7:15 de çıkıyor.. yazmayyı unutmuşumm:asigim:

Her sabah kalkar kahvaltısını hazırlarım yer kapıdan çıkarken öper kolay gelsin derim ve işe gider.

valla çok istiyorum kalkmayı ama hep bi bakıyorum o çıkmış genelde hee bide sorun eşin kaçta gidiyo die o daha bi ilginç eşim sabah 10 gibi çıkar evden:)

valla çok istiyorum kalkmayı ama hep bi bakıyorum o çıkmış genelde hee bide sorun eşin kaçta gidiyo die o daha bi ilginç eşim sabah 10 gibi çıkar evden:)

valla benimki 7.30da cıkmış oluyo.bazen kalktını duyuyorum 5dk 5 dkdır giyinsinde kalkayım ugurlayım diyorum bide gözlerimi bi acıyorum 1 saat gecmiş aradan coktan çıkmış.yeni evliyken kapıdan sorada cama gecip gözden kaybolana dek arkasından bakıp ugurlardım .oda dönüp dönüp el sallardı.soradan ögrendim bazı komşularda görürmüş bizim öle el sallamalarımızı.artık eskidikmi bilmiyorum.belkide ilk günkü gibi olsun istiyo ama 13 yıl oldu

evli olsam eşimi kapıya kadar uğurlardım
her gün sıcacık çayını içirmeden, kahvaltısını yaptırmadan yollamazdım işine
evlilikte bu değil mi zaten :)))
biz böyle gördük :))

valla bizim 4 yıl oldu ama ama bende ilk zamanlar kalkardım kahvaltı :icecream:hazırlardım.benimkinin bi huyu var sabah kahvaltı edemiyo en az bi saat geçmesi lazım aa baktım ben hazırlıyorum o etmiyo sonra bende yatıyorum aaa napiim ama dimi

canım benim eşim serbest çalışıyor, akşamdan soruyorum kaçta gitçen diye erken diyor, kahvaltı hazırlıyorum sabah, kalkamıyor bazen uykusu hazır, ben kahvaltımı edip, çayıda demli bırakıp onu öpüp gidiyorum, o daha geç çıkıyor benden
aslında bu durumda onun bana hazırlaması gerekir ama dimi :)))

bi bebeğim var ve bazen sabahlamak zorunda kalıyorum hiç uyumadan..

ona rağmen hiç bi zaman eşimi kahvaltısız uğurlamadım..

ertesi gün uyanamayacağım nadir zamanlardada önceden bi poğaça filen yapar masaya koyarım..

ama ona kalsa asla kalkmamalıyım..

hiç zahmet vermek istemez sağolsun..

bu arada eşim 7.30 çıkıyo

hiç yolcu etmedim kendi kalkar giyinir öper gider haberim olmuyo bazen öyle uyurum yani AY HATTA ŞİMDİDE BENDEN ÖNCE YATTI ANACIM UYKUM YOK NAPIM OTURUYOM BENDE

Ben eşimi gece çok geç yatmamışsam veya oğlum hasta olup da sabaha kadar uyuyamadıysam, mutlaka kalkar kapıdan öperek uğurlarım. 6 yıllık evliyiz, bazen kavgalı olduğumuz ona kızdığımdan uğurlamadığım zamanlar oldu. Ama o mutlaka böyle bir durumda gelip beni öper öyle gider işine.
Ben de kahvaltı hazırlamam, ama mutlaka bu durumlar hariç uğurlarım....

sanırım bu konu daha önce açılmıştı ve cevap yazmıştım ama burayada yazayım...
valla 7 yıllık evliyiz....belki 2-yada 3 kere kalkmamışımdır ,mutlaka eşimden önce kalkar kahvaltısını hazırlar,kapıda öper öyle yolcu ederim.....gece ne kadar yatarsam yatayım bu hiç değişmedi şu ana kadar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…