Eşinizi işe sabah yataktan mı kapıdan mı gönderiyorsunuz?

Eşimi yeni evliyken kalkıp, kahvaltısını hazırlayıp yollardım.
Çocuklar olunca uykusuz günlerde hiç kalkmadım eşim beni öpüp çıkardı.
Şimdiyse çocuklar büyüdü ve eşim için olmasada onlar için mutlaka kalkıyorum.
Doğal olarak cümbür cemaat sabah şenliği oluyor evde. Kahvaltı hazılamasam bile;
çok nadir zamanlar dışında genede kalkıp yolcu etmeye dikkat ederim.

walla bu konu acılmışsa nerde acılmış bilmiyodum.akşam bi anda eşimin aklına geldi.buraya takılmamdan şikayetci.sor bakalım burda sabahlıyosun beni ugurlamıyosun senin gibisi varmıymış diye

doğum yapana kadar,hamileliğimin en zor dönemlerindebile hep ondan önce saat 6 da kalkıp,kahvaltısını da yptırıp kapıdan yolcu ettim.
doğumdan beri gece yat kalk olayı cok olduğundan,uykusu önceden cok hafif olan ben,şimdi ne saati ne de eşimin gidişini duyuyorum.
hiç hoşuma gitmiyor bu durum ama bir süre en azından yapacak bir şey yok.

ben kahvaltı hazırlamıyı isterim ve bunun icin tartıstıgımız bile oldu yalnızken canım istemiyor benim oda erkenden kalkıp kahvaltı yapmak zoruna gidiyor ama her sekildede esime kapıya kadar ugurlar öpücügü veririm yatakta ayak bas parmağımla güle güle yapmadım hic bir zaman 14 yıllıkta evliyim

malesef ben sabah evden çıkarken o koca göbek hala uyuyo oluyo benneyaptımki

3 sene 7 aydır evliyim çok nadir eşimi kalkıp uğurladığım :))) zaten hayatta kahvaltı yapmaz benim eşim kalktığım zamanlarda yat der oda tesadüf uyanmışımdır.. Bende evlendiğimden beri çalışıyorum ilk 2 sene zaten hep aynı anda kalktık ehuuehuu :))) Şimdi 5.5 da kalkıyo nasıl kalkayım yaa kahvaltı etmiyo bişey yapmıyo...
HEEE işsiz kaldım bi dönem evede hırsız girmişti ozaman hersabah arkdaından kalkıp kapıyı kitliyodum ehuuehueheuheh :))))

hamile kalmadan önce yolcu ediyodum hamileyken eşim bana kıyamıyodu kalkma diyodu ama şimdi doğum yaptım ben 7 de kalkan kadın gözümü bi açıyom eşim gitmiş saatte 9 olmuş bi müddet beni böle idare edecek artık

Son düzenleme:
Saban saat 06:30'da kalkıp kahvaltı hazırlıyorum.
Kendim giyinip, kızımı uyandırıp onu giydiriyorum ve ben ve kızım iki koldan eşimi uyandırıyoruz, eim uyanır uyanmaz giyiniyor ve ben yatağı ve odayı toparlarken kahvaltı sofrasına gidip çaylarımızı döküyor, kızıma portakal suyu sıkıyor, hep birlikte kahvaltı ediyoruz, eşim arabayı apartmanın önüne getirmek için bizden 5 dk önce çıkıyor evden sofrayı hemen toparlayıp bulaşıklar makineye koyulduktan sonra kızımla birlikte arabaya atlıyoruz, önce kızımı okula, sonra beni işi bırakıyor eşim.
Biraz uzun anlattım ama her sabah kahvaltı ediyoruz biz ve öyle çıkıyoruz evden.

ben çalışan bir bayanım...
eğer evdeysem mutlaka kapıdan yollarım nerede olursak olalım eğer çocuğu uyutmuyorsam mutlaka kapıda karşılarım...
bir güler yüz göstermek,ona saygı duyduğumu onu sevdiğimi belirtmek ve kapıyı açınca beni öpmesi dünyalara bedel benim için

Bende çalışan biriyim.
Sabah beraber kalkarız o hazırlana kadar ben kahvaltıyı hazırlarım.
Benden önce çıkar genelde öperek yollarım işe. Oda zaten öpmeden gitmez :asigim:
4.5 senedir bu böyle.yerimseniben

ne olursa olsun,eşimin kahvaltısını hazırlar ve onu
öperek işe gönderirim...
şöyle bir kıyafetine bakarım,eksiklik var mı diye...
parfümünü sıkmış mı,unuttuğu birşeyler kalmış mı,mutlaka
ilgilenirim hergün...
sabahları benden 10 dakika daha erken çıkar,
onu yolcularım sonrada evdeki son kontrolleri yapar ben çıkarım...
evliliğim boyunca çoğunlukla böyledir ama
istsnai durumlar olduğunda,mesela hasta olduğumda
kalkamam,zaten kaldırmaz da eşim...
sevgiler...

ayda 1-2 defa yataktan uğurlarım.
ya hastayımdır ya da uykusuz.
zaten sabah 7 de kalkmış oluyoyrum çünkü kızım okula gidiyor.
sanırım çocuk olunca kalkmak zorunda oluyoruz.
mutlaka kapıya kadar uğurlarım.
hayırlı işler kocacım '' allah işini gücünü rast getirsin .allah sana ,sen bana ''der uğurlarım.

Aynı kurumda çalıştığımız için sabah beraber kalkar kahvaltımızı yapar evden öyle çıkarız. evden beraber çıkıp beraber girmenin avantajları sanırım eşim çok yardımcı olur. eğer hastaysamda sabah kahvaltıyı eşim hazırlar.

amann benim kocam okumasın burayı.
2,5 senelik evliyiz, henüz hiç kalkmadım kahvaltı hazırlamak için. saat 06:00 da o çıkıyo evden 07:00'de de ben çıkıyorum.
bi ara çalışmadığım bi dönem olmuştu o zaman yatakta öper koklar gönderir ama gene de kalkmazdım.

Son düzenleme:
1 hafta yataktan 1 hafta kapıdan gönderirim eşimi
vardiyeli çalışıyo çünkü erken gideceği zaman uyartmaz beni kahvaltıda hazırlatmaz öper giderŞeniz
geç gideceği zaman zaten ben ondan önce kalkıp kahvaltıyı hazırlamış olurum ve kapıdan gönderirim:asigim:

saat kaçta yatarsam yatayım hergun saat 6da kalkıp eşimin kahvaltısını hazırlarım. tüm gün evdeyım zaten o gıttıkten sonra uyurum. ama eşimi hergun ben ugurlarım işe.

kesinlikle eşimi kahvaltı yaptırıp uğurlarım 15 yıldır bu böyle,çok hasta falan olmadıkça benim geçirmem gerekir diye düşünüyorum,babaannem hep der evinizin bereketi olmaz kocalarınızı yolcu edin,hayırlı işler dileyin diye sanırım o yüzden ihmal edemiyorum bende

evli olsam eşimi kapıya kadar uğurlardım
her gün sıcacık çayını içirmeden, kahvaltısını yaptırmadan yollamazdım işine
evlilikte bu değil mi zaten :)))
biz böyle gördük :))

bende öyle söylerdim ama işler değişti evlenince,ben de çalışıyorum,ben de akşam geç geliyorum,önce onun marifetlerini göreyim,o bana hazırlasın kahvaltı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…