Eşinizi işe sabah yataktan mı kapıdan mı gönderiyorsunuz?

kocişim kaçta giderse gitsin ondan önce kalkar,kahvaltısını hazırlar,öperek dualarımla yollarım.o gidene kadar da camda beklerim.eşim işi gereği genelde 7de kalkarım.ama gece 4te 12 de de gittiği olur ondan önce kalkarım gene hazırlarım yemeğini uğurlarım kapıdan.eşim nöbete gittiğindede yanına pasta börek poğaça yaparım :)) eşim denizci bu arada malum görüştüğümüz kar yanımıza

eşimi 6 7 senedir evliyim ve hiç kapıdan uğurlamamazlık yapmadım kavgalıysak bile
kalktım kahvaltı hazırladım ve kapıdan uğurladım.

eşim pek kahvaltı etmez ama etsede etmesede kapıya kadar uğurlarım öpüp öyle yolcu ederim. işyerine gidene kadar camdan bakarım köşeyi dönerken el sallar. kavgalıysak eşim öptürmez kendini o zamanda kapıya dayanırın öpmeden çıkmasına izin vermem.

bugün göreve gittiler 4 te gönderdim eşimi. 1 saat içinde yola çıkarız dedi. 1 saat camda otobüslerin geçmesini bekledim. eşim otobüsün camını açmış el salladı geçerken ben de Türk Bayrağını salladım. arkalarından dua ettim. saat 3ten beri ayaktayım o gelene kadarda uyku yok. hayırlısıyla gelirler inşallah...

hafta içi eşim benden sonra kalkıyor çok nadirde olsa bazen kalkar beni kapıya kadar uğurlar oda genelde hazırlanırken çok ses çıkarıp onu uyandırmış olursam :jeyyar:
cumartesi günleri ben evdeyim eşimse çalışıyor ve o beni uyandırmaya kıyamasada ben uyanır onu yol ederim eğer havada güzelse balonka çıkar el sallarım öyle yatarım tekrar

genelde o giderken ben yatiyorum ama kizim basladi krese ondan beri ayakta olsamda kapidan yollamam kizimi hazirlayip yetistirmem gerekiyo
yeni evlendigimdede kapidan yolluyodum izim oldu ben yattim :))))))

her sabah kahvaltısını hazırlarım kapıya kadar da uğurları melsela evle iş yanyana ama olsun duaları okurum hayırlı işler derim böyle yapmadan içim rahat olmuyor ...

çok nadirdir yolcu etmediğim,ancak sabahın saat 4-5 gibi işi nedeniyle çok erken kalmak durumunda oluyor.o zamanda beni uyandırmamak için elinden geleni yapar.( canım benim )
uyandığımda ise gün boyu kendimi suclu hissederim ve kızarrım niye uyandırmadın diye.

sabah 5de kalkıp 5:50 de evden çıkıyorum...
dolayısıyla eşim yatakta oluyor
o da beni ugurlamıyor zaten:))))

neyseki eşimle ben aynı saatte kalkıyoruz, aynı saatte çıkıyoruz, kahvaltıyıda beraber hazırlarız genelde cokacimcoook

kahvaltı yapmayı sevmiyor eşim..çok nadir yaptığımız..haftaiçi yani.
ama mutlaka onu kapıdan yolcu eder,kapıda da karşılarım..
misafire yapıyoruzda kocamıza niye yapmayalım..

Bebekten öncesini soraranız...6 yılda 6 kere kahvaltı hazırlamadım...Sevmiyor erken saatte bişeyler yemesini...Ya bide uyku çook tatlı....

eşim sabah 6 da evden çıkar kahvaltı yapmaz erken bir saat olduğu için, ama gece kaçta yatarsam yatayım farketmez kalkar kapıya kadar geçirir ALLAHA emanet ol canım der uğurlarım.hatta çok nadir uyuya kaldığım zamanlar oluyor bir kalkmışım gitmiş hemen arar özrümü dilerim iki buçuk senedir böyle toplasan en fazla 5 kere kalkamamışımdır.bu benim için önemlidir eşimi dualarla uğurlayıp gülücüklerle karşılamak..........

bu sene çoğunlukla ben yatarken çıkıyor. hazırlanırken uyanırsam kalkıp yolcu ederim.
diğer günler kahvaltısını yaptırıp uğurluyorum.

kalkarım zaten eşimin yataktan kalkması için önce benim uyanmam ve sonra eşimi uyandırmam lazım !saat defalarca çalacağından zaten otomatik olarak kalkarım sabahları kahvaltı yapmak hoşuma giderdi ama eşim pazarcı ve pazardaki arkadaşlarıyla kahvaltı yapıyorlar toplanarak oda çok keyif alıyor bundan diye bana hazırlatmıyor..haftada sadece 3 gün birlikte kahvaltı edebiliyoruz....ama mutlaka kalkarım ve uğurlarım=)

çalışmıyorken mutlaka kahvaltı hazırlayıp giydirip öperek uğurlardım..çocuğum gibi..çalıştığım zamanlarda beraber çıkardık zaten...ctesi çalışmadığı halde kalkıp beni işime kadar arabayla götürürdü...şimdi 1 ay raporluyum..bebeğimin düşme tehlikesi var...kalkma diyo eşim bişey olur diye ama kıyamıyorum...kapıdan uğurlamadığım zaman içim bi boş oluyo...herşey karşılıklı...o da bana hiç kıyamaz...ama ilk adımı siz atın derim kızlar...eşlerimizin daha büyümemiş bi çocuk olduğunu unutmayın...

walla bunu yazmam iyi olmadı galiba.her kez kalkıyo ya.hiç bana benziyen yokmu ya arnızda yanlız kaldım.adam okuyo seviniyo.:çok üzgünüm::mymeka::mymeka:

valla gece kaçta yatarsam yatayım sabah kalkar kaşarlı tostunu hazırlar kapıdan hayırlı işler diye uğurlar penceredende el sallarım...:asigim:

eşim erken gittiğinde ki sabah 6.30 evden çıkıyor
onla beraber kalkar kahvaltısını hazırlarım.
yer öyle gider.kapıdanda öperek uğurlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…