Eşinizi kendinize bağlamak için hangi duaları denediniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

neyerdenegoktee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2025
19
1
1
33
Merhabalar, ilk kez konu açıyorum Yeni üye oldum . Eşimle aramızda baştan beri süre gelen sorunlar var anlaşamıyoruz ben yeni bir sayfa açıp bana bağlansın istiyorum deneyipte kabul olan duanız var mı etkili

Başlığı ve içeriği düzenleyin. Yasaklanmasın durduk yere.
Başlığı eşimle uzağız yapın.
İçeriği de bu konuda derdiniz olduğu ve desteğe ihtiyaç duyduğunuz şeklinde editleyebilirsiniz.
Gece gece konu açtığınıza göre gerçekten dertlisiniz demek ki.

Başlığı düzeltme yerini bulamadım mesajı düzelttim ama biraz karıştırayım evet

Eşimle aramızda baştan beri süre gelen sorunlar var anlaşamıyoruz

Bu kısma cevap vereyim.
Evlilik iki kişiliktir.
Tek taraflı bunun için hırpalanırsanız bir süre sonra tükenmişlik yaşarsınız.
Öfke Dansı kitabında yazar evliliklerde duygu yüklenme işinin dengeli olmasını savunur.
Bu şu demek: Bir duyguyu siz çok yüklü yaşarsanız karşı tarafın onu yaşamasına engel olursunuz.
Yani eşinizi çok güçlü şekilde kendinize yakınlaştırma, onu kontrol etme hissini yüklenirseniz, onu kendinizden kaçırırsınız.
Çünkü onun duyacağı yakınlık hissini elinden almış olursunuz.
Kendinize meşgaleler bulun, bir dünya kurun hobilerinizin olduğu, bırakın o size yanaşsın, siz onun peşinde pervane olacağınıza.

Evet aslında kendimle ilgilensem napıyor diye düşünmek yerine her şey çok daha kolay olacaktı

+1000000 Katılıyorum

Kendine yatırım yap. Kendini daha öz güvenli hissetmek için, kendi değerini yükseltmek için bir şeyler yaptığında zaten erkekler o enerjiye çekiliyor. Karamsar olup onu kendime nasıl bağlarım, neden artık eskisi gibi değil diye düşündükçe hiçbir şey yapmasan bile negatif enerjin geçiyor. Kendinle ilgilen her anlamda, önce kendine değer ver, tek başına da mutlu olabilen bir kadın olduğunu görsün, ona bağımlı gibi davranma.

Başlık düzenlenmiyor diye biliyorum. Muhtemelen moderatörler düzenler ya da İlgili alana taşır konuyu

Evet aslında farkındayım ama sanırım kendime yediremiyorum çünkü bana çok bağlıydı benim aileme çok bağlıydı iki yıldır ayrı gibiyiz ve ben psikolojik olarak çok zor günler geçirdim

Çok kırdık birbirimizi o tamamen beni suçluyor ama bana hak veriyordu benim ailem böyle sen haklısın diyordu şimdi ise herkes değerli oldu suçlu olan ben öldüm iki yıldır ayrı gibiyiz
Başlarda öyle olabiliyor. Ailesinin problem olmasını engelleyin bence. Nötr davranın ve onlar hakkında iyi ya da kötü bir şey söylemeyin eşinize.

Evet aslında farkındayım ama sanırım kendime yediremiyorum çünkü bana çok bağlıydı benim aileme çok bağlıydı iki yıldır ayrı gibiyiz ve ben psikolojik olarak çok zor günler geçirdim
Siz kendinize iyi bakın kendinizle ilgilenin size iyi gelecek şeyler bulun, hobi olur, spor olur. İlginizi ondan çekin yani. O düşünsün bu kadına ne oldu neden benimle ilgilenmiyor artık diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…