- 20 Ekim 2020
- 1.179
- 2.301
- 133
- Konu Sahibi neyerdenegoktee
-
Denize girmek negatif enerjiyi atıyor bence deAslında denize girmenin de negatif enerjiyi attigi söylenir hatta ciplak ayak topraga basmak da öyle. Detay bilmiyorum ben yapmadım ama denemekten ne kaybedilir ki sonuçta falcı buyucu gibi dolandirilan bisey değil
siz açın dava ciddi olmadığınız için takmıyordurBen kağıtları hazirlat dedim kaç kez ama boşanmaya niyeti yok bana ders vermeye çalışıyor ben bosanalim deyince dünyası yıkıldı
İnsan pozitif enerji edindiğinde olaylara olumlu bakıyor daha neşeli oluyor ve basit sorunlara çözüm arayışına girebiliyor ama tabi sorunlar büyükse enerji menerji kurtarmazDenize girmek negatif enerjiyi atıyor bence de
Bence bu da bir tür dolandırıcılık aslında. İnsanlar çaresizlik içinde kivranirken milletten kekledigi paralarla poposuna sürekli silikon bastıran bi kadın tuzla suyu karıştırıp olağan üstü bir iksir yapmış gibi keriz silkeliyor. O kadının doğa üstü güçleri olduğunu sanmıyorum. Evet Deniz ferahlatır, toprak negatif enerjiyi alır ama bunu kendimiz de yapabiliriz.Aslında denize girmenin de negatif enerjiyi attigi söylenir hatta ciplak ayak topraga basmak da öyle. Detay bilmiyorum ben yapmadım ama denemekten ne kaybedilir ki sonuçta falcı buyucu gibi dolandirilan bisey değil
Kadının böyle bir iddiası var mı bilmiyorum detay bilmiyorum ama tabi öyle kendimiz de yapabilirizBence bu da bir tür dolandırıcılık aslında. İnsanlar çaresizlik içinde kivranirken milletten kekledigi paralarla poposuna sürekli silikon bastıran bi kadın tuzla suyu karıştırıp olağan üstü bir iksir yapmış gibi keriz silkeliyor. O kadının doğa üstü güçleri olduğunu sanmıyorum. Evet Deniz ferahlatır, toprak negatif enerjiyi alır ama bunu kendimiz de yapabiliriz.
Aynısını yazacaktım ama dava edilmekten çekindimBence bu da bir tür dolandırıcılık aslında. İnsanlar çaresizlik içinde kivranirken milletten kekledigi paralarla poposuna sürekli silikon bastıran bi kadın tuzla suyu karıştırıp olağan üstü bir iksir yapmış gibi keriz silkeliyor. O kadının doğa üstü güçleri olduğunu sanmıyorum. Evet Deniz ferahlatır, toprak negatif enerjiyi alır ama bunu kendimiz de yapabiliriz.
Ya o kadın yağlarla kokularla köşeyi döndü zaten doymadı hala Yok kiloduna bilmemne yağı damlatinca istek artıyomus da Adam kölen oluyormuş da oluyorsa da placebo etkisi inanarak zeytinyağı da damlatsan aynı sey olur benceBence bu da bir tür dolandırıcılık aslında. İnsanlar çaresizlik içinde kivranirken milletten kekledigi paralarla poposuna sürekli silikon bastıran bi kadın tuzla suyu karıştırıp olağan üstü bir iksir yapmış gibi keriz silkeliyor. O kadının doğa üstü güçleri olduğunu sanmıyorum. Evet Deniz ferahlatır, toprak negatif enerjiyi alır ama bunu kendimiz de yapabiliriz.
Kandırma kendini yaBen kağıtları hazirlat dedim kaç kez ama boşanmaya niyeti yok bana ders vermeye çalışıyor ben bosanalim deyince dünyası yıkıldı
Aklın yolu bir:)) yalnız dava edilirsem senin adını da vericem. Eşofmanlı da aynısını düşünmüş diyeAynısını yazacaktım ama dava edilmekten çekindim
Böyle bi kadın daha vardı sarışın tombik, o da kendi kitabını şifalı diye satıyordu. Ama tek kitap iki kişiye şifa olmuyormuş, o yüzden herkes tek tek alacak diyordu. Millet de saf gibi aldı o kitaplardan zamanındaYa o kadın yağlarla kokularla köşeyi döndü zaten doymadı hala Yok kiloduna bilmemne yağı damlatinca istek artıyomus da Adam kölen oluyormuş da oluyorsa da placebo etkisi inanarak zeytinyağı da damlatsan aynı sey olur bence
evlilik kurtarılan birşey değil sürdürülen birşeydir o yüzden iki taraftan biri istekli değilse o evlilik biter,bitirmemekte ısrar edersenizde hep mutsuz olursunuz.Merhabalar, ilk kez konu açıyorum Yeni üye oldum . Eşimle aramızda baştan beri süre gelen sorunlar var anlaşamıyoruz ben yeni bir sayfa açıp bana bağlansın istiyorum
Sevgi duayla büyüyle olmaz. hangi çağdayız. okuyun araştırın azıcık yaa. çaresizlik değil bu tam bir bilgisizlik.Merhabalar, ilk kez konu açıyorum Yeni üye oldum . Eşimle aramızda baştan beri süre gelen sorunlar var anlaşamıyoruz ben yeni bir sayfa açıp bana bağlansın istiyorum deneyipte kabul olan duanız var mı etkili
Ya o kadın yağlarla kokularla köşeyi döndü zaten doymadı hala Yok kiloduna bilmemne yağı damlatinca istek artıyomus da Adam kölen oluyormuş da oluyorsa da placebo etkisi inanarak zeytinyağı da damlatsan aynı sey olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?