- 13 Aralık 2025
- 19
- 1
- 1
- 33
- Konu Sahibi neyerdenegoktee
-
Neden ayrılmayı düşünmüyorsu
Eve iki yıldır bir geliyor bir gelmiyor annesinde kalıyor eşyalarının bir kısmı orda tam anlamıyla barışma olmadı aramızda çok uzun aslındailetişiminiz nasıl eve mi gelmiyor hiç konuşmuyor musunuz bağlanmaktan kasıt nedir
Neden ayrılmayı düşünmüyorsun
Ayrılmayı çok düşündüm ama cesaret edemedimNeden ayrılmayı düşünmüyorsun
Aman ya bu adamı bağlasan durmaz artıkEve iki yıldır bir geliyor bir gelmiyor annesinde kalıyor eşyalarının bir kısmı orda tam anlamıyla barışma olmadı aramızda çok uzun aslında
Evet dinlediğim psikologlarda hep aynı şeyi söylüyor aslında arkadaş çevrem geniştir ama işte sanırım yediremiyorum kendime çok boş da kalmıyorum ama biraz daha bu dediğinizi başarabilsem hiç merak etmesemSiz kendinize iyi bakın kendinizle ilgilenin size iyi gelecek şeyler bulun, hobi olur, spor olur. İlginizi ondan çekin yani. O düşünsün bu kadına ne oldu neden benimle ilgilenmiyor artık diye.
Ne kadar kötü olursa olsun kimse sürekli ailesinin kötü olduğunu duymak istemez. Söylemişsiniz o da size hak vermiş. Bitmiş gitmiş. Mesafeli bir biçimde durabilirdinizÇok kırdık birbirimizi o tamamen beni suçluyor ama bana hak veriyordu benim ailem böyle sen haklısın diyordu şimdi ise herkes değerli oldu suçlu olan ben öldüm iki yıldır ayrı gibiyiz
Cok fazla olaylar oldu aramizda yaza yaza bitiremem benimde bazı seylerde hatalarım var belkide ondan gidemiyorumAman ya bu adamı bağlasan durmaz artık
Bu konuda bende kendimi haksız buluyorum bu yüzden düzelmesini bekliyorum ama onunda çok hataları var bana karşı beni yok saydıNe kadar kötü olursa olsun kimse sürekli ailesinin kötü olduğunu duymak istemez. Söylemişsiniz o da size hak vermiş. Bitmiş gitmiş. Mesafeli bir biçimde durabilirdiniz
Peki eşiniz tarafından ayrılma konusu açıldı mı boşanmak istiyor mu? Annesinin evine bir gidip bir gelmek ne demek gidiyorsa gelmesin bu konuda daha net tavrınız olmalı. Kafasına göre bir orada bir burada kalıyor oh keyfe bak. Ya gitsin tamamen ya da evine dönsün çocuk mu bu? Siz her geldiğinde kabul ettiğiniz için sizi kaybetmekten korkmuyor. Bu şekilde kendinizi daha fazla yıpratırsiniz. Her gelip gittiğinde hasar veriyor adam. Gidecekse tam gitsin uzulurseniz bir kere üzülürsünuz. Cesur olun bu şekilde vaktinizi çalıyorEvet dinlediğim psikologlarda hep aynı şeyi söylüyor aslında arkadaş çevrem geniştir ama işte sanırım yediremiyorum kendime çok boş da kalmıyorum ama biraz daha bu dediğinizi başarabilsem hiç merak etmesem
Maddi anlamda hiç bir sıkıntım yok herşeyi karşılıyor fazlasıyla bazı şeylerde benimde hatam var bana çok bağlıydı benim aileme kendi ailesinden daha bağlıydıbitmiş gitmiş evliliğiniz bence başkası olmadığına emin misiniz aile evine değil de sevgilisine gidiyor olmasın
eve hiç katkı sağlamıyor mu her şey mi sizde
çocuk var mı
adam size açık açık dedi mi boşanalım diye ne istiyorMaddi anlamda hiç bir sıkıntım yok herşeyi karşılıyor fazlasıyla bazı şeylerde benimde hatam var bana çok bağlıydı benim aileme kendi ailesinden daha bağlıydı
Boşanma konusunu ben açtım geçen sene o gece içmeyen adam içmiş duyunca çok şaşırmıştım son üç aydır düzeltmek istediğini anlıyorum eve daha çok geliyor bi isim olsa hemen geliyorPeki eşiniz tarafından ayrılma konusu açıldı mı boşanmak istiyor mu? Annesinin evine bir gidip bir gelmek ne demek gidiyorsa gelmesin bu konuda daha net tavrınız olmalı. Kafasına göre bir orada bir burada kalıyor oh keyfe bak. Ya gitsin tamamen ya da evine dönsün çocuk mu bu? Siz her geldiğinde kabul ettiğiniz için sizi kaybetmekten korkmuyor. Bu şekilde kendinizi daha fazla yıpratırsiniz. Her gelip gittiğinde hasar veriyor adam. Gidecekse tam gitsin uzulurseniz bir kere üzülürsünuz. Cesur olun bu şekilde vaktinizi çalıyor
O nedirMillet Esra ezmecinjn tuzlu suyunu falan deniyor yani denenebilir
Detay bilmiyorum araştırın detay çıkarO nedir
Ben kağıtları hazirlat dedim kaç kez ama boşanmaya niyeti yok bana ders vermeye çalışıyor ben bosanalim deyince dünyası yıkıldıadam size açık açık dedi mi boşanalım diye ne istiyor
Ben eşime ailesini kötülediğimde hiçbir neden yokken bile benim ailemden soğuduğunu hissettim. Bu böyledir maalesef. Empati yaptığımda sanırım ben de onun ailesinden soğurdum. Kaldı ki senin eşin ailesinin nasıl olduğunun farkındaymış. Bu konularda Türk erkeğine çok yüklenmeyeceksin birden kıymetli oluyorlarMaddi anlamda hiç bir sıkıntım yok herşeyi karşılıyor fazlasıyla bazı şeylerde benimde hatam var bana çok bağlıydı benim aileme kendi ailesinden daha bağlıydı
Ya Allah aşkına inanmayın böyle şeylere. Keramet tuzda suda olsa derdi olan denize atlasın madem.Millet Esra ezmecinjn tuzlu suyunu falan deniyor yani denenebilir
Aslında denize girmenin de negatif enerjiyi attigi söylenir hatta ciplak ayak topraga basmak da öyle. Detay bilmiyorum ben yapmadım ama denemekten ne kaybedilir ki sonuçta falcı buyucu gibi dolandirilan bisey değilYa Allah aşkına inanmayın böyle şeylere. Keramet tuzda suda olsa derdi olan denize atlasın madem.
O zaman o da kaybetmek istemiyor bu iyi bir şey. Sizin aileniz yakın mı arada sizin de gideceğiniz bir yeriniz var mı yani onun gibi? Biraz yokluğunuzu anlamak için onun eve geldiği zamanlarda siz de başka bir yere gidip evde yalnız kalmasını sağlasanız belki evdeki boşluk ruhuna dokunur biraz empati yapmis olur sizi bırakıp bırakıp gidince yalnız kalıyorsunuz sonuçtaBoşanma konusunu ben açtım geçen sene o gece içmeyen adam içmiş duyunca çok şaşırmıştım son üç aydır düzeltmek istediğini anlıyorum eve daha çok geliyor bi isim olsa hemen geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?