eşinizi kendinize nasıl bağlarsınız?2

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.169
16
0
İçel Mersin
merhabalar,:3:

eşinizi kendinize nasıl bağlasınız başlığı vardı arkadaşlar ve ben 2. başlığı açmak istedim.Bu başlık daha önce cınsellık bölumunde olduğundan herkes yorum yapamıyordu buyurun fıkırlerımızı paylaşalım devammm edelim:):34:

hiç eşimi kendime bağlama gibi bir çabam olmadı. pek işve cilve olayı da yok bende. sadece çok sevdim, hep sevdim , en kızgın olduğum anlarda bile

bırakın erkekler karımızı nasıl kendimize bağlarız diye düşünsünler biz değil.zaten seviyorsa bağlıdır bu kadar basit.

eşini neden kendine bağlama gibi bi isteğin varr eşin sana bağlı diğilmi? aranızda güçlü sevgi saygı anlaşma varsa bağlıdır zatenn,,,ilgini,sevgini,,yemeğini,temizliğini,,herşeyini yapıosan eşinde yapıosaa birbirinizee bağlı olmamak için sebepp yokk...

Artılarıyla eksileriyle onu kabul ederek.:emir_bebek:
Onu herkesten çok severek...
Sevgiye kim dayanabilir ki?:nazar:

hiç bişey yapmadım o zaten bana bağlanmış olarak geldi :) :nazar:

arkadaşlar ben evlı değilim kendim için sormadım soruyu.Hoşuma gıden bır başlıktı devamını getırdım:)

Papaz büyüsü ile:52::52::52:

Niye bağlamaya çalışayım adamı yahu zaten bağlanmış ki evlenmiş,eee gün gelir ipleri koparmak isterse de kapı orada:51:

Özel bir çaba sarfetmediğimiz ; doğal akışında ilerlediğimiz için sorun yaşamıyoruz sanırım.

Yapılması gerekenleri görev adletmemek gerek falan filan:34:

Bir sürü kadın erkeği bağlamanın yatak odasından geçtiğini söyler ama ben katılmıyorum buna.Çünkü eş dediğin sadece yatak odasında dğil her yerde her durumda bütün olmalı.kederde sevinçte beraber olmadıktan sonra kendine bağlasam ne olacak.ben sadece eşime onu sevdiğimi hem sözle hem de onun için yaptıklarımla gösteririm.anlattıklarını dinlerim.Hatalarına anlayış gösteririm(tabi oturup hatasını da anlatırım).Üzüntüsünü de sevincini de paylaşırım.Bu da birbirimize sevgimizi artırır.şimdi birbirimizi seviyoruz ama yarın öbür gün ben istemiyorum artık derse yapacak bişey yok.yani yanımda olmak istediği sürece yanımda durur zaten ama yanımda olun diye de bağlamaya gerek yok bence.

Erkekler akilli kadini sevmiyor bence cilve yapmayi bilmek lazim cok hanim hanimcik ta kiymetli olmuyor herseyi cekip ceviren kadinlarda...
Hep aklima Avrupa yakasinda ki Murvet karakteri geliyor erkekler oyle kadinlara bayiliyor en ahlak namus duskunu olan bile iki kiritmaya eriyor!
Hayatin aci gercegi bizim gercek yuzlerini gorup sevmedigimiz suh kadinlara erkekler bayiliyor!

olduğum gibi davranmam yeterli.

Back
X