Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet bayanlar , sorum bu , eslerinizi kiskandirmayi seviyormusunuz ?
Sizi Kiskanmasi Hosunuza Gidiyormu yani ,
yada kiskandirmak Icin Ozellikle yaptiginiz bir seyler Var Mi ?
ahh ki ne ahh erkekler evt kıskanılmak güzel ama abartılmasa dozunda..ben kıskandırmıyorum da buluyo misal doktora gittim doktr bayanmıydı erkekmiydi off diyorum yani:))
ayy benim kıskandırmaya ihtiyacım kalmıyor..
benimki zaten çok ama çok kıskanç..
kıskanılmak ilk başlarda güzel geliyor ama sonradan çok sıkıyor..
ben çok bunalıyorum.. off off
Bnmkı cok polıtık kıskandıgı halde bellı etmıyor ben kıskanc deılım dıyor ama gel gorkı dizlerde etege bıle kızıyor ben cozemedım kendılerını gıcık bır adam ama cok sewıyorum :))) ayrıca benı baska erkeklerden kıskanması hoşuma gıderdı ama bu konuda kıskanç olmadıgını ıddia edıyor zaten gercektende kıskanması ıcın bır sebep yok erkek sinek bile yok etrafımda:)))
Eşim değil ama erkek arkadaşım... Aşırı kıskanç değildir, sıkılırdım zaten öyle olsa ama akrep burcu malum, kıskançtır yine de... Bunun için ekstra bir şey yapmam gerekmiyor ama hoşuna gitmiyor değil insanın...
ay ne güzelll
benim sevgilim akrep ben yengecim gerçi biz 2 burc genelde kıskancız ben kıskanırım ve farkettiriyorum..
Oda beni kıskanıyor şort almak isterim mesela nerde giyceksinki bunu nerde giyebilirsin yani falan böyle garip konusuyo modaya uygun bir sey almak isterim kime begendirceksin kendini ne gerek var falan diyo..Ki alıyorum yani D