• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esinizi Kiskandirmayi Seviyormusunuz ?

Poupey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
312
4
0
- Yurtdışı
evet bayanlar , sorum bu , eslerinizi kiskandirmayi seviyormusunuz ?
Sizi Kiskanmasi Hosunuza Gidiyormu yani ,
yada kiskandirmak Icin Ozellikle yaptiginiz bir seyler Var Mi ? :23:

ahh ki ne ahh erkekler evt kıskanılmak güzel ama abartılmasa dozunda..ben kıskandırmıyorum da buluyo misal doktora gittim doktr bayanmıydı erkekmiydi off diyorum yani:)):52:

ayy benim kıskandırmaya ihtiyacım kalmıyor..
benimki zaten çok ama çok kıskanç..
kıskanılmak ilk başlarda güzel geliyor ama sonradan çok sıkıyor..
ben çok bunalıyorum.. off off:50:

evet bazen birşey yapmama gerek kalmıyor kendi kendine bi tavırlar çok komik oluyor ve kıskanması hoşuma gidiyor:))

bnmkinde bir anormallik vr o zmn , kiskanmiyor herif , sordugumda kiskancagim bir durum yok diyor haklida ne diyim ama
istiyor insan bazen :)

Son düzenleme:
Henüz eşim değil imzalı olaraktan ama olacagı için cevap veriyorum ...

Benim paşama öyle taktikler uymaz, kendiliğinden gelen bir kıskanclıgı var zaten ...
Birşey yapmasam da kıskanır çoktur bu huyu ..

Çok şükür ki aramızda problem yaratmaz.. Kavgaya sebep olmaz.. Bende kıskancımdır!
2 Akrep dengeliyoruz birbirimizi :4::4:

Son düzenleme:
Bnmkı cok polıtık kıskandıgı halde bellı etmıyor ben kıskanc deılım dıyor ama gel gorkı dizlerde etege bıle kızıyor ben cozemedım kendılerını gıcık bır adam ama cok sewıyorum :))) ayrıca benı baska erkeklerden kıskanması hoşuma gıderdı ama bu konuda kıskanç olmadıgını ıddia edıyor zaten gercektende kıskanması ıcın bır sebep yok erkek sinek bile yok etrafımda:)))

Eşim değil ama erkek arkadaşım... Aşırı kıskanç değildir, sıkılırdım zaten öyle olsa ama akrep burcu malum, kıskançtır yine de... Bunun için ekstra bir şey yapmam gerekmiyor ama hoşuna gitmiyor değil insanın... :1:

benim sevgilimde cok kiskancti.. ve bu durumdan hic hoslanmiyordum.. sonucta bana güvenmesi gerekir diye düsünüyordum :S:S:S:S:S

kiskanilmaktan hic hoslanmiyorum ben ya normal miyim :S:S

:18:

Henüz eşim değil imzalı olaraktan ama olacagı için cevap veriyorum ...

Benim paşama öyle taktikler uymaz, kendiliğinden gelen bir kıskanclıgı var zaten ...
Birşey yapmasam da kıskanır çoktur bu huyu ..

Çok şükür ki aramızda problem yaratmaz.. Kavgaya sebep olmaz.. Bende kıskancımdır!
2 Akrep dengeliyoruz birbirimizi :4::4:

ay ne güzelll
benim sevgilim akrep ben yengecim gerçi biz 2 burc genelde kıskancız ben kıskanırım ve farkettiriyorum..
Oda beni kıskanıyor şort almak isterim mesela nerde giyceksinki bunu nerde giyebilirsin yani falan böyle garip konusuyo modaya uygun bir sey almak isterim kime begendirceksin kendini ne gerek var falan diyo..Ki alıyorum yani :DD

Back
X