Eşinizi nasıl ksrşılıyorsunuz?

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
Daha üç aylık evliyim ama genel olarak pijama kafamda tülbentle eşimi karşılıyorum. Geçen çeyizimde olan bir geceliği giydim baya beklediğimden fazla etkisi oldu. Öyle olduğunu görünce ben de heveslendim hamileyim son aylarda sıkıntı olabilir ilişki konusunda veya zaten lohusayken 40 gün olmayacak bu yüzden şu dönemi heyecanlı geçirelim istiyorum. Önerebileceğiniz birşeyler var mı? Siz nasıl karşılıyorsunuz eşlerinizi?

eşinizin nelerden hoşlanacağını ona neyin cazip geleceğini bilmeden nasıl çocuk yapıyosunuz .?hiç mi tereddüt etmiyosunuz.cidden merakımdan soruyorum? ben hala kendime eşimin babalığına güvenemiyorum ,2 sene oldu.

Sayın mutemadiyenuzgun kardeşim,
Tutarsizliklar silsilesine devam ediyorsun. Kocamdan soğudum, evime isinamiyorum diyordun şundan birkaç hafta önce. Hamilesin bir de bu kadar dengesiz ruh hali bence iyi gelmez sana.
Diğer konularindaki sorunlarını atlatabildin mı? Dilerim atlatmissindir. Sorunun bu olsun. Güzel giyinirsin olur biter.

Ya pıjema ya gecelik, bızım ıcımız olu galıba gunluk takılıyoruz
Dur bakalım aynen öyle . Ben tayt ve temiz bir kazak filan giyiyorum açıkcası yazında elbise şort askılı filan. Yemek kokusu olmayan temiz şeyler giyinip sonra makyaj yapıp öyle açıyorum . Asla gecelikle filan kapı açmadım . Adam kapıdan giriyor zaten hemen yemeğe oturuyoruz oda bende aç oluyoruz. Öyle yatakla filan uğraşamam o an tövbe tövbe

Konu sahibi ne sormuş hanımlar be cevap vermis
Beybisi ben leopar tayt giyip girgır yapmani öneriyorum
Şu kadar zamandır şu foruma üyeyim gırgırı bi çözemedim allah rızası için bi yardımcı olsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…