- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
eşinizin nelerden hoşlanacağını ona neyin cazip geleceğini bilmeden nasıl çocuk yapıyosunuz .?hiç mi tereddüt etmiyosunuz.cidden merakımdan soruyorum? ben hala kendime eşimin babalığına güvenemiyorum ,2 sene oldu.Daha üç aylık evliyim ama genel olarak pijama kafamda tülbentle eşimi karşılıyorum. Geçen çeyizimde olan bir geceliği giydim baya beklediğimden fazla etkisi oldu. Öyle olduğunu görünce ben de heveslendim hamileyim son aylarda sıkıntı olabilir ilişki konusunda veya zaten lohusayken 40 gün olmayacak bu yüzden şu dönemi heyecanlı geçirelim istiyorum. Önerebileceğiniz birşeyler var mı? Siz nasıl karşılıyorsunuz eşlerinizi?
Üç aylık evlisiniz ve hamilesiniz, cesaretinize hayran kaldım.
Konu sahibi ne sormuş hanımlar be cevap vermis
Beybisi ben leopar tayt giyip girgır yapmani öneriyorum
Ya pıjema ya gecelik, bızım ıcımız olu galıba gunluk takılıyoruzAdam işten geldiği zaman mı gecelikle karşıladınız
Oooo yakiiiyirsiiiinntaytın kenarlari transparan olabilir mi?
Içimde bir Feriştah yaşıyor sanıyordum ta ki leoparlı tayt ile gırgır fikrini okuyana kadar. Ben daha çırakmışımOooo yakiiiyirsiiiinn
Dur bakalım aynen öyle . Ben tayt ve temiz bir kazak filan giyiyorum açıkcası yazında elbise şort askılı filan. Yemek kokusu olmayan temiz şeyler giyinip sonra makyaj yapıp öyle açıyorum . Asla gecelikle filan kapı açmadım . Adam kapıdan giriyor zaten hemen yemeğe oturuyoruz oda bende aç oluyoruz. Öyle yatakla filan uğraşamam o an tövbe tövbeYa pıjema ya gecelik, bızım ıcımız olu galıba gunluk takılıyoruz
Şu kadar zamandır şu foruma üyeyim gırgırı bi çözemedim allah rızası için bi yardımcı olsanKonu sahibi ne sormuş hanımlar be cevap vermis
Beybisi ben leopar tayt giyip girgır yapmani öneriyorum
Bi gun yine böyle bir muhabbet dönüyo ablanın biri bunu önerdi cok işe yarıyo diyeŞu kadar zamandır şu foruma üyeyim gırgırı bi çözemedim allah rızası için bi yardımcı olsan
Denesem mi hahahaBi gun yine böyle bir muhabbet dönüyo ablanın biri bunu önerdi cok işe yarıyo diyetecrube konusturdu yani
Kızzz deme öyle soyke sen fikirlerini gece uzunIçimde bir Feriştah yaşıyor sanıyordum ta ki leoparlı tayt ile gırgır fikrini okuyana kadar. Ben daha çırakmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?