Eşinizi nasıl ksrşılıyorsunuz?

3 aylık evlisın eşini pijama ile karşılamana gerçekten şaşırdım . Bide hemen hamile kalmışsın. Evliliğin en heyecanlı yılı 1 yıl yani , adam heyecanla geliyo kapıya , kadının üstünde pijama :) düzgün bi mini elbise giy saçını yap , makyajını yap
Bari çocuk olmadan adamin gözü gönlü acilsin

O değil de iyi ki adam yanında biriyle gelmemiş. Asıl rezalet bu olurdu kanımca :)

Konu sahibi her zaman iş pişirmeyin. Alışkanlık olur. İlk defa olduğu için heyecan yapmıştır.

Son düzenleme:
@ladyjoker aynen benim eşimde illada özel giyimli olunacak diye birşey yok diyor.
sadece temiz olalım yeter diyor.

10 aylık evliyim gündüzleri normal spor tarz eşefoman üsttte body hırka tarzı takılırım ama mutlaka eşimin gelmesine yakın saçlarımı yıkarım.

eşimin saçıda uzun o da gelir gelmez duş alır alt-üst eşofman takımı var onları giyer içeri fazla sıcak gelirse sweet tarzı giyer ama asla yatak pijaması filan giyip dolaşmaz.yani ben babamdan da aynı şeyi gördüm o da en fazla eşofman t-short giyerdi annemde polar takım giyerdi.

bence giyim kuşam biraz da insanın enerjisini dışarı karşı modunu yansıtıyor,ben o yüzden mümkün olduğu kadar düzgün giyinmeye çalışıyorum.

yakınlaşma içinde valla o konuda net birşey söylemek pek mümkün değil her çiftin uyumu fln farklı.

ilk evlendiğimizde saçımızı taradık,bujiterilerden toka aldık :) saç bandı yaptık eşofman paçasıından :)

tartışdığımızda ya ben dayanamam gider saçına dalarım saçı açıksa dağıtmaya çalışırım tokasını çıkarırım.
eğer beni gerçekten üzdüyse gelir yanıma ipek saçlım diye saçımla oynmaya başlar.
bazen banyosunda girer saçın yıkar sırtını keselerim :)

bazen saç oynamalarımız yataktan duşa doğru evrilir filn yani küçük şeylerden mutluluğu yakalıyoruz biz.

ha saçı olmasaydı gider eliyle oynardım .ama bir şekilde ten teması gerekirdi benim için. :)

ama şuan babamlardayız bırakın saçımla oynamayı yanıma gelmeye korkuyor yanlış anlaşılacak diye :)

O değil de iyi ki adam yanında biriyle gelmemiş. Asıl rezalet bu olurdu kanımca :)

Konu sahibi her zaman iş pişirmeyin. Alışkanlık olur. İlk defa olduğu için heyecan yapmıştır.
Biriyle gelse haber verir zaten. Bi de kapının arkasında gizlenerek açtım komşu flssn görmesin diye asgshdjl

Sizde sac baya onemli anlasilan:)

Oturmamis evlilige hamilelik... bence bunlardan cok evliliginizi bir oturtun. Sizinkisi evlilik esittir cocuk olmus. Oysa oyle degil. Hele bir cocuk yapalim nasilsa oturur dediniz sanirim ama o oyle olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…