- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 37
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Bence de,şeytan tüyü var sende,her halinde sevilirsinKendim en kötü halimle giderliyim bence.
Onlar kendilerine baksın
Yok da yani aklıma gelmiyordu eşimde öyle olsam da hep sırnaşıyo ben de gerek duymamıştım sonra bir gün gecelikle karşıladıktan sonraki halini görünce değişiklik yapmaya karar verdim
Amaç ne ,eşi 5 km ötede tutmak mı
Niye ole diyon sekerim:) geceligin zamani mi olur:))Adam işten geldiği zaman mı gecelikle karşıladınız
Biriyle gelse haber verir zaten. Bi de kapının arkasında gizlenerek açtım komşu flssn görmesin diye asgshdjlO değil de iyi ki adam yanında biriyle gelmemiş. Asıl rezalet bu olurdu kanımca :)
Konu sahibi her zaman iş pişirmeyin. Alışkanlık olur. İlk defa olduğu için heyecan yapmıştır.
Sizde sac baya onemli anlasilan:)@ladyjoker aynen benim eşimde illada özel giyimli olunacak diye birşey yok diyor.
sadece temiz olalım yeter diyor.
10 aylık evliyim gündüzleri normal spor tarz eşefoman üsttte body hırka tarzı takılırım ama mutlaka eşimin gelmesine yakın saçlarımı yıkarım.
eşimin saçıda uzun o da gelir gelmez duş alır alt-üst eşofman takımı var onları giyer içeri fazla sıcak gelirse sweet tarzı giyer ama asla yatak pijaması filan giyip dolaşmaz.yani ben babamdan da aynı şeyi gördüm o da en fazla eşofman t-short giyerdi annemde polar takım giyerdi.
bence giyim kuşam biraz da insanın enerjisini dışarı karşı modunu yansıtıyor,ben o yüzden mümkün olduğu kadar düzgün giyinmeye çalışıyorum.
yakınlaşma içinde valla o konuda net birşey söylemek pek mümkün değil her çiftin uyumu fln farklı.
ilk evlendiğimizde saçımızı taradık,bujiterilerden toka aldık :) saç bandı yaptık eşofman paçasıından :)
tartışdığımızda ya ben dayanamam gider saçına dalarım saçı açıksa dağıtmaya çalışırım tokasını çıkarırım.
eğer beni gerçekten üzdüyse gelir yanıma ipek saçlım diye saçımla oynmaya başlar.
bazen banyosunda girer saçın yıkar sırtını keselerim :)
bazen saç oynamalarımız yataktan duşa doğru evrilir filn yani küçük şeylerden mutluluğu yakalıyoruz biz.
ha saçı olmasaydı gider eliyle oynardım .ama bir şekilde ten teması gerekirdi benim için. :)
ama şuan babamlardayız bırakın saçımla oynamayı yanıma gelmeye korkuyor yanlış anlaşılacak diye :)
Dimi ya benim içim geçmiş yavrum benim ben hiç öyle gecelikle kapı açmıyorumNiye ole diyon sekerim:) geceligin zamani mi olur:))
Sizde sac baya onemli anlasilan:)
Gırgır ne kiIçimde bir Feriştah yaşıyor sanıyordum ta ki leoparlı tayt ile gırgır fikrini okuyana kadar. Ben daha çırakmışım
Yaw halim yok yeminlen nasil karsilayacagimi dusuncem.. yenj evliler normal bu haller massallahDimi ya benim içim geçmiş yavrum benim ben hiç öyle gecelikle kapı açmıyorumama yaz kış sürekli saten pijama giydiğim bir gerçek
Bence de,3267 kez saç geçince benSizde sac baya onemli anlasilan:)
Hahaha aynen ya tek cilve seysi sac gibi olmus:)) kocasi kel olsnlar napsin:)Bence de,3267 kez saç geçince ben
Senin çocuklar varya ondan yaYaw halim yok yeminlen nasil karsilayacagimi dusuncem.. yenj evliler normal bu haller massallah
Şöyle bi saç yıkayıp sallayıp geri bakamamakHahaha aynen ya tek cilve seysi sac gibi olmus:)) kocasi kel olsnlar napsin:)
Aynen ondan.. banane heriften:)Senin çocuklar varya ondan ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?